کتاب گذر جانوران
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب گذر جانوران
«گذر جانوران» جلد سوم از سهگانهی نگهبانان نوشته لیان تَنِر(-۱۹۵۱)، نویسنده استرالیایی است. مجموعه نگهبانان یک رمان نوجوانان است و فضایی تخیلی و ماجراجویانه دارد.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
وقتی سه کودک وارد شهر جوئِل شدند، شب شده بود. ژولیده و کثیف در پناه سایهها و بیصدا حرکت میکردند و از روی سنگفرش میگذشتند.
هفتهها از غیبتشان میگذشت. از خانه و خانواده دور افتاده بودند و هرگز فرصت خداحافظی پیدا نکرده بودند. دیگر طاقتشان برای دیدار خانواده تمام شده بود، اما اسراری با خود همراه داشتند؛ اسراری که اگر به دست آدمهای نادرست گرفتار میشدند، موجب مرگشان میشد. برای همین پیش از هر حرکتی، در گوشهای میایستادند و گوش میسپردند.
کسی را نمیدیدند، اما موهای پس گردنشان سیخ شده و از فرط هیجان و ترس، رنگ به چهره نداشتند. وحشت چون مهی غلیظ بر سر خیابانها خیمه زده بود. حتی نور چراغهای گازی شهر هم وقتی روی راهگذرهای خالی میافتاد، به خود میلرزید. خانهها نیز با درهای بسته و پردههای کشیدهشان نفس را در سینه حبس کرده بودند.
سه کودک لحظهبهلحظه بیشتر به قلب شهر میخزیدند، تا آن که سرانجام به پل جانوران نزدیک شدند؛ جایی که پل از فراز کانال بزرگ میگذشت. همانجا ایستادند و مراقب کوچکترین نشانهی حرکت ماندند. سپس یکبهیک از پل گذشتند.
دیگر به خانههایشان نزدیک شده بودند و مشتاق بودند هر چه زودتر برسند. دو سه هفتهی گذشته ارزش احتیاط را به آنها آموخته بود. برای همین باز درنگ کردند.
چه کار درستی هم کردند. در همان نزدیکی، صدای برخورد چکمهای را روی سنگفرش شنیدند. گلدی بیدرنگ با علامت دست خبر داد و هر سه کودک در انتهای پل، لابهلای سایهها گم شدند. توداسپیت قبضهی شمشیری را که بر کمر داشت، در چنگ گرفت. خواهر کوچکترش، بانی، هم کمانش را آماده کرد، اما گلدی به علامت مخالفت، محکم سر جنباند و آن دو، دیگر حرکتی نکردند.
شهر دروغگویان
مایکل وی (جلد هفتم)ریچارد پل اوانز
رویدادنگاری شهر گرسنه؛ جلد اولفیلیپ ریو
راز سیرنها (همدمها؛ جلد اول)جولیا گلدینگ
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب جذاب و خیلی خلاقانه ای بود من که وقتی شروع به خوندن میکردم دیگه نمیتونستم بیخیالش بشم
واقعا کتاب جالبیه من نسخه کتبیشو دارم و واقعا قشنگه
فوق العاده بود هر کی نخونه چیز بزرگی رو از دست داده البتهحتما باید جلد یک و دو رو هم قبلش خوند تا بشه این جلد رو خوند در کل واقعا عالیه ممنون
دوستش داشتم، قشنگ بود.
نسبت به دو جلد قبلی طولانی تر بود ، و کلا ۳۵۰ صفحه داشت ، به نظرم حتما بخونیدش ولی برای خوندمش حتما باید دو جلد قبلی رو خونده باشید چون داستان جوریه که اگه قبلیا رو نخونده باشید هیچی
من کلی با این 3 جلد کتاب خاطره دارم . عاشق فضای داستانم و عجیب به دلم نشسته . اگه آدم تخیلی خونی هستید اصلااا از دستش ندید .
این کتاب محشر بود