کتاب انگیزش؛ منطق پنهانی که انگیزههای ما را شکل میدهد
خواندن نظراتمعرفی کتاب انگیزش؛ منطق پنهانی که انگیزههای ما را شکل میدهد
با توجه به اینکه انگیزش از بخشهای اصلی زندگی ماست، واقعا چقدر نسبت به آن آگاهی داریم؟ واقعا چقدر از چگونگی عملکرد و نقش آن در زندگیمان میفهمیم؟ فرض بر این است که انگیزش از پاداش خارجی مثبت مشتق میشود. این را انجام بده، آن را بگیر. اما چه میشود اگر داستان انگیزش در واقع بسیار پیچیدهتر، بغرنجتر و سحرآمیزتر از چیزی باشد که ما فرض میکنیم؟
کتاب «انگیزش؛ منطق پنهانی که انگیزههای ما را شکل میدهد» اثر دن آرییلی، ذات درست انگیزش و نیز بیبصیرتی ما در رابطه با پیچیدگی و قوتهای آن را بهخوبی کاوش میکند و میتواند نوری بر این جهان پیچیده، زیبا و ژرف انسان و روانشناسی باشد.
این کتاب در مورد این است که چه چیزهایی برای انجام کارها به ما احساس اشتیاق میدهد.در رابطه با چرایی انجام کارهای مشقت باری توسط ماست که ممکن است در ظاهر هیچ تمجیدی از آنان نشود، در مورد ارتباط عمیقتر میان آنچه انجام میدهیم، با پیامد تلاشهایمان است.
برای مدیران خواندن این کتاب بسیار ضروری است تا ذاتِ مواردی که کارمندان را درگیر و مجذوب کار میکند بهتر بفهمند و بیاموزند که چطور میتوانند کاری کنند که همه خوشحالتر و متعهدتر باشند و در نهایت:
این کتاب در مورد چیزی است که ما قبل از مرگ، واقعاً از زندگیمان میخواهیم.
از ما بهتران، داستان موفقیت
همه چیز بودنامیلی واپنیک
بده و بستان؛ رویکردی انقلابی به موفقیتآدام گرانت
آن یک چیزگری کلر
توصیه هایی به جوانی که می خواهد به جایی برسد؛ در باب خودپسندیرایان هالیدی
زندگی ات را ۸۰/۲۰ کن؛ چگونه با تلاش کمتر، کار بیشتری انجام داده و زندگی خود را تغییر دهیددیمون زاهاریادس
راهکارهای هوشمندانه؛ ۶۸ تکنیک برای طوفان فکری حل مسئله و تصمیمگیریدیوید کاتن
کتاب صوتی فرمول؛ قوانین جهانی موفقیتآلبرت لزلو بارابسی
گزینه ب (مواجهه با سختی، ارتقای حد تحمل، و یافتن شادی)شریل سندبرگ
موفق سازهادرک تامسون
بیش یادگیریاسکات یانگ
ذهن نامحدودجو بولر
سوراخ دعا را گم کردن؛ چرا هر چیزی که دربارهی موفقیت میدانیم عمدتاً اشتباه استاریک بارکر
۸,۷۰۰۷۰%
- نویسنده نسبت به تخصصی که داشت این کتاب نوشته است. -جهان بینی دانشscience در این کتاب بود. طرح پرسش ، آزمایش و در نهایت نتیجه از این جهت خیلی لذت بردم. -مثل بقیه کتاب های شبه علم زرد و خودیاری و
واقعا کتاب خوبی است و خواندنش را به همه توصیه میکنم برای درک اینکه انگیزش چگونه بالا می رود و چگونه میمیرد به نظرم آزمایشاتی که درکتاب انجام شده خیلی خیلی جالب بودند. صفحات انتهایی کتاب هم که معنا داشتن در زندگی
یه کتاب عالی با یک نویسنده خوش صحبت و مسئولیت پذیر، با یک ترجمه توسط یک مترجم کاملا بی مسوولیت. واقعا این ترجمه خیانت به این علم و این کتاب بود متن این کتاب به قدری خوب و مفید هست که
کتاب بسیار عالی هست...نویسندش در برنامه ی TEDهم سخنرانی کرده...سخنرانی هاش خیلی پرطرفدارند و کلا هم در مورد مسائل انگیزشی صحبت می کنه. نویسنده سابق بر این دچار سوختگی شده و در چهره اش هم مشخصه و در این کتاب هم
کتاب خوبی هست و ترجمه کتاب پر فروش pay off هست
ترجمه این کتاب با عنوان «پاداش» از نشر «ترجمان علوم انسانی» را پیشنهاد می کنم.
به جرات یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم، مختصر، متن قابل درک و مطالب شفاف. نکته مهم اینه اگه تجربه کاری داشته باشید یا یه رابطه احساسی رو پشت سر گذرونده باشید، کاملا نکاتی که مطرح شده رو لمس خواهید
کتاب به نظرم متوسط هست. شاید انتظار از دن آریلی خیلی بالا باشه. ولی در کل، خواندن این کتاب و کتاب انگیزه دنیل اچ پینک، دید خوبی بهتون می ده
نویسنده با استناد به آزمایشها و پژوهشهایی که انجام داده، توضیح میدهد که چه مواردی می تواند انگیزش انسان را از بین ببرد و مواردی که گاهی ما به عنوان انگیزش بیرونی استفاده میکنیم، گاها در بلندمدت نتیجه معکوس میدهد. خواندن
این کتاب هم مثل بقیه آثار این نویسنده، بر مبنای آزمایشات و مشاهدات تجربی و علمی نوشته شده که بخشی از عوامل انگیزشی در انسانها را معرفی میکند، هر چند به قول خودِ نویسنده، این هنوز گام اول در شناخت