معرفی و دانلود کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)
off
٪۲۰

کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)

کتابی راهنما برای بهبود حافظه، یادگیری سریع و دستیابی به زندگی دلخواه

نوع کتاببدون نظر
جیم کوییک، حمیده رستمی
انتشارات:
انتشارات لیوسا

معرفی کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)

کتاب بی حد و مرز نوشته جیم کوییک و ترجمه حمیده رستمی، چکیده‌ای از ایده‌های اصلی درباره‌ی یادگیری، حافظه، تمرکز و تغییر عادت‌های ذهنی است. این کتاب از تجربه‌ی شخصی نویسنده در روبه‌رو شدن با دشواری یادگیری شروع می‌کند و به این پرسش می‌رسد که آیا محدودیت‌های ذهنی واقعاً ثابت‌اند یا می‌توان آن‌ها را تغییر داد. این کتاب را انتشارات لیوسا منتشر کرده است و در آن از نقش فناوری، خواب، انگیزه، مطالعه و تجسم در بهتر فکر کردن و بهتر یاد گرفتن حرف زده می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)

کتاب بی حد و مرز نوشته جیم کوییک بر یک ایده‌ی مرکزی بنا شده است: بسیاری از محدودیت‌هایی که افراد درباره‌ی حافظه، تمرکز و توانایی یادگیری خود می‌پذیرند، بیشتر از آنکه واقعیت قطعی باشند، حاصل باورهای تکرارشده‌اند. نویسنده از تجربه‌ی آسیب مغزی در کودکی و دشواری‌هایش در مدرسه شروع کرده و از همان‌جا به این نتیجه رسیده است که مسئله فقط سخت‌تر تلاش‌کردن نیست، بلکه بهتر یادگرفتن هم اهمیت دارد. این کتاب در قالب نکته‌های کوتاه و پیوسته، موضوعاتی مثل اثر فناوری بر ذهن، انعطاف‌پذیری مغز، نقش افکار منفی، انگیزه، خواب و تغذیه را کنار هم می‌گذارد تا تصویری کلی از یادگیری مؤثر بسازد.
کتاب بی حد و مرز فقط روی حافظه به‌معنای حفظ‌کردن اطلاعات مکث نمی‌کند، بلکه یادگیری را به‌عنوان مجموعه‌ای از ذهنیت، انرژی و روش بررسی می‌کند. در بخش‌های مختلف، از بزرگ‌تر شدن بخش‌هایی از مغز رانندگان تاکسی لندن تا تأثیر موسیقی، بو، تکرار با فاصله، روش پومودورو، تجسم و روش مکانی مثال‌هایی آورده شده است. این مثال‌ها قرار است نشان دهند که تمرکز و یادسپاری مهارت‌هایی تغییرپذیرند، نه ویژگی‌هایی ازپیش‌تعیین‌شده.
کتاب بی حد و مرز حال‌وهوایی مسئله‌محور دارد و بیشتر به سؤالاتی می‌پردازد که در زندگی روزمره بارها تکرار می‌شوند: چرا حواس پرت می‌شود، چرا بعضی کارها مدام عقب می‌افتند، چرا مطالعه کند پیش می‌رود و چطور می‌شود ذهن را برای یادگیری آماده‌تر کرد. در کنار این‌ها، نویسنده میان اشتیاق، هدف و هویت هم تفاوت می‌گذارد و نشان می‌دهد که تغییر رفتار فقط با دانستن یک تکنیک رخ نمی‌دهد. نتیجه‌ی کلی این کتاب این است که یادگیری بهتر، حاصل پیوند میان باور، مراقبت از بدن، تمرین ذهن و انتخاب روش مناسب است.

خلاصه کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)

کتاب بی حد و مرز توضیح می‌دهد که توانایی یادگیری، تمرکز و به‌خاطر سپردن مطالب چیزی ثابت و ازپیش‌بسته نیست. جیم کوییک نشان می‌دهد که فناوری، حواس‌پرتی، کم‌خوابی و باورهای محدودکننده می‌توانند عملکرد ذهن را ضعیف کنند، اما در مقابل می‌شود با تغییر ذهنیت، روشن‌کردن هدف، ساختن عادت‌های کوچک و استفاده از روش‌هایی مثل تکرار با فاصله، تجسم، مطالعه‌ی زمان‌بندی‌شده و کاهش دردل‌خوانی، یادگیری را تقویت کرد. پیام اصلی این کتاب این است که پیشرفت ذهنی فقط به استعداد وابسته نیست؛ ترکیب انگیزه، انرژی و روش درست می‌تواند کیفیت فکر کردن و یاد گرفتن را تغییر دهد.

