کتاب ماه در آینه
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماه در آینه
«ماه در آینه» حکایاتی خواندنی درباره امام عصر(عج) را روایت میکند:
«بعد از نماز صبح هنوز از سر سجاده برنخاسته بود. شانههای نحیف و لاغرش از گریه میلرزید. از روز رفتن اسماعیل یک لحظه آرام نگرفتهبود.خدمتکار نتوانست بیش از این پریشانی شیخ را تحمل کند. کنار سجاده زانو زد و آهسته گفت: ببخشید! آقا برایتان نامهای آمده.
شیخ سر از سجاده برداشت. صورت نورانی و محاسن سفیدش غرق اشک بود. خدمتکار بلند شد تا شیخ مفید را با نامهاش تنها بگذارد. شیخ بیقرار تر از پیش در حالی که دستانش از یک احساس شیرین میلرزید آن را گشود. همان خط آشنا بود. «صاحب الامر» خطاب به شیخ فرمودهبود:
بر شماست که فتوی بدهید و برماست که شما را از خطا و اشتباه حفظ کنیم. ما شما را وانمیگذاریم تا در خطا و اشتباه واقع شوید».
مریم ضمانتیپور در این اثر حکایتهایی از تشرف کسانی چون شیخ مفید و اسماعیل هرقلی و ... به محضر امام عصر(عج) را به شیوهای زیبا و ادبی و در قالب داستان کوتاه به رشته تحریر درآوردهاست.
این اثر میتواند، برای همه دوستداران آن حضرت(ع) در هر سنی که باشند، مفید و خواندنی باشد.
همیشه پشتیبان, جاصل دعا, طاووس باغ, ماه در آینه, او خواهد آمد و جمال یوسف، نام برخی از داستانهای این کتاب است.
یه علاقه خاص
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
« ما از رسیدگی وسرپرستی شما کوتاهی واحمال نکرده ویاد شما را از خاطر نبرده ایم که اگر جز این بود دشواری ها ومصیبت ها بر شما فرود می امد ودشمنان شمارا ریشه کن میکردند.تقوای خدا را پیشه کنید ومارا
سید بن طاووس (رحمة الله علیه) میفرماید: سحرگاهی در سرداب مقدس بودم. ناگاه صدای مولایم را شنیدم که برای شیعیان خود دعا می کردند و عرضه می داشتند: «خدایا شیعیان ما از ما هستند و از بقیه طینت ما خلق شده اند،
اگر در نگارش این کتاب سه مورد زیر رعایت شده بود، از نظر من، کیفیت کار بسیار بهتر میشد: ۱) ایرادات تایپی بسیاری وجود داشت که بعضی مواقع از درج بریده های زیبای کتاب بخاطر وجود کلمات دارای اشتباه تایپی، امتناع
داستان ها انگار گلچین شدند بسیار زیباست این کتاب
عالی بود ولی کم