کتاب تطابق؛ چرا موفقیت همیشه از شکست شروع میشود
خواندن نظراتمعرفی کتاب تطابق؛ چرا موفقیت همیشه از شکست شروع میشود
«تطابق» یا کتاب «چرا موفقیت همیشه از شکست شروع میشود؟» کتابی در زمینه کسب و کار و موفقیت نوشته تیم هارفورد اقتصاددان و محقق برجسته است.
«در این کتاب یادمیگیریم چطور با شورشیانی بجنگیم که البته آنها هم مقابله به مثل خواهند کرد؛ چطور ایدههای مهم را تقویت کنیم باوجودی که حتی فکر کردن به آنها نیز سخت به نظر می رسد؛ چطور یک اقتصاد را به نحوی بازسازی کنیم که بتواند در برابر تغییرات آب و هوایی مقاوم باشد، یا اینکه چطور بتوانیم کشورهای فقیر را ثروتمند کنیم؛ چطور بتوانیم جلوی بانکداران شارلاتان را بگیریم و نگذاریم سیستم بانکداری را مجدداً نابود کنند. اینها مشکلاتی پیچیده، با سرعت بسیار زیادی هستند که در دنیایی پیچیده و سریعالتغییر وجود دارند. ادعای من این است که این مسائل بیش از آنچه فکر میکنیم به هم مربوط هستند. جالب است که اینها حتی با مشکلات کوچکتر زندگیهای ما هم وجه مشترکی دارند.
زمانی که این نوع مشکلات حل شوند، چیزی مثل معجزه رخ داده است.»
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همه
ساتیا نادلا
نوآورانآدام گرانت
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
گروههای پیشروکنت بلانچارد
راز موفقیت از ۵۰ مدیر برتر (خلاصه کتاب)جیمز سیترین
نوآوران (خلاصه کتاب)آدام گرانت
مزیت فوق العاده ثروتمندانابوالفضل طاهریان ریزی
مربی تریلیون دلاریاریک اشمیت
استراتژی هوشمندی کسب و کار؛ راهنمای کاربردی برای دستیابی به تعالی در هوشمندی کسب و کارجان بویر
شرکت های موفق چگونه تاریخ ساز شدندورن هارنیش
موفقیت جاویداناریک ویاردات
هنر تفکرامی ویتاکر
چگونه مشتریان و کسب و کارهای جدید را بیابیم؟فرانک فرنس
ریبوتجری کلونا
چگونه از فاجعه اقلیمی پیشگیری کنیم؟بیل گیتس
کتاب نارنجی (هنر پایاندادن به مذاکره به شیوهی مطلوب و متعجبکردن مشتری)جفری گیتومر
۴۵ آموزه شگفتانگیز از ریچارد برانسون درباره زندگی و کسب و کارسامی رد
راهکارهای هوشمندانه؛ ۶۸ تکنیک برای طوفان فکری حل مسئله و تصمیمگیریدیوید کاتن
اقتصاد بحرانسعید کیانپور
واقعا هم نویسنده و هم مترجم سنگ تموم گذاشتن...خیلی من نگارش کتابشو دوست داشتم بنظرم نویسنده خیلی اولا مثالهای خوبی رو انتخاب کرده ثانیا طوری بیانشون کرده که برای منی هم که فلان شخص رو نمیشناسم جا میفته که دستاورد