معرفی و دانلود کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)

کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)

راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی نوجوانان؛ دزد زمان من

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)

کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، یکی از جلدهای مجموعه‌ای است که به توانمندسازی نوجوانان می‌پردازد. این کتاب را انتشارات حکمت و عرفان منتشر کرده است. این اثر اهمال‌کاری را فقط عقب‌انداختن کارها نمی‌بیند و آن را به ترس، پاداش فوری، کمال‌گرایی، حواس‌پرتی دیجیتال و بی‌برنامگی پیوند می‌دهد. متن کتاب نشان می‌دهد مسئله فقط نداشتن انگیزه نیست، بلکه شناخت سازوکار ذهن و پیدا کردن راه شروع‌کردن است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)

کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، به یکی از مسئله‌های پرتکرار دوره‌ی نوجوانی می‌پردازد: عقب‌انداختن کارهایی که مهم‌اند اما شروع‌شان سخت به نظر می‌رسد. نویسندگان از همان فصل‌های آغازین، اهمال‌کاری را از تنبلی جدا می‌کنند و توضیح می‌دهند که این رفتار بیشتر به فرار از احساسات ناخوشایند، میل به پاداش فوری و دشواری شروع کار مربوط است. در این مسیر، کتاب فقط به تعریف بسنده نمی‌کند و نشانه‌های گرفتارشدن در این چرخه را هم نشان می‌دهد؛ از مشغول‌بودن بدون پیشرفت واقعی گرفته تا استرس کارهای نیمه‌تمام و شروع‌کردن در لحظه‌های بحرانی.
کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) در ادامه سراغ ریشه‌های پنهان‌تر می‌رود و فصل‌هایی را به ترس از شکست، ترس از قضاوت دیگران، کمال‌گرایی، نداشتن هدف روشن، قفل ذهنی، حواس‌پرتی‌های دیجیتال و بی‌برنامگی اختصاص می‌دهد. عنوان‌هایی مثل دزد زمان کیست و چرا سراغ شما می‌آید؟، ریشه‌های پنهان اهمال‌کاری شما و شکارچی زمان؛ ابزارها و مهارت‌هایی که به شما قدرت می‌دهد، نشان می‌دهند که کتاب می‌خواهد مسئله را هم از زاویه‌ی ذهنی بررسی کند و هم از زاویه‌ی رفتاری. در بخش‌های بعدی، موضوع‌هایی مثل قانون دو دقیقه، هدف‌گذاری کوچک هفتگی، روش پومودورو، زمان‌بندی بلوکی، برنامه‌ریزی ۱۰ دقیقه‌ای، سیستم پاداش شخصی و روش حداقل لازم مطرح می‌شوند. در پایان هم یک پروژه‌ی ۳۰ روزه و دفترچه‌ی ردیابی پیشرفت آمده است تا مسیر تغییر فقط در حد ایده باقی نماند. فضای کلی اثر مستقیم، مسئله‌محور و متناسب با موقعیت‌های روزمره‌ی نوجوانان است؛ از درس و ارائه تا موبایل، شبکه‌های اجتماعی و فشار نتیجه.

خلاصه کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)

کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) توضیح می‌دهد که اهمال‌کاری معمولاً از بی‌اهمیت‌بودن کارها نمی‌آید، بلکه از جایی شروع می‌شود که ذهن کار مهم را با اضطراب، ابهام یا فشار زیاد گره می‌زند. نویسندگان ابتدا فرق اهمال‌کاری و تنبلی را روشن می‌کنند و بعد نشان می‌دهند که مغز چرا به‌سمت پاداش فوری، فرار از احساسات منفی و عقب‌انداختن شروع کار می‌رود.
این کتاب سپس ریشه‌های این رفتار را در ترس از شکست، کمال‌گرایی، هدف‌های مبهم، سردرگمی در شروع، حواس‌پرتی دیجیتال و بی‌برنامگی دنبال می‌کند. در ادامه، مجموعه‌ای از ابزارها و تمرین‌ها مطرح می‌شود؛ از شکستن کارها به قدم‌های کوچک و قانون دو دقیقه تا پومودورو، زمان‌بندی بلوکی، پاداش شخصی و چالش ۳۰ روزه. مسیر کلی کتاب بر این ایده استوار است که پس گرفتن زمان، از شناخت دزدهای پنهان آن شروع می‌شود.

چرا باید کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب فرق میان تنبلی و اهمال‌کاری را روشن می‌کند و ریشه‌ی مسئله را دقیق‌تر نشان می‌دهد.
  • کتاب رابطه‌ی اهمال‌کاری را با ترس از شکست، کمال‌گرایی، ابهام هدف و فشار احساسات توضیح می‌دهد.
  • خواننده با نشانه‌های پنهان اتلاف زمان آشنا می‌شود؛ نشانه‌هایی مثل مشغول‌بودن بدون پیشرفت، قفل ذهنی و استرس کارهای نیمه‌تمام.
  • بخش مهمی از اثر به حواس‌پرتی دیجیتال و نقش موبایل و شبکه‌های اجتماعی در برهم‌زدن تمرکز اختصاص دارد.
  • کتاب ابزارهایی مشخص مثل قانون دو دقیقه، پومودورو، شکستن کارها و زمان‌بندی بلوکی را کنار هم قرار می‌دهد.
  • وجود چک‌لیست، برنامه‌ی ۳۰ روزه و دفترچه‌ی ردیابی پیشرفت کمک می‌کند ایده‌ها به پیگیری روزانه وصل شوند.
  • تمرکز اثر بر موقعیت‌های واقعی نوجوانان است؛ از تکلیف و امتحان تا ارائه، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان روزانه.

خواندن کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• نوجوانانی که کارهای مهم را مدام به تعویق می‌اندازند و از این چرخه خسته شده‌اند.
  • دانش‌آموزانی که با شروع درس، پروژه، تکلیف یا آماده‌شدن برای امتحان مشکل دارند.
  • کسانی که درگیر کمال‌گرایی، ترس از خراب‌کردن یا ترس از قضاوت دیگران هستند.
  • مخاطبانی که احساس می‌کنند موبایل، اینترنت و نوتیفیکیشن‌ها تمرکزشان را از بین می‌برد.
  • نوجوانانی که می‌خواهند هدف‌های مبهم را به کارهای کوچک‌تر و قابل‌انجام تبدیل کنند.
  • والدین و مربیانی که می‌خواهند با سازوکار اهمال‌کاری در نوجوانان آشناتر شوند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنوجوان من (جلد سی و یکم، آموزش مهارت مقابله با اهمال کاری)
عنوان دیگرراهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی نوجوانان؛ دزد زمان من
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهمنیر کلانتر قریشی، یگانه یکتایی اوغول بیگ
انتشاراتانتشارات حکمت و عرفان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۰۵
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نوجوان من، راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی نوجوانان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.