دانلود و خرید کتاب شفقت و ذهن‌آگاهی؛ نگاهی نو به چالش‌های زندگی حمیدرضا نوری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب شفقت و ذهن‌آگاهی؛ نگاهی نو به چالش‌های زندگی

کتاب شفقت و ذهن‌آگاهی؛ نگاهی نو به چالش‌های زندگی

معرفی کتاب شفقت و ذهن‌آگاهی؛ نگاهی نو به چالش‌های زندگی

«شفقت و ذهن‌آگاهی، نگاهی نو به چالش‌های زندگی» کتابی نوشته حمیدرضا نوری درباره دو محصول نوین روان‌شناسی یعنی شفقت و ذهن‌آگاهی است. این دو همچون دوبال در آسمان زندگی پرتلاطم امروزی برای ما هستند که با داشتنشان می‌توانیم با آغوش باز به استقبال دردها و مشکلات برویم و در نهایت با متانت و خردمندی با آنها برخورد کنیم. حمیدرضا نوری روان‌شناسی است که این رویکرد درمانی یعنی شفقت و ذهن اگاهی را برای درمان مراجعان خود استفاده کرده و نتایج فوق العاده آن را دیده‌است. پس در این کتاب با دستاوردهای او همراه شوید تا به زندگی سالم‌تر و آرامش برسید: «مفاهیم این کتاب گاهی ممکن است برای شما گیج کننده به‌نظر برسد به‌طوری‌که حتی شما نسبت به کارایی آن‌ها تردید پیدا کنید، اما پژوهش‌های بسیاری به اثرگذاری آن‌ها صحه گذاشته‌اند. از چندین سال پیش تحقیقات گسترده‌ای بر روی مبحث شفقت با خود با بیش از ۲۰۰ مقاله و پایان‌نامه انجام گرفته و از سال ۲۰۰۳ منتشر شده است و این تحقیقات به شکلی وسیع، رو به رشد هستند.»
صبا۶۴
۱۳۹۷/۰۶/۰۹

محتوای کتاب بسیار مفیده. ترجمه یه جاهایی نیاز به روان‌تر شدن داره، گرچه از نظر مفهومی معنا رو درست منتقل می‌کنه.

بهار
۱۴۰۰/۰۲/۳۰

به نظرم کتاب نیاز به ویرایش مجدد داره یا ممکنه نسخه کتابی که در طاقچه ارائه شده اینطوری باشه. همچنین استفاده از منابع متعدد باعث شده روانی متن به هم بخوره و متن منقطع بشه. کیفیت تصاویر در این نسخه

- بیشتر
Narges
۱۴۰۲/۰۵/۱۴

ترجمه‌اش خیلی شبیه ترجمه‌ی گوگل هست. چندین بار باید خونده بشه تا متوجه مفهومش بشیم. ولی نکات خوبی گفته درباره‌ی سیستم بدن و شفقت و ذهن آگاهی؛ که با توجه به قیمتش میارزه کتاب رو بگیرید و سرحوصله بخونید.

