دانلود و خرید کتاب بی‌شعورهای ابدی؛ شناخت بی‌شعورهای اصلاح‌ناپذیر و راهکارهای مقابله با آن‌ها خاویر کرمنت ترجمه مریم احمدی
تصویر جلد کتاب بی‌شعورهای ابدی؛ شناخت بی‌شعورهای اصلاح‌ناپذیر و راهکارهای مقابله با آن‌ها

کتاب بی‌شعورهای ابدی؛ شناخت بی‌شعورهای اصلاح‌ناپذیر و راهکارهای مقابله با آن‌ها

معرفی کتاب بی‌شعورهای ابدی؛ شناخت بی‌شعورهای اصلاح‌ناپذیر و راهکارهای مقابله با آن‌ها

«بی‌شعورهای ابدی» یا «شناخت بی‌شعورهای اصلاح ناپذیر و راهکارهای مقابله با آن‌ها» دومین کتاب درباره بی‌شعوری از خاویر کرمنت است. کتاب اول او، که در ایران فروش فوق العاده‌ای بیش از ۵۰ هزار جلد داشت. کتابِ اول کرمنت برای بی‌شعورها بود. برای این که درد خود را بشناسند و درمان کنند. اما کتاب دوم کرمنت برای بی‌شعورها نیست. درباره بی‌شعورها است. «به‌ویژه بیشعورهای سمج، اصلاح‌ناپذیر و تمام‌عیار. همچنین کتابی است برای قربانیان. کتابی که هرگز فکر نمی‌کردم مجبور شوم بنویسم.» کرمنت در این کتاب توضیح می‌دهد که چرا به این نتیجه رسیده‌ است که برخی بی‌شعورها به قدری متعهد و سرسپردهٔ بی‌شعوری هستند که بعید به نظر می‌رسد روی رستگاری را به خود ببینند. کتاب دوم کرمنت، «بی‌شعورهای ابدی» سه بخش دارد. در بخش اول او توضیح می‌دهد که ویژگی بی‌شعورهای مطلق چیست و راه‌های شناخت این بی‌شعورها را با نمونه‌هایی توضیح می‌دهد. در بخش دوم انواع بی‌شعورهای مطلق را برمی‌شمارد و در بخش سوم با عنوان بی‌شعور کیهانی اشاره می‌کند که افزایش بی‌شعوری باعث ایجاد یک بی‌شعوری همه‌گیر و سازماندهی شده می‌شود که بسیار خطرناک است و بعد انواع بی‌شعوری‌های اجتماعی و سیاسی را که در گروه‌های سازماندهی شده عمل می‌کنند و راهکارهای مقابله با آنها را بررسی می‌کند. در نهایت این کتاب برای شناخت بی‌شعورهای ابدی و راه‌های محافظت جامعه و زندگی از آسیب‌های آنها است.
Ramin
۱۳۹۸/۱۲/۲۱

محتوای چهار جلد را باید مطالعه کرد

pR
۱۴۰۱/۱۲/۲۴

به نظر من بیشعورها در جامعه مصداق آدمهای سایکوپد هست ...لطفاً رفتار سایکوپد هارو در گوگل مطالعه کنید

