کتاب کلیدهای رفتار با نوجوانان
معرفی کتاب کلیدهای رفتار با نوجوانان
«دکتر دن فونتنل» در کتاب «کلیدهای رفتار با نوجوانان» که از مجموعه کتابهای رفتار با کودکان و نوجوانان در سنین مختلف است؛ به بررسی اختلالات رفتاری معمول بین نوجوانان، که با رفتار درست والدین قابل کنترل است، میپردازد.
دوران نوجوانی یک مرحله انتقالی برای کودک و والدین محسوب میشود. ما دیگر با یک کودک روبهرو نیستیم بلکه با یک نوجوان مواجهیم، بنابراین باید روشهای انضباطی، ارتباطی، واکنشی و کنترلی خود را تغییر دهیم. والدین باید از رفتار طبیعی یک نوجوان آگاه باشند تا بتوانند بهگونهای مؤثر با نوجوانان برخورد کنند. بسیاری از والدین میکوشند با همان روشهایی که یک کودک را تربیت و مدیریت میکنند با نوجوانان برخورد کنند و طبیعی است که به مشکل دچار میشوند.
این کتاب برای والدین نگاشته شده است تا در برخورد با نوجوانان به آنها کمک کند؛ نوجوانانی که به اقتضای سن خود دارای رفتاری طبیعی هستند، نه آنها که دارای اختلالات رفتاری بوده و به کمک متخصص نیاز دارند. هدف این کتاب ارائه شیوههایی برای درک بهتر نوجوانان و همچنین روشهایی مؤثرتر برای برخوردهای مستمر با آنهاست، بهگونهای که مدیریت خانواده را سادهتر سازد و درگیریهای روزمره را کاهش دهد. در این کتاب سعی شده است تا از واژگان تخصصی و مفاهیم پیچیده استفاده نشود بلکه بهجای آن از زبان ساده استفاده شود.
کتاب کامل و جامع برای والدین و مربیان که از کتاب های خوب در زمینهمسائل نوجوان هست و بسیاری از سوالات را پاسخ میدهد
بسیار کتاب عالی و کاربردی ای بود
هر خانواده ای که پسر و دختر نوجوان دارد به شدت به این کتاب نیاز دارد
تقریبا ۹۰درصد نکات تربیتیش با فرهنگ ما همخونی داست.من خوشم اومد.از خیلی تکنیک هاش بهره بردم