خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب جامع آداب معاشرت در محیط کار (مهارتهای فردی برای موفقیت حرفهای امیلی پست)
«کتاب جامع آداب معاشرت در محیط کار» اثر نویسنده معروفِ کتابهای آداب معاشرت، امیلی پست است که فرزندان و نوههای او، آن را بازنویسی و منتشر کردهاند. این اثر اولین بار در ۱۹۹۹ منتشر شد و هدفش بهبود اوضاع رفتاری کارمندان و رفع سرخوردگی و یأس آنها در محیط کار بود.
تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۰ انجام شد نشاندهندهی جدیت این موضوع بود: با بیش از ۵۰ درصد از کارگران و کارمندان بیادبانه برخورد میشد و به دنبال آن ۲۲ درصد از آنها کمتر تلاش میکردند و ۱۲ درصد به دلیل همین برخوردها کارشان را رها میکردند. سود و بهرهوری مستقیماً تحت تأثیر برخوردهای بیادبانهٔ محیط کار قرار داشت. این کتاب، انواع اهالی کسب و کار در هر سطح و با هر سابقهای را خطاب قرار میدهد و در چاپ جدید آن که در دسترس شما است توجه خاصی به این واقعیت شده که برای اولینبار در تاریخ چهار نسل فعالانه در محیطهای کاری در کنار هم مشغول کارند و کلید موفقیت در دنیای کسب و کار امروز، فراگیری چگونگی تعامل با نسلهایی جز نسل خودمان است.
در نهایت هدف این کتاب ایجاد اعتمادبه نفس بیشتر در شما است زیرا براساس اصول اخلاقی مهمی همچون ملاحظه، احترام و صداقت در رفتار نوشته شدهاست. اصولی که هر انسانی در عمق وجود خود به درستیشان اطمینان دارد ولی مشکلات روزافزون جوامع کاری و رقابت در این محیط ها آنها را به بوته فراموشی سپردهاست.
سختترین نکات در مورد سختترین چیزها
تحقیقات بازاریابیفریده حق شناس کاشانی
چک لیست استارتاپ؛ ۲۵ گام برای یک کسب و کار مقیاسپذیر با رشد سریعدیوید رز
ما اخراج شدیم و این بهترین اتفاق زندگیمان بودهاروی مک کی
استراتژیهای نوآورانه در کارآفرینیمنیزه ملائی
رفتار مصرفکننده آنلاین (نظریه و تحقیق در رسانههای اجتماعی، تبلیغات و خردهفروشی الکترونیکی)آنجلین جی. کلوس
بنای کسب و کار اجتماعیمحمد یونس
تفاوت: چرا برخی برندها دلنشینترند؟برنادت جیوا
نشان ویژه شماجان پورکیس
تفویض امور(کارسپاری)حسن هوشنگی
خلاقیت و نوآوریعلی شمیسا
خودرهبری: چگونه با تکیه بر درونِ خود، رهبری مؤثرتر، کارآمدتر و موفقتر شویماَندرو برایانت
مدیریت بازاریابیدانشکده کسب و کار هاروارد
تعادل احساسات در نوجوانانالسا نبولساین
شواهدی بر زندگی پس از مرگجفری لانگ
اصول اساسی؛ زندگی و کارری دالیو
قدرت حافظه درخشانتونی بوزان
اگر کسی این کتاب رو مطالعه کرده لطفا نظر بده راجبش چون تصمیم دارم بخرمش اما نمیدونم خوب هست یا نه
بعضی راهکاراش مفید بعضی ها اضافی و با فرهنگ ما تناسب نداشت و بعضی مطالب هم خیلی بیش از اندازه مبالغه امیز ترجمه هم ضعیف بود
من این کتاب با تخفیف خریدم و پیشنهاد میکنم این کتاب حتما مطالعه کنید چون اتیکت و آداب اجتماعی محیط کار میگه، مخصوصا کسانیکه دفعه اولشون هست داخل سازمانی استخدام میشن و آشنایی زیادی با اتیکت محیط کار ندارن.