Mahyar Mekanik
۱۳۹۸/۰۱/۱۹

کتاب و خوب تاثیرگذاریه

مشکل خاص این مرض این است که اغلب نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم. گاهی اگر هم بخواهیم بیشعورها را قرنطینه کنیم که از شرشان در امان باشیم، باز هم نمی‌توانیم؛ چرا که جامعه بیشتر وقت‌ها پذیرای آن‌هاست و به آن‌ها پاداش هم می‌دهد.
yasamin
- بعضی از آن‌ها استفاده از برق و گاز را درست نمی‌دانند و معتقدند برای گرم‌کردن خانه‌هایمان باید از چوب استفاده کنیم. البته آن دسته از کارشناسان محیط‌زیست که خواهان نجات جنگل‌ها هستند از این حرف ناراحت می‌شوند و چشمشان را روی این واقعیت می‌بندند که آلودگی لندن در قرن شانزدهم که ناشی از دود کوره‌های سوخت چوب بوده است، بسیار بسیار بیشتر از آلودگی فعلی لندن بوده است.
ستاره
اکولوژیست‌های واقعی عاشق طبیعت هستند. اما بیشعورهای سبز هیچ احترامی برای قدرت بازیابی و ترمیم «مادر طبیعت» قائل نیستند. اکولوژیست‌های واقعی در زمینهٔ تحقیقات مهم و ارزشمند فعال هستند، اما بیشعورهای سبز فقط بلدند دربارهٔ فاجعه‌های زیست‌محیطی هشدار بدهند و مردم را در حالتی از نگرانی، اضطراب و خشم فرو ببرند.
ستاره
این نوع مبلغ مذهبی با استفاده از این نوع حقه‌های شسته‌رُفته و کوچک، اراجیف شخصی خودش را در قالب سخنان الهی بیان می‌کند، بدون اینکه نگران باشد کسی اظهارات بی‌پایهٔ او را چک کند. البته اگر با آوردن جمله‌ای از کتاب مقدس، اظهارات او را نقد کنید، این آدم همه‌چیزدان و عقل کل پلک هم نخواهد زد. در پاسخ به شما خواهد گفت که اشتباه خوانده‌اید یا آن را درست تفسیر نکرده‌اید یا اینکه موارد حیرت‌انگیز مذهبی دیگری را به زبان خواهد آورد، مثلاً خواهند گفت که باید شأن نزول آیه را بدانی تا به درستی متوجه منظور آن بشوی، شأن نزولی که فقط خودش از آن مطلع است، نه شما!
me
این نوع بیشعورها قابلیت عجیبی برای نادیده‌گرفتن حقایق تلخ دارند؛ برای خودشان حق الهی فرض می‌کنند که هرچه را قبلاً گفته یا انجام داده‌اند، اما با موضع کنونیشان منطبق نیست نادیده بگیرند. اگر آن‌ها را مستقیماً و با حقایق انکارناپذیر به چالش بکشید، این قابلیت را دارند که مستقیماً به چشمان شما زل بزنند و بگویند: «این یک دروغ محض است. من در حوزهٔ کاری‌ام هیچ‌گاه از چنین رفتاری چشم‌پوشی نمی‌کنم. این با باورهای من در تضاد است. سریعاً آن را بررسی کرده و شما را از نتیجه مطلع خواهم کرد». البته وقتی بررسی‌هایشان به پایان می‌رسد، دوباره همان ادعای اول را تأیید می‌کنند و می‌گویند: «چنین چیزی هرگز رخ نداده است».
me
درواقع این نوع بیشعورها قابلیت عجیبی برای نادیده‌گرفتن حقایق تلخ دارند؛ برای خودشان حق الهی فرض می‌کنند که هرچه را قبلاً گفته یا انجام داده‌اند، اما با موضع کنونیشان منطبق نیست نادیده بگیرند. اگر آن‌ها را مستقیماً و با حقایق انکارناپذیر به چالش بکشید، این قابلیت را دارند که مستقیماً به چشمان شما زل بزنند و بگویند: «این یک دروغ محض است. من در حوزهٔ کاری‌ام هیچ‌گاه از چنین رفتاری چشم‌پوشی نمی‌کنم. این با باورهای من در تضاد است. سریعاً آن را بررسی کرده و شما را از نتیجه مطلع خواهم کرد». البته وقتی بررسی‌هایشان به پایان می‌رسد، دوباره همان ادعای اول را تأیید می‌کنند و می‌گویند: «چنین چیزی هرگز رخ نداده است».
me
نسان‌هایی که اندکی با خشم و نفرت دمساز می‌شوند، فکر می‌کنند می‌توانند آن را کنترل کنند. آن‌ها طالب خشم یا نفرت زیاد نیستند، بلکه فقط به مقداری که به خواسته‌هایشان برسند، احتیاج دارند. اما نفرت این‌گونه عمل نمی‌کند، وقتی نفرت مسلط شود، روزبه‌روز رشد می‌کند.
ستاره
عشق به نفرت در دنیای سیاست امروز بسیار به چشم می‌خورد. ما دیگر به کسی که فکر می‌کنیم شایستگی رهبری ما را دارد رأی نمی‌دهیم؛ بلکه به کسی که کمتر به او نفرت داریم رأی می‌دهیم.
ستاره
اگر نظرسنجی نشان دهد که اکثریت مردم از چیزی متنفر هستند، تنها کاری که سیاستمدار باید انجام دهد این است که وعدهٔ رفع آن را بدهد. اگر نظرسنجی‌ها نشان دهد که اکثریت شیفتهٔ چیزی هستند، در این صورت وعدهٔ انجام آن کار سختی خواهد بود. از این رو، نتیجهٔ اغلب انتخابات‌ها بیشتر براساس نفرت تعیین می‌شود تا عشق.
ستاره
می‌دانیم که تقریباً همهٔ افراد فعال در حوزهٔ رسانه و دولت بیشعور هستند. لمینگوی می‌نویسد: «هیچ متوجه شده‌اید که دیگر نمی‌توانیم دربارهٔ گروه‌ها یا مسائل خاص جوک بسازیم». دور این گروه‌های خاص، هالهٔ مقدسی کشیده شده است. همچنین نمی‌توان گزارش خبری بی‌طرفانه‌ای دربارهٔ این گروه‌ها نوشت.
ستاره
بیشعور ضد گلوله
متین کریمی
پشت هر رنج یک اشتباه وجود دارد!
فریبا شکیبا
خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)
استیون پالن
مواد مخدر و روانگردان و فرزندان ما
حامد اختیاری
زبان فریب
ساسان حبیب‌وند
کلیدهای برخورد با ترس در نوجوانان
هانس مورشیتسکی
توطئه بیشعورها؛ توطئه بیشعورها و راهکارهای مقابله با آن‌ها (جلد ۳)
خاویر کرمنت
درآمدی بر ادبیات ۲
مریم حسینی
همه‌چیز نابود شده است
مارک منسون
از ماست که بر ماست؛ نقدی بر رفتارهای اجتماعی ما ایرانیان
رضا بهرام‌پور
دانش نوین در صنعت هواپیمایی
داوود صادقی
چطور با هرجور نگاهی آشنا شویم
فرخ بافنده
بی شعورها توطئه می کنند
خاویر کرمنت
از دموکراسی تا مردمسالاری دینی
صادق زیباکلام
در تنگنای صندوق
ساسان حبیب‌وند
ساعتی برای زندگی‌کردن، ساعتی برای عشق‌ورزیدن
ریچارد کارلسون
بیایید خودخواه باشیم!
ساسان حبیب‌وند
راحت بگویید نه!
ویلیام یوری
تفاوت دیه زن و مرد از دیدگاه مذاهب اسلامی
محمدیاسین احسانی

حجم

۱۷۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۰۵ صفحه

حجم

۱۷۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۰۵ صفحه

قیمت:
۷,۱۰۰
تومان