چرا باید کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب بی حد و مرز را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد که ضعف در تمرکز و حافظه همیشه نشانه‌ی ناتوانی ثابت نیست و می‌تواند به عادت‌ها و باورها مربوط باشد.
  • مطالب این کتاب رابطه‌ی میان یادگیری و عواملی مثل خواب، تغذیه، ورزش و استفاده‌ی مداوم از ابزارهای دیجیتال را روشن می‌کند.
  • این کتاب چند روش مشخص برای بهتر درس‌خواندن، مرورکردن و به‌یادآوردن اطلاعات معرفی می‌کند؛ از تکرار با فاصله تا تجسم و روش مکانی.
  • خواندن این کتاب به درک تفاوت میان اشتیاق، هدف و انگیزه کمک می‌کند و نشان می‌دهد چرا بعضی تصمیم‌ها به عمل تبدیل نمی‌شوند.
  • این کتاب برای کسانی که کارها را مدام عقب می‌اندازند، توضیح می‌دهد که چطور قدم‌های کوچک می‌توانند مقاومت ذهنی را کمتر کنند.
  • بخش‌هایی از این کتاب به بهبود سرعت مطالعه و کاهش دردل‌خوانی اختصاص دارد و برای کسانی که با کندخوانی درگیرند، نکته‌های مفیدی دارد.

خواندن کتاب بی حد و مرز به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند درباره‌ی حافظه، تمرکز و یادگیری شناخت دقیق‌تری به دست آورند.
  • دانشجویان و درس‌خوان‌هایی که به‌دنبال بهتر کردن شیوه‌ی مطالعه و مرور مطالب هستند.
  • افرادی که احساس می‌کنند حواس‌پرتی دیجیتال بازدهی ذهنی‌شان را پایین آورده است.
  • کسانی که با باورهای محدودکننده درباره‌ی هوش، استعداد یا توانایی یادگیری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند عادت‌های روزانه‌ی مؤثرتر برای فکر کردن، یاد گرفتن و انجام دادن کارها بسازند.
  • افرادی که کارها را به‌تعویق می‌اندازند و می‌خواهند دلیل این تعلل را بهتر بفهمند.

بخشی از کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب)

«ازیک‌طرف، تلفن‌های هوشمند و تبلت ممکن است رهایی‌بخش به‌نظر برسند. به‌علاوه، آنها به ما امکان می‌دهند وظایف و عملکردهای ساده‌تر مغزمان را از بیرون تأمین کنیم. عالی به‌نظر می‌رسد، نه؟
خوب، شاید هم اصلاً این‌طور نباشد. بعضی محققان متوجه شده‌اند که این عادت دیجیتالی دارد به مشکلی بزرگ تبدیل می‌شود. آنها معتقدند که این عادت در توانایی‌های شناختی ما اختلال ایجاد می‌کند و آنها را کاهش می‌دهد. تصورش را بکن که همهٔ ما چطور به‌طور مداوم وسط کار و وظایف‌مان از این شاخه به آن شاخه می‌پریم، از کار کردن گرفته تا بررسی اعلان‌ها و ارسال پیامک. عصب‌شناسی به اسم دانیل لِویتین معتقد است که این فرایند باعث می‌شود مغز به‌سرعت سوختش را به‌مصرف برساند و ما را خسته و فرسوده و دچار استرس کند.
پیام اصلی در اینجا این است که فناوری زندگی را برای ما آسان‌تر کرده اما ممکن است مانع توانایی ما در یادگیری بشود.
ما به‌طور مداوم در معرض یک‌عالم اطلاعات هستیم. پس تعجبی ندارد که تحقیقات نشان می‌دهد امروزه فردی عادی سه برابر بیشتر از مردمان دههٔ ۱۹۶۰ اطلاعات به خوردِ خودش می‌دهد. اما مشت‌باران کردن خودمان با همهٔ این اطلاعات اصلاً خوب نیست، دلیلش هم این است که همیشه قادری هر موضوعی را دنبالش می‌گردی سریع پیدا کنی و همین باعث تضعیف حافظه‌ات می‌شود.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بی حد و مرز (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببی حد و مرز (خلاصه کتاب)
عنوان دیگرکتابی راهنما برای بهبود حافظه، یادگیری سریع و دستیابی به زندگی دلخواه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستمیکروبوک انتشارات لیوسا
برچسبفارسی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.