معرفی و دانلود کتاب فقط خاکستری + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کیان‌افراز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فقط خاکستری

«فقط خاکستری» نام رمانی از نویسنده معاصر،هما فاضل است: «نه این‌طور نمی‌شود، نباید دست روی دست گذاشت. باید بفهمم کی‌ام من؟ و این دو فرتوت چه ارتباطی می‌توانند با من داشته باشند؟ و این کاج‌های فرو رفته در تاریکی، آجرها و بتن‌های قرار گرفته روی هم و پنجره‌های باز و بسته و کلاغ‌ها که زودتر از همیشه بال‌کوبان مثل دود سیاه در آسمان بال می‌اندازند و طرحی در آسمان می‌کشند و می‌روند. چیزی به صبح نمانده. باید ازاین جان‌پناه بیرون بروم. باید از این کابوس‌های وهم‌انگیز که آشفتگی و بهم ریختگی خانه‌ام را به‌بار آورده‌اند خلاص شوم، باید تاروپود تقدیرم را بشکافم. به همین علت این سفر را ضروری می‌دانم. نمی‌خواهم در این‌جا در میان اشیاء خانه کز کنم تا موریانه‌ها مرا بجوند آن‌هم در بحبوحهٔ جوانی.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فقط خاکستری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفقط خاکستری
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندههما فاضل
انتشاراتنشر کیان‌افراز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۴/۰۳
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.