کتاب شورانگیز
امیر برزگر خراسانیانتشارات:
نشر روزگار٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب شورانگیز
«شورانگیز» داستان بلندی از امیر برزگر خراسانی است حقیقتجو کارمند یک ادره است که به او خبر میدهند رئیسش خواهان ملاقات کردن او است پس یا تعجب و اندکی دلشوره به دفتر آقای بزرگنیا میرود. بر خلاف تصوری که از ملاقات با رئیس دارد. مواخذه و توبیخی در کار نیست. رئیس تنها میخواهد سفارش نوهاش «شورانگیز» را که قرار است از تهران بیاد و در شرکت استخدام شود به او بکند. شورانگیز دختری تقریبا ۱۸ ساله و پشت کنکوری است که علاقهمند به ادبیات و شعر است و رئیس تصمیم گرفته او را به بخش حقیقتجو بفرستد که هم آرامتر و کم رفت و آمدتر است و آنجا میتواند به درسهایش هم برسد و هم در زمینه شعر و ادبیات از حقیقتجو کمک بگیرد:
«شورانگیز همیشه پرسشگر بود و من پاسخ دهنده و فراوان هم میپرسید و بسیار عمیق، و اکثراً پاسخها را هم مینوشت! نمیدانم چگونه بود که من کمتر قادر بودم از او سوال کنم عجیب بود ظاهراً من بر او مسلط بودم، یعنی اینجور فکر میکردم، ولی در باطن او بود که مرا تحت سیطره خویش داشت، نوعی شرم و حیا مانع از این میشد که آنچه در دل دارم بیان کنم و آنچه میخواهم از او جویا شوم گاه در نهان و ضمیر و ذهن خویش احساس ضعف و زبونی میکردم و در عین حال برایم شیرین بود و لذت بخش. از این که سایه او را همیشه بر فراز روح خود گسترده میدیدم اگر خشمگین نبودم متعجب بودم، تا این که روزی با زور و زحمت خود را راضی کردم و به او گفتم: «امروز قصد آن دارم که من از تو سوالی بکنم» (اکنون به درستی نمیدانم «شما خطابش کردم یا تو» صرف «صیغه» مهم نیست، مهم «عقد» محبتی بود که دل ما با هم بسته بود)»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شورانگیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | شورانگیز |
| حجم فایل کتاب | ۲.۷۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۷۴۷۶۵۷ |
| تعداد صفحهها | ۲۵۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۶۰۰۰ تومان |
گلهایی که در جهنم میرویند![]()
سمیرا امیرخانی دهکردی
فصل آخرمژده اسفندیاری راد
خانفاطمه نانسی صادق الوعد
پستوهای عشقعزیز الله رحیمیان (فرخ)
شفقمرضیهسادات حسینی
در انتظار بهارخدیجه تاجالدین
یک فنجان محبت گرمزهره مرشدی
سوار بر قایق محبتاکرم واحدی
رازهای منشهره وکیلی
تقدیر بودنسرین قدیری (کافی)
آسان، اما سختشهره وکیلی
غمپرستنیلوفر لاری
فریادزهرا اوتادی
من مادام... هستممنصور کمالی
یک فنجان قهوه تلخنازیلا نوبهاری
مروارید کیشمهناز انصاریان
آغوش تنهاییآذین وندادی (یوسفی)
دختری از دیار حسرتنرگس باغبان
عروسی شیواگیتا قنبر
فریماهزینب صفوی
آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)![]()
نگار مجیری
آیوی اندرسن (جلد سوم، نجات در آتش)نگار مجیری