معرفی و دانلود کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم pdf + خلاصه رایگان

کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم

بهترین‌ ها از زبان بچه‌ها؛ جلد چهارم

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم

کتاب من خواهرم را دوست دارم نوشته دانیل هوارث و ترجمه حسین فتاحی است و انتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر) آن را منتشر کرده است. این اثر با جمله‌هایی کوتاه و تصویرهایی که رابطه‌ی میان دو خواهر را همراهی می‌کنند، از کنار هم بودن، کمک‌کردن، صبر، بازی و خوابیدن در کنار یکدیگر حرف می‌زند. محور اصلی کتاب نشان‌دادن محبت خواهرانه در موقعیت‌های روزمره است؛ موقعیت‌هایی که برای مخاطب کم‌سن‌وسال آشنا و قابل لمس‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم

کتاب من خواهرم را دوست دارم نوشته دانیل هوارث از آثاری است که رابطه‌ی خواهر و برادرها را از زاویه‌ی احساس امنیت، همراهی و تحسین نشان می‌دهد. متن بر پایه‌ی جمله‌ی تکرارشونده‌ی «من خواهرم را دوست دارم برای این‌که...» پیش می‌رود و هر بار یکی از دلیل‌های این دوست‌داشتن را پیش چشم می‌گذارد. همین تکرار سنجیده باعث می‌شود کودک با ریتم کتاب همراه شود و مفهوم عاطفی آن را به‌تدریج درک کند. حضور تصویرها نیز فقط جنبه‌ی تزئینی ندارد و در کنار جمله‌های کوتاه، حال‌وهوای صمیمی و آرام کتاب را کامل می‌کند.
کتاب من خواهرم را دوست دارم بیشتر از آن‌که بخواهد فقط یک احساس را نام ببرد، موقعیت‌های ملموس را کنار هم می‌گذارد؛ از باهم‌بودن و کمک‌گرفتن تا منتظرماندن، باهوش‌دیدن خواهر و خوابیدن در کنار هم. به این ترتیب، محبت در این کتاب به یک مفهوم کلی و دور از دسترس تبدیل نمی‌شود و در رفتارهای کوچک روزانه شکل می‌گیرد. فضای اثر گرم و اطمینان‌بخش است و برای کودکانی که در حال شناخت رابطه‌ی خود با خواهر یا اعضای خانواده هستند، نمونه‌هایی روشن از همدلی و نزدیکی فراهم می‌کند. تأکید کتاب بر شباهت، الگوگرفتن و لذت همراهی است؛ یعنی همان چیزهایی که در تجربه‌ی عاطفی کودکان نقش مهمی دارند.

خلاصه کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم

در من خواهرم را دوست دارم، راوی کودک در چند صحنه‌ی کوتاه توضیح می‌دهد چرا به خواهرش علاقه دارد. او از لحظه‌هایی می‌گوید که باهم جایی می‌روند، از خواهرش چیز یاد می‌گیرد، باهوشی و زرنگی او را می‌بیند و می‌فهمد که خواهرش منتظرش می‌ماند تا از او جا نماند. متن قدم‌به‌قدم تصویری از یک رابطه‌ی نزدیک می‌سازد؛ رابطه‌ای که در آن محبت فقط در حرف نیست و در همراهی، توجه و کنار هم خوابیدن دیده می‌شود. دغدغه‌ی اصلی کتاب نشان‌دادن پیوند خواهرانه در ساده‌ترین موقعیت‌های روزمره است.

چرا باید کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم را بخوانیم؟

دلایل خواندن من خواهرم را دوست دارم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب احساس محبت میان خواهرها را در موقعیت‌های روزمره و قابل تشخیص نشان می‌دهد.
  • کودک با خواندن آن می‌تواند مفهوم دوست‌داشتن را در رفتارهایی مثل صبر، همراهی و کمک‌کردن ببیند.
  • جمله‌های کوتاه و تکرارشونده، همراهی کودک با متن و دنبال‌کردن معنا را آسان‌تر می‌کنند.
  • تصویرها در کنار متن، فضای عاطفی کتاب را کامل می‌کنند و فهم آن را برای مخاطب کم‌سن‌وسال گسترش می‌دهند.
  • این اثر برای گفت‌وگو درباره‌ی رابطه‌ی خواهر و برادرها، همدلی و احساس امنیت در خانواده مناسب است.

خواندن من خواهرم را دوست دارم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که با خواهر بزرگ‌تر یا کوچک‌تر زندگی می‌کنند و در حال شناخت این رابطه هستند.
  • والدینی که می‌خواهند درباره‌ی محبت، همراهی و همدلی میان فرزندان گفت‌وگو کنند.
  • مربیانی که به‌دنبال کتابی کوتاه برای صحبت درباره‌ی روابط خانوادگی در جمع‌های کودکانه هستند.
  • کودکانی که از کتاب‌های تصویری با جمله‌های کوتاه و موقعیت‌های آشنا لذت می‌برند.
  • خانواده‌هایی که می‌خواهند احساس امنیت و نزدیکی میان خواهر و برادرها را با یک متن ساده‌تر مطرح کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن‌ خواهرم ‌را دوست‌ دارم
عنوان دیگربهترین‌ ها از زبان بچه‌ها؛ جلد چهارم
عنوان در زبان مبدأWhy I Love My Sister
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهدانیل هوارث
مترجمحسین فتاحی
انتشاراتانتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.