کتاب من وقت خواب را دوست دارم
معرفی کتاب من وقت خواب را دوست دارم
کتاب من وقت خواب را دوست دارم نوشته دانیل هوارث و ترجمه حسین فتاحی است و انتشارات کتابهای قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر) آن را منتشر کرده است. این اثر با چند تصویر و جملهی کوتاه، وقت خواب را از یک اجبار شبانه به تجربهای آرام و دوستداشتنی تبدیل میکند؛ از آمادهکردن جای خواب تا لالایی، بوسهی شببخیر و حس نرم و گرم رختخواب. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من وقت خواب را دوست دارم
کتاب من وقت خواب را دوست دارم نوشته دانیل هوارث، تصویری کوتاه دربارهی لحظههای پیش از خواب است؛ لحظههایی که در زندگی کودکان گاهی با مقاومت، بیحوصلگی یا دلکندن از بازی همراه میشود. این کتاب بهجای تبدیلکردن خواب به یک دستور، مجموعهای از حسهای خوشایند شب را کنار هم میگذارد: شستن، آمادهشدن، شنیدن لالایی، آرامشدن و رفتن بهسوی استراحت. متن کمحجم است و بار اصلی معنا را تصویرها و تکرار جملهها پیش میبرند تا کودک با ریتمی آشنا و قابلپیشبینی وارد فضای شب شود.
کتاب من وقت خواب را دوست دارم بیش از آنکه بخواهد ماجرایی پرحادثه تعریف کند، بر ساختن حس امنیت و آرامش تکیه دارد. حضور مادر، بوسهی شببخیر، تاریکی دلچسب شب و گرمای جای خواب، عناصر اصلی این فضا هستند. دانیل هوارث در این اثر خواب را نه پایان ناگهانی روز، بلکه بخشی دلپذیر از آن نشان داده است؛ بخشی که میتواند با محبت، نظم و تکرار همراه باشد. همین ویژگی باعث میشود این کتاب برای بلندخوانی پیش از خواب مناسب باشد و کودک بتواند با جملههای کوتاه آن همراه شود.
کتاب من وقت خواب را دوست دارم در گروه آثاری قرار میگیرد که به عادتهای روزمرهی کودکان میپردازند و از دل کارهای ساده، احساس اطمینان میسازند. تصویرگری اثر نیز در همین مسیر حرکت میکند و بر نزدیکی عاطفی، نرمی فضا و آرامشدن تدریجی شب تأکید دارد. نتیجه، متنی است که هم به برنامهی خواب کودک شکل میدهد و هم از زاویهی احساسی، شب را به زمانی امن و پذیرفتنی تبدیل میکند.
خلاصه کتاب من وقت خواب را دوست دارم
کتاب من وقت خواب را دوست دارم با یک ایدهی ساده پیش میرود: راوی کوچک، دلیلهایش را برای دوستداشتن وقت خواب یکییکی میگوید. او از کارهای آشنای پیش از خواب حرف میزند؛ از آمادهکردن جای خواب و شنیدن لالایی تا بوسهی شببخیر و حس نرم و گرم رختخواب. در کنار این لحظهها، شب با تاریکی آرامشبخش خود هم بخشی از تجربهی خواب میشود. متن بهتدریج نشان میدهد که خواب فقط خاموششدن چراغها نیست، بلکه مجموعهای از عادتها و احساسهای آرامکننده است که کودک را از شلوغی روز جدا میکند و بهسوی استراحت میبرد.
چرا باید کتاب من وقت خواب را دوست دارم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب من وقت خواب را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب وقت خواب را با تصویرها و جملههای کوتاه به تجربهای آرام و قابلپذیرش تبدیل میکند.
- کودک با خواندن آن میتواند میان خواب و حس امنیت، محبت و آرامش پیوند برقرار کند.
- این کتاب برای شکلدادن به عادتهای شبانه، مثل آمادهشدن برای خواب و آرامشدن پیش از استراحت، مفید است.
- تکرار جملهها و ریتم یکنواخت متن، آن را برای بلندخوانی پیش از خواب مناسب میکند.
- فضای کتاب به بزرگترها کمک میکند دربارهی خواب نه با اجبار، بلکه با همراهی و اطمینان گفتوگو کنند.
خواندن کتاب من وقت خواب را به این گروهها پیشنهاد میکنیم:
- والدینی که میخواهند زمان خواب را برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی آرامتر و پذیرفتنیتر کنند.
- کودکانی که با جداشدن از بازی و رفتن به رختخواب مشکل دارند.
- مربیانی که بهدنبال کتابی کوتاه برای گفتوگو دربارهی عادتهای شبانه هستند.
- علاقهمندان به کتابهای تصویری که بر تجربههای روزمره و احساس امنیت تمرکز دارند.
- خانوادههایی که برای بلندخوانی پیش از خواب، متنی کوتاه و همدلانه میخواهند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من وقت خواب را دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من وقت خواب را دوست دارم |
| عنوان در زبان مبدأ | Why I Love Bedtime |