کتاب یک جاسوس در میان دوستان
خواندن نظراتمعرفی کتاب یک جاسوس در میان دوستان
کتاب«یک جاسوس در میان دوستان؛کیم فیلبی و خیانت بزرگ» سرگذشت زندگی کیم فیلبی، جاسوس پرآوازهٔ سازمان امآی ۶. بریتانیا است. مأموری زیرک و کارکشته که پس از گذراندن مراحل و مراتب ارتقا در این آژانس پیچیده و سراسر ترفند، بهتدریج درمییابد که نقابش در حال فروافتادن است.
این کتاب که در لیست پرفروشهای نیویورک تایمز هم قراردارد، سراسر برمبنای حقایق و منابع موثق نگاشته شدهاست؛ بااینحال، مکاینتایر با تبحر و سابقهای که در تألیف رمانهای جاسوسی دارد، با رویکردی داستانگونه و گاه طعنهآلود به توصیف ساختار دو آژانس اطلاعاتی بریتانیا (امآی ۵ و امآی ۶) و در کلّ بررسی فضای سیاسی و اجتماعی انگلستان و اروپا در طول جنگ جهانی دوم و پس از آن پرداخته است. علاوه بر راز بزرگ فیلبی که در طول داستان و با ظرافت قلم نویسنده بهتدریج و لایهبهلایه افشا میشود، صفحاتی از تاریخ معاصر اروپا نیز در خلال این حوادث ورق میخورد. دانستن این مطلب خالیازلطف نیست که این اثر کتاب محبوب دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا برای مطالعه در تعطیلات بوده است. بیشک خوانندهٔ علاقهمند از این دریچه به برخی ناگفتههای دوران جنگ سرد پی خواهد برد و شاید این اثر فرصتی باشد برای پژوهش و مطالعهٔ بیشتر دربارهٔ یکی از حساسترین دورههای تاریخ معاصر.
رهایی از اضطراب برای نوجوانان
پسر شایستهفریدا مک فادن
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
۵۴,۲۵۰۳۰%
اگه کتابهای فردریک فورسایت رو خونده باشید تقریبا توی همه اشون اسم کیم فیلبی اومده و همیشه هم فورسایت در حال ماسمالی و کم اهمیت نشون دادن این قضیه و اوردن مثال از جاسوسهای دوجانبه ی امریکایی برای مقابله به
واقعا کتاب عالیه جز به جز مطالب درموردفیلبی ودوستان و اطرافیان گفته شده «کیم فیلبی» برای دهه ها در سازمان های اطلاعاتی بریتانیا فعالیت کرد و همزمان، به شکل مخفیانه و به عنوان یک جاسوس دو-جانبه، در خدمت نیروهای شوروی
از خوندن کتاب خیلی لذت بردم، کم و کاستی هایی داشت ولی با توجه به حجم بالای صفحات، قابل اغماض بود..فقط کاش به جزییات زندگی خانوادگی فیلبی بیشتر پرداخته میشد..
به نظر من غلط های املایی بیشمار،ویراستاری بسیار بد،ترجمه بدتر ،واقعا ضغیف
انگار داری بریده های روزنامه رو میخونی
کتاب از لحاظ داستانی بی نظیر و از لحاظ محتوا نیز بسیار عالی است
از اسم کتاب معلومه موضوعش چیه و به نظرم کتاب جذابی هست اوایل کتاب کمی گیج کننده و خسته کنندس چون افراد مختلف مرتبط رو معرفی میکنه و اسم های مختلف رو میاره ولی در مجموع و بخصوص آخرای کتاب
عالی و بینقص
فوق العاده
نوشته بودین این کتاب رو «دیوید کامرون» هم خونده...!؟ خیلی خیلی مزخرفه ، کتابی رو که اون خونده ، منم بخونم..! حتی دقیقتر بگم ، چون اون خوندهاش پس بهتره که ما اصلأ نخونیمش... هرچی باشه دیوید کامرون و امثال اون دشمن صددرصد مردم