کتاب ۹ گام در راه عشق و زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۹ گام در راه عشق و زندگی
«۹ گام در راه عشق و زندگی» از مجموعه کلیدهای مدیریت زندگی نوشته دکتر هنری کلود، روانشناس بالینی است که ۹ اصل در رابطه با رشد فردی، موفقیت و بهبود ارتباطات بین فردی اعم از دوستانه و عاشقانه بیان کردهاست. او پرده از راز افراد موفق (که آنها را آشناپندار مینامد) برداشته و اصول موفقیت آنها را خیلی ساده اما عمیق بیان کردهاست. شما هم میتوانید این اصول را یادبگیرید، به کار ببندید و از موفقیت خود لذت ببرید:
اصل دوم: دندان لق را بکنید
...دوستی دارم که او را به خاطر شخصیت و توانمندی در نیل به اهدافش، ستایش میکنم. در واقع اعمال و رفتار او اغلب چیزی بر تجربیات آشناپنداری من افزوده است. یکی از این تجربهها زمانی پیش آمد که او درباره سابقه شرکتش برایم صحبت کرد.
او مدتها در این شرکت کار میکرد، اما موفقیت شرکت زمانی اوج گرفت که ریاست شرکت به او محول شد. این شرکت در خط تولید فعالیت میکرد و فروش سالانه آن بالغ بر صدها میلیون دلار بود.
اما وضعیت شرکت همیشه اینطور نبود. چند سال پیش که شرکت به او واگذار شد، اندازه آن یک شانزدهم اندازه فعلی بود. هر چند وضعیت کنونی شرکت با گذشته قابل قیاس نیست، اما همان زمان هم شرکت در رده خود، مطرح و موفق بود و سالانه میلیونها دلار سود میکرد. بیتردید وقتی او ریاست را به عهده گرفت عدهای غبطه میخوردند که او پستی عالی به دست آورده است و باید شرکتی را اداره کند که تاکنون موفق بوده است. تنها کاری که او باید برای موفقیت انجام میداد این بود که اجازه ندهد چیزی از روال عادی خود منحرف شود.
حقیقت این است که او نه تنها اجازه نداد امور شرکت از جاده خود منحرف شود، بلکه رشد و موفقیت آن را به اوج رساند...
عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید
آلبرت الیس
اعتیاد به نتکوین رابرتس
شهامت رها بودنشهره عبداللهی (قراچه داغی)
صد راه برای ایجاد انگیزه و اعتماد به نفسمهدی امیری
حذف افکار و احساسات سمی با خاطرهنویسیعلی شمیسا
لحظه تصمیمجان لرر
۵۰ روش برای ایجاد ارتباط سازندهاستیو چاندلر
پنج دقیقه خوب شبانگاهیجفری برنتلی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
خرده عادت ها برای نوجوانانکیت گلادین