معرفی و دانلود کتاب کنکاشی در تاریخ‌نگاری معاصر + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
یعقوب توکلی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کنکاشی در تاریخ‌نگاری معاصر

کتاب کنکاشی در تاریخ‏‌نگاری معاصر، مجموعه‏‌ای از مقالات مختلف است که نگارنده، در طول چند سال، آن‏ها را به رشته تحریر درآورده است و در پاره‌‏ای از مطبوعات و نشریات منتشر شده است. البته عمده این نشریات، نشریات تخصصی و ویژه موضوع نقد بوده‌‏اند. تردیدی وجود ندارد که نگارنده در این مقالات، دیدگاه‌‏های متفاوت و جدیدی را در مورد مباحث تاریخ‌‎‏نگاری آورده است که اختصاص به دیدگاه‏‌های صاحب این قلم دارد و مبانی و استدلال‏‌هایی را ذکر نموده است که از منظر او پذیرفتنی است و ممکن است جمعی از محققان، چنین پسندی نداشته باشند؛ هرچند جمع زیادی از آن‏ها استقبال کرده‌‏اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کنکاشی در تاریخ‌نگاری معاصر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکنکاشی در تاریخ‌نگاری معاصر
موضوعتاریخ معاصر ایران
نویسندهیعقوب توکلی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۵/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

m.salehi77
او می‌گوید، فرح به من ‌گفت این‌ها به من به چشم (عذر می‌خواهم خانم‌ها تشریف دارند) یک ماده گاوی نگاه می‌کنند که باید برایشان یک فرزند بیاورد. پسری بزاید که باعث تداومِ حکومت شود. یعنی نوع نگاهی که شاه به من دارد. البته این حرف جالب توجهی است. این حرف مؤید هم دارد و آن اینکه شاه، در مصاحبه با اوریا نافلاچی، وقتی که از او در مورد نقش زنان در ایران پرسیده می‌شود، می‌گوید: «خانم نافلاچی ما در طول تاریخ از خانم‌ها جز آشپزی چیز دیگری ندیدیم و در طول تاریخ نیز با وجود اینکه فقط کار خانم‌ها آشپزی بود، از بین آنان یک آشپز ورزیده و درجه اول پیدا نمی‌شود. بنابراین معتقدم که تنها کار کردی که زن‌ها می‌توانند داشته باشند. این است که زیبا و فریبا باشند.» یکی از دلایل عمده اعتراض جامعه ما علیه رژیم پهلوی، همین نوع نگاه بود که به قشر مؤنث و زنان جامعه داشتند.