رنج = مقاوت × درد «درد» به ناراحتی‌ها و تألمات غیرقابل اجتنابی که در زندگی برای همهٔ ما پیش آمده، می‌آید و خواهد آمد اشاره دارد مثل تصادف، بیماری، نمرهٔ پایین در یک امتحان، پایان یک رابطه، مرگ یک عزیز. «مقاومت» به تلاش‌هایی که ما در خصوص دور کردن این درد از خود به کار می‌بریم، اشاره دارد مثل تنش فیزیکی یا نشخوار در مورد راه‌های دور نمودن آن درد. «رنج» نیز برونداد مقاومت بر روی درد می‌باشد. رنج تنش و فشار فیزیکی و هیجانی است که ما به دردمان اضافه می‌کنیم.
صبا۶۴
اگر بخواهید یک موسیقی‌دان شوید، نواختن یک ساز را تمرین کنید. یا اگر می‌خواهید رانندهٔ خوبی شوید، رانندگی را تمرین کنید یا اگر می‌خواهید باغبان خوبی باشید، باید باغبانی تمرین کنید. هر کدام در درون ما به‌صورت بالقوه است، تا اینکه انتخاب می‌کنیم جنبهٔ خاصی از خودمان را پرورش دهیم. نکتهٔ مهم این است که دربارهٔ آنچه می‌خواهیم، تمرین کنیم و آنچه می‌خواهیم در خودمان باشیم، فکر کنیم. می‌بینید که ما در سرتا سر زندگی هرگز نمی‌ایستیم و به این‌ها فکر نمی‌کنیم. به این فکر نمی‌کنیم که می‌توانیم تبدیل شدن به شخص معینی را عملاً تمرین کنیم در صورتی‌که می‌توانیم. فقط باید تصمیم بگیریم و زمانی را هم به تمرین اختصاص دهیم.
صبا۶۴
استعاره‌ای در ادبیات درمانی تحت عنوان «ببر گرسنه» به کار گرفته می‌شود با این مضمون که فرض کنید بچه ببر کوچک دست‌آموز داریم که در اوایل کار ما با شنیدن «میومیوی» بی‌وقفهٔ او متوجه گرسنگی‌اش می‌شدیم و تکه گوشتی به او می‌دادیم، حالا بعد از چند مدتی بزرگ شده و به جای یک تکه گوشت نیاز به یک دندهٔ گاو دارد، آن میومیو هم دیگر تبدیل به غرش وحشتناک شده است. هرگاه از طریق دادن گوشت قرمز، اجتناب از دردمان را تقویت کنیم، به درد کمک کرده‌ایم تا کمی رنج‌آورتر شود.
صبا۶۴
«تماشای خردمندانه» یعنی تماشای افکارمان به‌عنوان جریان تفکر نه اینکه دنیا را از دریچهٔ افکار دیدن. پس می‌بینیم افکار و هیجان‌هایی در ما وجود دارند و اینکه بخشی در ما وجود دارد که می‌تواند از افکار یا احساس‌هایی که در ما جریان دارد، آگاه شود. فاصله گرفتن و مشاهدهٔ خردمندانه بر این عقیده مبتنی است.
صبا۶۴
وقتی خود را با آسمان شناسایی می‌کنیم و نه با پرنده، به‌عبارت دیگر وقتی جای احساس و فکر به آگاهی توجه می‌کنیم، می‌توانیم آرام و متمرکز باقی بمانیم و این نکتهٔ مهمی است، زیرا وقتی در لحظه حضور داریم، خود را در جایی که باید می‌بینیم.
کاربر ۱۱۲۹۳۲۷
دقیقاً با علم به اینکه تصور یک غذا می‌تواند هیجان و احساس‌های مرتبط با خوردن را در بدنمان تحریک کند، می‌توان نتیجه گرفت که چطور افکار و تصاویر ذهنی ما قادر به تحریک سیستم آرامش و رضایت هستند.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
بسیاری از مشکلات سلامت روان، ناشی از نوع تجارب هیجانی است که کنترل فرد مبتلا را در دست دارند، همچنین بسیاری از اتفاقات هولناک و وحشتناکی که در دنیا رخ می‌دهند، از افرادی سر می‌زند که هیجاناتشان افسار آن‌ها را در دست گرفته‌اند.
احسان رضاپور
ما در حالی‌که هیجان‌ها و انگیزه‌های مغز قدیم را داریم، می‌توانیم این سیستم‌ها را با ظرفیت‌های پردازش مغز جدید و اجتماعی‌مان نیز تحریک کنیم و آن‌ها را به صورت بد یا خوب شکل دهیم. مثلاً بچه آهویی که از دست شیر فرار می‌کند، بعد از این فرار به سرعت آرام می‌شود. در حالی‌که یک انسان با تصور اتفاقی که ممکن بود بیافتد، تصور اینکه زنده زنده خورده می‌شود و با رنج و عذاب می‌میرد یا اگر دو شیر با هم بودند، آنگاه چه بلایی به سرش می‌آمد و با فکر کردن به اینکه چه می‌شد «اگر...»، دچار تروما می‌شود. توانایی ما برای چنین تفکری، هیجان‌ها را تحریک و این سیستم‌های روان‌شناختی را در حالت فعال نگه می‌دارد و موجب مشکلات روانی و جسمانی می‌شود.
بهاره مظاهری
سپس یک باره دیگر تصور کنید که شما در حال نفس کشیدن به درون پیچ و تاب دستانتان هستید
صبا۶۴
