دانلود و خرید کتاب سواد رسانه‌ای و خانواده معصومه نصیری
تصویر جلد کتاب سواد رسانه‌ای و خانواده

کتاب سواد رسانه‌ای و خانواده

امتیاز:
۳.۷از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سواد رسانه‌ای و خانواده

«سواد رسانه‌ای و خانواده» نوشته معصومه نصیری (-۱۳۶۰) است و در آن درباره لزوم آمادگی و آگاهی خانواده‌ها در برابر خطرات موجود در فضای مجازی می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: هنگامی که گمان می‌کنید فرزند شما تنها کاری که باید برای حفظ امنیت خود انجام دهد، قبول نکردن شکلات از غریبه‌ها یا احتیاط هنگام عبور از عرض خیابان و توجه به عبور و مرور ماشین‌های سواری است به یاد داشته باشید که امروزه با گسترش کاربرد فضای مجازی در زندگی نسل جدید لازم است به کاربردهای فوق‌العاده مفید و تهدیدات بسیار خطرناک فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی هم توجه کنیم. بنابراین لازم است به فکر اِعمال سطح جدیدی از امنیت و حفاظت از کودکان خود در عصر دیجیتال باشیم تا کودکان ما به یاد داشته باشند که همچنان نباید شکلات را از غربیه‌ها بگیرند حتی در فضای مجازی! برای پرداختن به این موضوع و برقراری امنیت بیشتر کودکان خود ابتدا باید آنها را با فرصت‌ها، مزایا و استفاده‌های مفید از فضای مجازی آشنا کنیم و از طرف دیگر تهدیدات و مضرات لوازم دیجیتالی و فضای سایبر را برای آن‌ها بیان کنیم تا بتوانید فرزند عزیز خود را به نحو صحیح در راستای استفاده درست و مفید از فضای مجازی راهنمایی کنید.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
مک‌لوهان معتقد است:‌ «زمانی که دهکده جهانی تحقق یابد لازم است انسان‌ها به سواد جدیدی به نام سواد رسانه‌ای دست یابند.»
محمدرضا شهبازی
رسانه واقعی نیست، اما به‌طور واقعی بر افراد تاثیر می‌گذارد؛ چراکه ما پیام‌هایش را می‌گیریم و برای خودمان از این پیام‌ها، معنی خلق می‌کنیم.
هدی✌
«سواد رسانه‌ای» درصدد است خواندن سطرهای نانوشته رسانه‌های نوشتاری، تماشای پلان‌های به نمایش درنیامده یا شنیدن صداهای پخش نشده از رسانه‌های الکترونیک را به مخاطبان بیاموزد.
s.f.k
سواد رسانه ای دانش استفاده از رسانه‌های جمعی و فضای مجازی است تا ضمن استفاده از فرصت‌های رسانه‌های جمعی و فضای مجازی از تهدیدهای آن در امان بمانیم.
maryam mirzaei
ما در جایگاه مخاطب از آن گفته‌های محذوف، تصاویر کنار گذاشته شده و پایان‌های ناکاویده نه چیزی می‌بینیم و نه می‌شنویم. ما فقط چیزهایی را می‌بینیم و می‌شنویم که توسط آن گروه پذیرفته شده باشد!
هدی✌
متون رسانه‌ای «طبیعی» نیستند گرچه ممکن است واقعی به نظر برسند. متون رسانه‌ای مانند ساختمان‌ها و بزرگراه‌ها ساخته می‌شوند: نقشه‌ای کشیده می‌شود، اجزای تشکیل دهنده گردآوری می‌شود و آدم‌های معمولی پول می‌گیرند تا کارهای مختلفی انجام دهند.
هدی✌
دیگر دیوارهای منازل چارچوب انحصاری و شخصی شهروندان محسوب نمی‌شوند بلکه فضایی برای نفوذ امواج رسانه‌ای هستند.
