معرفی کتاب خانه آبی
«خانه آبی» نام رمانی از نویسنده اهل ترکیه،قهرمان تازهاوغلو است.
«صحرا» با خانواده اش در امریکا زندگی میکند. پدر او ترک و مادرش امریکایی است. او بر خلاف میل باطنی خانوادهاش، برای ادامه تحصیل به کشور زادگاهش، ترکیه بازمیگردد:
«بعد از انجام کارهای اداریاش در پذیرش هتل، در اتاقش مستقر شد. پنجرهٔ هتلی که در مرکز تقسیم قرار داشت، مانند حفرهای بود که کشمکش استانبول را برایش منعکس میکرد. مدتی از پنجره به مردم نگاه و به خانوادهای که پشت سر گذاشته بود فکر کرد. خودش هم میدانست که روحیهٔ لجبازی دارد. با اینکه بعضی مواقع برایش مشکلاتی هم بهوجود میآورد ولی دست از این اخلاقش برنمیداشت. اکنون که اولین گامها را برای شروع یک زندگی جدید برمیداشت، هیچ تردیدی در دل نداشت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خانه آبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خانه آبی |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۳۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۹۵۲۴۷۴۷ |
| تعداد صفحهها: | ۶۷ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۹۰ تومان |

وقتتون و برای یه داستان ضعیف به سبک آثار ضعیف سینمای هند و سریالهای آبکی ترکیهای تلف نکنید که متاسفانه من تلف کردم. چطوری به عقلش رسیده این همه مزخرفات بنویسه پناه بر خدا. نکته مثبتش این بود که کم بود...بیشتر
واقعا وقتم تلف شد
عزیزان، این کتاب رو نخونید و به شعور خودتون توهین نکنید و وقتتون رو تلف نکنید