داشتن تحمل پریشانی، به‌معنای توانایی دربرگرفتن، ماندن و تحمل سطوح پیچیده و بالای هیجانی است. در مقابل اجتناب، بی‌توجهی از روی ترس، میخکوب شدن، انکار کردن، بی‌اعتبار ساختن و یا رد کردن آن است. در واقع، تنها وقتی بتوانیم احساس‌ها را تحمل کنیم می‌توانیم نسبت به آن‌ها گشوده باشیم. همهٔ ما احساس‌های متفاوتی داریم: غم، خشم، اضطراب، لذت. گرچه، گاهی از احساس‌هایمان می‌نالیم و آن‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دهیم، یا سعی می‌کنیم آن‌ها را از خود دور، پنهان یا سرکوب کنیم، اما اگر مشفق باشیم، می‌توانیم یاد بگیریم که نسبت به احساس‌ها گشوده، جسور، پذیرا و مهربان باشیم. پس جنبهٔ کلیدی شفقت، یادگیری تحمل و پذیرفتن، آشنا شدن و نترسیدن از احساسات است. البته نه به این معنا که خواهان تغییر احساسمان نسبت به امور مختلف دیگران یا حتی خودمان نباشیم.
صبا۶۴
نتیجه‌ای که در یکی از پژوهش‌ها به دست آوردیم مؤید این ادعا بود. شرکت‌کنندگان که همگی ماداران دارای فرزند اتیسم بودند، پس از یک دوره تمرین و آموزش مفاهیم مربوط به شفقت به ارتقاء تاب‌آوری در خود دست یافتند که این حاصل پرورش سیستم آرامش‌گر و رسیدن به تعادل بین فعالیت سایر سیستم‌ها در آن‌ها بود.
صبا۶۴
اگر بتوانیم در مواقعی‌که با سختی‌ها و مشکلات زندگی روبه‌رو می‌شویم، حمایت‌کننده و مهربان باشیم و پیام‌های مفید برای خودمان مخابره نماییم، طبیعتاً بخش‌هایی از مغزمان را که به مهربانی پاسخ می‌دهد را تحریک کرده‌ایم و این به ما کمک می‌کند تا با استرس و موانع مقابله کنیم
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
تصور کنید زمانی را که با شرایط سخت و چالش‌زایی روبه‌رو هستید، افرادی باشند که مراقب شما هستند، درک می‌کنند که چه شرایط سختی دارید و با دلسوزی صمیمانه و واقعی شما را دلگرم می‌کنند، چه حسی دارید؟ همین الان، چند دقیقه‌ای به آن بیاندیشید.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
«زندگی، سراسر رنج است و درگیری ما با این رنج‌ها باعث محدود شدن توجه ما می‌شود».
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
ساده‌ترین تعریفی که از تعالیم بودا استخراج شده این است که «شفقت، حساسیت نسبت به رنج در خودمان و دیگران همراه با انگیزه و تعهد برای کاستن و حذف آن است».
احسان رضاپور
انسان‌ها نه تنها توسط عوامل بیرونی، بلکه همچنین، توسط عوامل درونی مثل خشم، اضطراب و اضطراب دربارهٔ اضطراب یا رویاهای مزاحمشان تهدید می‌شوند
احسان رضاپور
در زندگی نمی‌توان از درد اجتناب کرد، اما لزوماً مجبور نیستیم به‌خاطر آن درد، رنج را تحمل کنیم.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
رنج = مقاوت × درد «درد» به ناراحتی‌ها و تألمات غیرقابل اجتنابی که در زندگی برای همهٔ ما پیش آمده، می‌آید و خواهد آمد اشاره دارد مثل تصادف، بیماری، نمرهٔ پایین در یک امتحان، پایان یک رابطه، مرگ یک عزیز. «مقاومت» به تلاش‌هایی که ما در خصوص دور کردن این درد از خود به کار می‌بریم، اشاره دارد مثل تنش فیزیکی یا نشخوار در مورد راه‌های دور نمودن آن درد. «رنج» نیز برونداد مقاومت بر روی درد می‌باشد. رنج تنش و فشار فیزیکی و هیجانی است که ما به دردمان اضافه می‌کنیم.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
اذعان به‌وجود رنج اولین گام در شفقت با خود محسوب می‌شود، تا بتوانیم پس از آن با تمرین‌های دیگری به پرورش شفقت بپردازیم.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
‫اولین حقیقت ناب ‫ اولین حقیقت ناب این است که رنج وجود دارد. انواع متفاوتی از رنج وجود دارد، مثل رنج مرتبط با کهولت سن، بیماری، جراحت و مرگ؛ رنج ملاقات با چیزهایی که شما نمی‌خواهید (مانند برخورد با یک آدم منفور در خیابان) یا رنج جدا شدن از چیزی که شما می‌خواهید (مانند مرگ یک دوست یا از دست دادن کار) و رنج به‌دست نیاوردن چیزی که شما دوست دارید (مثلاً نرسیدن به شخصی که دوستش دارید). ‫بودا از ما می‌خواهد که روی رنج‌ها تأمل کنیم: چه مقدار روی زندگی ما سلطه دارند؟ چه مقدار باعث می‌شوند ذهن ما همراه با احساسات خشم، ترس یا نگرانی واکنش نشان دهد؟ باعث چه اتفاقاتی در زندگی ما می‌شوند؟ و ما چقدر روی آنچه اتفاق می‌افتد کنترل داریم؟
سمیرا علی غنی

حجم

۴۱۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۷ صفحه

حجم

۴۱۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۷ صفحه

قیمت:
۳,۴۹۰
تومان