٪۷۰
معرفی کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد
«مدیریت به زبان آدمیزاد» اثر باب نلسون، پیتر اکونومی و ترجمهی فاطمه بذله و علی انوری با محوریت موضوع مدیریت تألیف و ترجمه شده است. در پیشگفتار این کتاب میخوانیم:
«اعتراف میکنم اولین بار که اسم کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد را شنیدم کمی ترسیدم. بعد فرصت یافتم تا نگاهی به کتاب بیندازم، و ترسم به شیفتگی مبدل شد. در اینجا، مدیریت تا حد عناصر بنیادیش ساده شده و به شکلی مفرح و زنده و عملی ارائه شده است. در واقع، راهنمایی گامبهگام برای آن چیزی است که نیاز دارید در زمانی که نیازش دارید. به خودم گفتم: بالاخره کتابی منتشر شد که باعث نمیشود آدم احساس حماقت کند!
در واقع، نباید هم تعجب میکردم. ده سال با بات نلسون کار کردهام و توانایی عالی او را در ساختن یک کارگروه و نتیجهگرفتن دیدهام. باب استعدادی شگفتانگیز در نوشتن دارد، هم مشاهدهگری دقیق در مدیریت است و هم یک مدیر موفق. نتیجهی همکاری او با پیتر اکونومی، بسیار عمیق و عملی است. نویسندگان این کتاب، عملیات، رفتارها و مهارتهای مدیریت را هضم کردهاند و لقمه را در دهان علاقهمندان گذاشتهاند».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مدیریت به زبان آدمیزاد |
کانتینرمارک لونسون
مدیریت ژاپنیمحسن گلپور
مدیریت استراتژیک فنآوری اطلاعاتحجت الله جلیلی
تفکر مبتنی بر سناریو: رویکردهای عملی به آیندهجورج رایت
ساختار سازمانی؛ طراحی گام به گام ریچارد ام برتن، بوگ اوبل، دورته دویباک هکونسونریچارد ام. برتن
جذب نیروی انسانی کارآمد با هنر شخصیت شناسیداریوش سنقری
مدیر ایده آلایساک کالدرون ادیزس