کتاب تشکر میکنم آقای پاندا
قصههای آقای پاندا؛ جلد سوم
معرفی کتاب تشکر میکنم آقای پاندا
کتاب تشکر میکنم آقای پاندا نوشته استیو آنتونی و ترجمه حسین فتاحی است. این کتاب را انتشارات کتابهای قاصدک، واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر، منتشر کرده است. این اثر از مجموعهی قصههای آقای پانداست و در قالب ماجرایی کوتاه و تصویری، به موضوع هدیهدادن و توجهکردن به سلیقه و نیاز دیگران میپردازد. حضور موش کوچولو در کنار آقای پاندا، موقعیتی میسازد که مفهوم تشکر و دقت در انتخاب هدیه را بهشکل ملموس نشان میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تشکر میکنم آقای پاندا
کتاب تشکر میکنم آقای پاندا از آثار استیو آنتونی است؛ نویسندهای که در این داستان کوتاه، یک موقعیت روزمره را به موضوع اصلی تبدیل کرده است: هدیهدادن فقط خریدن یک چیز نیست، بلکه به شناخت طرف مقابل و توجه به خواستهی او هم ربط دارد. فضای اثر بر گفتوگوهای کوتاه، تصویرهای روشن و موقعیتهایی بنا شده که برای گروه سنی کودک قابلدرک است. در متن، آقای پاندا هدیههایی در نظر میگیرد و همزمان نکتهای مهم را یادآوری میکند: هنگام خرید هدیه باید به این فکر کرد که هرکس چه چیزی را دوست دارد یا به چه چیزی نیاز دارد.
کتاب تشکر میکنم آقای پاندا موضوعی آشنا را به مهارتی اجتماعی پیوند میدهد. تشکر کردن در اینجا فقط یک واژهی مودبانه نیست، بلکه بخشی از رابطهای است که با دقت، توجه و درک دیگری کامل میشود. این کتاب از دل یک ماجرای ساده، به کودک نشان میدهد که رفتارهای کوچک روزانه چگونه معنا پیدا میکنند. حضور شخصیت حیوانی، جملههای کوتاه و تکرارهای حسابشده، فهم موضوع را آسانتر میکند و به بزرگترها هم امکان میدهد دربارهی هدیه، دوستی، سلیقه و احترام به انتخاب دیگران گفتوگو کنند. تمرکز اصلی اثر بر آموزش مستقیم نیست؛ بلکه موقعیتی میسازد تا کودک از خلال ماجرا، به اهمیت توجه کردن در روابط پی ببرد.
چرا باید کتاب تشکر میکنم آقای پاندا را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب تشکر میکنم آقای پاندا را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مفهوم هدیهدادن را از زاویهی توجه به سلیقه و نیاز دیگران مطرح میکند.
- کودک با خواندن آن میتواند ارتباط میان تشکر، مهربانی و دقت در رفتار را بهتر بفهمد.
- ماجرای کوتاه کتاب فرصتی برای گفتوگو دربارهی آداب اجتماعی در موقعیتهای روزمره فراهم میکند.
- شخصیتهای حیوانی و موقعیت سادهی داستان، موضوع را برای گروه سنی کودک ملموستر میکند.
- این اثر برای بلندخوانی و صحبت کردن دربارهی انتخاب هدیه و دوستی مناسب است.
خواندن کتاب تشکر میکنم آقای پاندا به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کودکانی که در حال آشنا شدن با مفهوم تشکر و رفتار محترمانه در ارتباط با دیگران هستند.
- والدین و مربیانی که میخواهند دربارهی هدیهدادن و توجه به خواستهی دیگران با کودکان گفتوگو کنند.
- علاقهمندان به داستانهای تصویری کوتاه با شخصیتهای حیوانی.
- کسانی که به دنبال آثاری برای طرح موضوع مهارتهای اجتماعی در جمعهای خانوادگی یا آموزشی هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تشکر میکنم آقای پاندا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تشکر میکنم آقای پاندا |
| عنوان دیگر | قصههای آقای پاندا؛ جلد سوم |