هدی✌
با تجهیز به مهارت سواد رسانه‌ای یاد خواهیم گرفت هر پیامی را نبینیم، نخوانیم و نپذیریم.
هدی✌
باید از پیام‌ها و اطلاعات اطراف‌مان براساس نیازهای‌مان استفاده کنیم تا دچار سردرگمی نشویم. سواد رسانه‌ای این امکان را هم در اختیار می‌گذارد. با تجهیز به مهارت سواد رسانه‌ای یاد خواهیم گرفت هر پیامی را نبینیم، نخوانیم و نپذیریم.
هدی✌
اطلاعاتی که از طریق سواد رسانه‌ای در اختیار گذاشته می‌شود، باعث می‌شود تا مخاطبان درک عمیق‌تری از آنچه می‌بینند، می‌شنوند و می‌خوانند داشته باشند. در حالی‌که می‌توان فاقدان سواد رسانه‌ای را طعمه‌های اصلی در فضاهای رسانه‌ای به‌شمار آورد، افراد دارای سواد رسانه‌ای نه تنها اسیر محصولات رسانه‌ای نمی‌شوند، بلکه قضاوت‌های صحیح‌تری از محیط پیرامون خود دارند.
هدی✌
مخاطب بدون سواد رسانه‌ای نمی‌تواند گزینش‌های صحیح از پیام‌های رسانه‌ای داشته باشد
هدی✌
وجود سواد رسانه‌ای بخشی از حیات یک شهروند فرهیخته و تحصیل کرده است.
هدی✌
فرد باید مهارت تفکر انتقادی و حل معما در فضای رسانه‌ای را بیاموزد و به کار بندد.
هدی✌
«سواد رسانه‌ای» پوپولیسم را نفی می‌کند، دستکاری رسانه‌ای را کاهش می‌دهد، چندفرهنگی را ترویج می‌کند و باعث تربیت نسل پرسشگر و کنجکاو می‌شود
هدی✌
فیلترینگ و کنترل به هر اندازه‌ای هم که باشد، باز اطلاعات نامناسب و خطرزا به مخاطب عام خواهد رسید و تنها راه مبارزه برای گزینش و استفاده صحیح از اطلاعات رها شده در فضای مجازی، کنترل درونی و انتخاب آگاهانه است
هدی✌
سواد رسانه‌ای، آموزش مهارت نقد کردن است و نه آموزش مهارت نقد رسانه. مهارت اول، فراگیرنده را توانمند و ذهن وی را باز می‌سازد، دیگری او را از رسانه می‌ترساند و بدبین می‌کند. بدیهی است که فرد بدبین از نظر روانی به خویش، محیط و جامعه آسیب می‌زند و فرد توانمند علاوه بر خود محیط پیرامون و جامعه را نیز بالنده می‌سازد بنابراین تقویت جریان آموزش رسانه‌ای در جامعه ضروری است و زمانی می‌تواند در راستای توسعه بخشی عمل کند که به گشودگی چشم و گوش، زبان و ذهن منجر شود.
هدی✌
سواد رسانه‌ای، آموزش مهارت نقد کردن است
هدی✌
دسترسی آزاد به اطلاعات، حق همه مردم است. اگر رویکرد ما به آموزش سواد رسانه‌ای، توانمندسازی باشد بسیار مفیدتر و کاراتر از نظارت است.
هدی✌
دسترسی آزاد به اطلاعات، حق همه مردم است.
هدی✌
«مک‌لوهان» معتقد است که رسانه‌ها با داده‌ها به ماساژ مخاطبان می‌پردازند و پیام‌های رسانه‌ای بی‌آنکه آستانه حسی مخاطبان را تحریک کنند، وارد ذهن آن‌ها می‌شوند. مک‌لوهان این روند را به‌گونه‌ای صریح‌تر چنین بیان می‌کند: «پیام‌های رسانه‌ها، شبیه گوشت آبداری است که دزدها برای پرت کردن حواس سگ‌های نگهبان به کار می‌گیرند»؛
هدی✌

حجم

۵۸۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۰ صفحه

حجم

۵۸۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
۱۵,۰۰۰
۵۰%
تومان