کتاب کتاب علیاکبر ابوترابی؛ یادگاران ۲۷
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب علیاکبر ابوترابی؛ یادگاران ۲۷
کتاب علیاکبر ابوترابی، جلد بیست و هفتم از مجموعه یادگاران و نوشته قدیسه پایینی است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب علیاکبر ابوترابی، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید دفاع مقدس و روحانی وارسته و بزرگ است.
خواندن کتاب علیاکبر ابوترابی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
همان لبخند همیشگی؛ شهید محمد بروجردی
اصل امامت در قرآن کریممجید یوسفی
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
سیره تربیتی پیامبران؛ حضرت یوسف (ع)، جلد سوممحمدرضا عابدینی
میثم، زندگینامه و خاطرات سردار شهید مرتضی شکوریگروه نویسندگان
چه کسی ماشه را خواهد کشید؟؛ بر اساس زندگی شهید غلامعلی پیچک (قصهی فرماندهان: جلد دوازده)رحیم مخدومی
دهه شصت مظلومسعید میرزایی
مرگ از من فرار میکند؛ شهید مصطفی چمرانفرهاد خضری
میدان های سختمحمدحسن روزیطلب
جمع و جور حقوق جزای عمومیمحسن یادگاری
سبک زندگی اسلامی در وصیتنامههای شهدای ۸ سال دفاع مقدسداوود زادهعلی
اعجوبه ای به نام بزرگمرد سید علی اکبر ابوترابی کاش همه جهانیان از ایشون می دونستند
"بسم الله الرحمن الرحیم" شخصیت این کتاب واقعا عالیه ، نسخه چاپی کتاب برگه های باریک و متن های کوتاه داره که این برام جذاب ترش کرده بود و واسطه ای بود تا بیشتر تشویق بشم به خوندن این کتاب. خیلی
صد خاطره کوتاه درباره ابوترابی است. از مجموع خاطرات، به دست میآید که منش ابوترابی در اردوگاه اسرا در عراق، منشی شبیه گاندی بوده: سکوتی از صد فریاد مؤثرتر و صلح و آرامشی هدفمند که نهایتش پیروزی است. ابوترابی با
این آدم فوق العاده هست از من می شنوید هرچی کتاب درباره این آدم هست بخونین