معرفی و دانلود کتاب کورش کبیر + خلاصه رایگان

کتاب کورش کبیر

۲.۴ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کورش کبیر

«کوروش کبیر» اثر ماندگار هارولد آلبرت لمب، تاریخدان و شرق‌شناس آمریکایی، سرگذشت داستان‌وار کوروش کبیر پادشاه بزرگ سلسله هخامنشی ایران باستان است. متن انگلیسی اثر در سال ۱۹۶۰ در آمریکا منتشرشد که مصادف با جشن‌های دوهزاروپانصدساله شاهنشاهی بود: «او را به‌نام کوروش می‌خواندند که نام پدرش هم بود و این کلمه معنی چوپان می‌داد؛ ولی این جوان شغل گوسفندداری نداشت. البته صدها رمه بر دامنه آن کوه‌ها می‌چریدند و تا آن‌جا که برف‌های قله‌ها آب می‌شد نزدیک می‌شدند. پاسبانی این رمه‌ها به‌عهده مردم سالدیده و سگ‌های شبانی بود. میان مردم افسانه‌ای شایع بود که شاه‌چوپانی به‌نام کوروش ملت خود را پاسبانی می‌کند و آن‌ها را به نان و نعمت رهبری می‌نماید و از حیوانات وحشی و شیاطین و غارتگران آدمیزاد مصون می‌دارد. مادرش بعد از زاییدن او درگذشت و بی‌درنگ اعضای خانواده گرد آمدند و گفتند زادگاه بچه برای سکونت مناسب نیست و قرار دادند به چراگاه‌های نوین روانه شوند. ولی پدرش کمبوجیه پس از تأمل چنین گفت که: «این کار تنها با نظر خانواده نمی‌شود بلکه باید شورای سه قبیله هم موافقت کند و به‌عقیده من عزیمت از این‌جا صلاح نیست. این دره برای اسب و آدم سازگار است و در واقع بهشتی است!» کمبوجیه، شاه کوچک پارسیان، فکری لجوج داشت. دره‌ای که او می‌گفت در ارتفاعات شمال شرقی بود و رودی سیل‌آسا از قعر آن جاری بود که گذشته از آوردن آب مشعر صدای ناهید هم بود.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کورش کبیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکورش کبیر

عالی :عالی

fatemeh.s
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۳۱

عجیب بودد نامفهوم بود خیلی از جملات درهم برهم بود جمله ها از هم تشخیص داده نمیشد نمیدونم ایراد از مترجم بوده فک کنم من جذب نشدم ماندانه مادر کوروش و زن کمبوجیه بوده ولی اینجا زن ازدهاک نشون دادن

بریده‌هایی از کتاب

اشکانم
تمام اخبار راجع به کوروش، به انضمام کتیبه اسطوانه کوروش، بیش از شش صحیفه نیست.
داریوش شاهنشاه هخامنشی
آیین زرتشت: کهن روزگار و قدرت ماندگارش
مری بویس
داریوش بزرگ؛ فرمانروای باستانی شاهنشاهی پارس
یاکوب ابوت
شاه جنگ ایرانیان (جنگ خشایارشاه با یونانیان)
جان بارک
اولمپیاس مادر اسکندر مقدونی؛ بی‌رحم و قاطع... اولین زنی که نقشی مهم در تاریخ سیاسی یونان ایفا کرد
الیزابت کارنی
ایران قبل از اسلام (چکیده جلد نخست تاریخ کامل ایران )
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
‌‫تاریخ کامل ایران (از ابتدا تا انقراض قاجاریه)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
ملکه ویکتوریا
الیزابت لانگفورد
مردان و زنان نامدار جهان
لسلی لویت
ایران بعد از اسلام (چکیده جلد دوم از تاریخ کامل ایران)
عباس اقبال‌ آشتیانی
کوروش کبیر