دانلود و خرید کتاب تاریک رؤیاهای دکستر جف لیندزی ترجمه رضا جهان‌آبادی

نویسنده:جف لیندزی
امتیاز:
۴.۶از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تاریک رؤیاهای دکستر

«تاریک رؤیاهای دکستر» اثر جف لیندزی و ترجمه‌ی رضا جهان‌آبادی و رضا محمدیان است. این کتاب نخستین جلد از مجموعه «رمان‌های دکستر» با دیدگاهی انتقادی نسبت به بشر، بی‌آنکه هیچ مرز و محدوده‌ای بر جوامع قائل باشد معصومیت از دست‌رفته‌ی انسان‌ها در تمام جوامع، بی‌شک یکی از دغدغه‌های نویسنده است و وی به زیبایی هر چه تمام به نقد خونخواهی و خشونت‌طلبی بشر پرداخته. این کتاب که در سال ۲۰۰۴ در امریکا به چاپ رسید، و افسارگسیختگی بشر و بی‌اخلاقی‌هایش را هدف گرفته بود، شایسته‌ی دریافت جایزه‌ی پرفروش‌ترین کتاب سال از مؤسسه‌‌ی Dilys Award در سال ۲۰۰۵ شد. «تاریک رؤیاهای دکستر» و «جف‌لیندزی» خالق آن، در همان سال نامزد دریافت بهترین رمان سال از مؤسسه‌ی Barry Award و همین‌طور نامزد دریافت بهترین رمان ژانر جنایی از مؤسسه‌ی Macavity Award نیز بود.
سیّد جواد
۱۳۹۶/۱۲/۲۰

دکستر نام یک سریال درام است که در سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ در هشت فصل از شبکه شوتایم پخش شد و در لیست بهترین سریال های تلویزیونی قرار گرفت. ایده ی اولیه این سریال از یک سری رمان نوشته Jeff Lindsay

- بیشتر
omid
۱۳۹۷/۰۸/۰۵

کتاب های دکستر 5 جلد هست، جلد اول رو ترجمه کردن، ولی بقیه اش رو نه!!!! اینجوری فایده نداره

مهسا
۱۴۰۰/۰۱/۱۷

سریالش که خیلی قشنگ بود، حتما کتابش هم خوبه

⚽️ kaka ⚽️
۱۳۹۸/۱۱/۲۴

چرا پی دی اف؟ واقعا چرا؟!

خالد
۱۳۹۶/۱۲/۲۰

سریال محبوب من. این کتاب رو هم خوندم. قشنگه. به همه مخصوصا طرفداران دکستر عزیز توصیه می کنم.

amursen
۱۴۰۱/۰۱/۲۰

فصل اول دکستر از روی این کتاب پخش شده و از فصل های دیگه کاملا از داستان جداست ، سریالش که خیلی عالی بود و کتابش هم تا جایی که خوندم خوبه من چون اول سریال رو دیدم وقتی کتابو

- بیشتر
elaheh
۱۴۰۱/۰۹/۳۰

سریالش فوق‌العادست حتما ببینید دوست داشتم کتابشم بخونم ولی فقط یک‌جلدش ترجمه شده بعد از این همه مدت

kamal
۱۳۹۶/۱۲/۲۵