معرفی و دانلود کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها

کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها

دایرةالمعارف آسان برای کودکان؛ جلد دوم

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها

کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها نوشته الکس فریت و ترجمه شیما فتاحی است و انتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر) آن را منتشر کرده است. این اثر با تصویرهای رنگی و توضیح‌های کوتاه، دنیای دایناسورها را از اندازه و شکل بدنشان تا زندگی، شکار، تخم‌گذاری، فسیل‌ها و علت ناپدیدشدنشان معرفی می‌کند. کتاب فقط به چند نام مشهور بسنده نمی‌کند و نشان می‌دهد دایناسورها در خشکی، آسمان و کنار دریا چه تنوعی داشته‌اند و دانشمندان چطور از روی استخوان‌ها گذشته را بازسازی می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها

کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها نوشته الکس فریت، اثری تصویری و اطلاعاتی برای آشنایی اولیه با دنیای دایناسورهاست. متن کتاب از همان صفحه‌های آغازین، این موجودات را فقط به‌عنوان جانورانی بزرگ و ترسناک معرفی نمی‌کند، بلکه تفاوت اندازه، شکل بدن، نوع پوشش و شیوه‌ی زندگی آن‌ها را هم کنار هم می‌گذارد. در این مسیر، تصویرها نقش مهمی دارند و اطلاعات را به‌صورت مقایسه‌ای نشان می‌دهند؛ مثلاً با کنار هم قرار دادن دایناسورهای کوچک و عظیم یا توضیح دادن درباره‌ی گردن، دم، دندان و استخوان‌ها. همین شیوه باعث شده موضوعی که ممکن است برای گروه سنی پایین پیچیده به‌نظر برسد، به بخش‌های قابل‌فهم و کنجکاوی‌برانگیز تقسیم شود.
کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها فقط به معرفی چند گونه محدود نمی‌شود و دامنه‌ی موضوعاتش گسترده‌تر است. بخش‌هایی از آن به منشأ دایناسورها، درون بدن آن‌ها، رشد از تخم، زندگی گروهی، مبارزه، جفت‌یابی، زیست در نواحی گرم و سرد و جانوران هم‌دوره‌ی آن‌ها در آسمان و دریا اختصاص دارد. در ادامه، کتاب به تیرانوساروس رکس و چند گوشت‌خوار دیگر می‌رسد و بعد سراغ یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها می‌رود: دایناسورها چرا از بین رفتند. بخش پایانی هم به فسیل‌ها و کار دیرینه‌شناس‌ها می‌پردازد و نشان می‌دهد دانسته‌های امروز از کجا آمده‌اند. این گستردگی موضوعی، کتاب را از یک فهرست ساده‌ی نام‌ها و تصویرها جدا می‌کند و آن را به مدخلی مناسب برای شناخت کلی دنیای ماقبل تاریخ تبدیل می‌کند.

خلاصه کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها

کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها مجموعه‌ای از اطلاعات پایه درباره‌ی زندگی دایناسورها را در قالب صفحه‌های کوتاه و موضوعی گرد آورده است. متن از معرفی خود دایناسورها و تفاوتشان با دیگر جانوران آغاز می‌شود و بعد به اندازه، شکل بدن، منشأ، تغذیه، رشد از تخم و شیوه‌ی زندگی آن‌ها می‌رسد.
در ادامه، کتاب از نبردها، جانوران پرنده و دریایی هم‌دوره، ویژگی‌های ظاهری برای جفت‌یابی، زیستگاه‌های گوناگون و چند گونه‌ی مشهور حرف می‌زند. بخش‌های پایانی نیز نابودی دایناسورها، شکل‌گیری فسیل‌ها و کار دیرینه‌شناس‌ها را توضیح می‌دهد. حاصل کار، تصویری کلی از دنیای دایناسورهاست که هم تنوع آن‌ها را نشان می‌دهد و هم مسیر شناختشان را.

چرا باید کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب آشنایی اولیه با دایناسورها را از چند زاویه پیش می‌برد؛ از ظاهر و اندازه تا تغذیه، رشد و زیستگاه.
  • تصویرها و مقایسه‌های دیداری، فهم تفاوت گونه‌ها و ویژگی‌های بدنی آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.
  • بخش‌های مربوط به فسیل‌ها و دیرینه‌شناس‌ها نشان می‌دهد دانسته‌های امروز درباره‌ی دایناسورها چگونه به‌دست آمده است.
  • کتاب فقط به نام‌های مشهور بسنده نمی‌کند و جانوران پرنده و دریایی هم‌دوره‌ی دایناسورها را هم وارد بحث می‌کند.
  • موضوع نابودی دایناسورها در کنار زندگی روزمره‌ی آن‌ها، تصویری کامل‌تر از این دوره به دست می‌دهد.

خواندن کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که می‌خواهند با دایناسورها و تفاوت گونه‌های مختلف آن‌ها آشنا شوند.
  • والدینی که دنبال کتابی تصویری برای پاسخ دادن به سؤال‌های اولیه درباره‌ی جانوران ماقبل تاریخ هستند.
  • مربیان و آموزگارانی که برای گفت‌وگو درباره‌ی فسیل‌ها، جانوران باستانی و تاریخ زمین به منبعی مقدماتی نیاز دارند.
  • علاقه‌مندانی که دوست دارند در کنار نام دایناسورها، درباره‌ی تخم‌گذاری، شکار، انقراض و کشف فسیل‌ها هم بدانند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباولین دایرةالمعارف من درباره‌ی دایناسورها
عنوان دیگردایرةالمعارف آسان برای کودکان؛ جلد دوم
عنوان در زبان مبدأMy Very First Dinosaurs Book
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهالکس فریت
مترجمشیما فتاحی
انتشاراتانتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.