کتاب جنگجوی رویا ویدا اروجی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:ویدا اروجی
انتشارات:انتشارات مهرک
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب جنگجوی رویا

کتاب جنگجوی رویا، نوشته ویدا اروجی، داستان دختری به نام وریاست که بین دنیای عددها و آزمون‌ها و دنیای رؤیاها و داستان‌ها گیر افتاده است. این کتاب ماجراهای وریا را از مدرسه‌ی نخبگان تا خانه، از دفترچه‌ی داستان‌نویسی‌اش تا سفر به سرزمینی ناشناخته، دنبال می‌کند. نویسنده با روایت ماجراهای روزمره، فشارهای درسی، رابطه‌ی وریا با پدر نویسنده و مادر حسابدارش و موجودات خیالی مثل قوراغورث و درنای صورتی، جهانی پر از سؤال درباره‌ی آینده، انتخاب و رؤیا می‌سازد. انتشارات مهرک در سال ۱۴۰۲ این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جنگجوی رویا اثر ویدا اروجی

کتاب جنگجوی رویا، به قلم ویدا اروجی، داستانی است که از زاویه‌دید وریا، دانش‌آموز یک مدرسه‌ی نخبگان، روایت می‌شود؛ جایی که همه‌چیز حول آزمون‌ها، نمره‌ها و آینده‌ی تضمین‌شده می‌چرخد. وریا در این فضا باید بین علاقه‌اش به نوشتن و خیال‌پردازی و انتظارات مادرش برای موفقیت در رشته‌ی رایانه تعادل برقرار کند. اروجی در این کتاب فضای خانه و مدرسه را کنار هم قرار داده است؛ مادری حسابدار که جهان را با عددها می‌سنجد، پدری که زمانی نویسنده‌ی محبوب بچه‌ها بوده و حالا داستان ناتمامش مثل زخمی باز باقی مانده و دختری که رؤیاهایش با او حرف می‌زنند.

کتاب جنگجوی رویا در چند فصل پیوسته، خواننده را از ماجراهای مدرسه و دفترچه‌ی مصادره‌شده‌ی وریا به خانه و رابطه‌ی پرتنش او با مادر و سپس خانه‌ی مامان‌بزرگ و کتابخانه‌ی پررمزورازش می‌برد. این کتاب مرز میان خیال و واقعیت را کم‌رنگ می‌کند و نشان می‌دهد رؤیاها فقط چیزهایی برای فرار از درس نیستند، بلکه می‌توانند به پرسش‌هایی درباره‌ی انتخاب، شکست و آینده گره بخورند.

خلاصه داستان جنگجوی رویا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب جنگجوی رویا داستان وریاست؛ دختری که در مدرسه‌ی نخبگان باید برای آزمونی سرنوشت‌ساز آماده شود، درحالی‌که ذهنش پر از رؤیاست. دفترچه‌ای که در آن داستان می‌نویسد توسط معلم سخت‌گیرش ضبط می‌شود و مادرش از او می‌خواهد خیال‌پردازی را کنار بگذارد و فقط به نمره فکر کند. در خانه، پدری هست که جلد آخر داستان مشهورش را ننوشته و شکستش در نویسندگی بهانه‌ای شده تا رؤیاها بی‌فایده به‌ نظر برسند. وریا به همراه پسرخاله‌اش، شایان، در خانه‌ی مامان‌بزرگ به صندوقچه‌ای قدیمی و کتابی دست‌نویس برمی‌خورد که از جایی به نام هیچ‌کجا و راهی که به هیچ‌کجا نمی‌رسد حرف می‌زند.

جست‌وجوی پایان گمشده‌ی داستان پدر با این معما گره می‌خورد. حادثه‌ای در ترن‌هوایی شهربازی، وریا را به سرزمینی ناشناخته می‌برد؛ جایی با زمین طلایی، اسب کتاب‌خوان و راه‌هایی به این‌طرف و آن‌طرف. از اینجا به بعد، او باید بفهمد رؤیاها چه نسبتی با زندگی واقعی و انتخاب‌های آینده‌اش دارند.

چرا باید کتاب جنگجوی رویا را بخوانیم؟

کتاب جنگجوی رویا با زبانی سرراست و فضایی خیال‌آمیز، فشار آزمون‌ها، توقع خانواده، ترس از آینده و کشمکش میان شغل مطمئن و رؤیای شخصی را در قالب داستانی پرماجرا نشان می‌دهد. این کتاب فرصت می‌دهد تا از زاویه‌ی نگاه یک نوجوان، به رابطه‌ی والدین و فرزندان، شکست، خلاقیت و ارزش رؤیاها فکر کنیم و از ماجراهای پرکشش و جهان خیالی‌اش لذت ببریم.

خواندن کتاب جنگجوی رویا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب جنگجوی رویا به نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که با استرس درس و آزمون، انتخاب‌رشته و توقع‌های خانواده درگیرند یا به داستان‌های فانتزی و خیال‌پردازی علاقه دارند و دوست دارند بنویسند. همچنین به والدینی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند نگاه فرزندشان را به درس، آینده و رؤیا بهتر بفهمند.

بخشی از کتاب جنگجوی رویا

«چیزی به آمدن مامان نمانده بود. بهتر بود من را در حال درس‌خواندن ببیند. کتاب‌هایم را که بیرون آوردم دلم برای دفترچه‌ام تنگ شد. بااینکه کمی ترسو بود و گاهی از چیزهایی که می‌نوشتم می‌ترسید، اما دوستش داشتم. قرار بود بهترین داستان دنیا را با هم بنویسیم و تبدیل به بزرگ‌ترین و معروف‌ترین نویسنده بشوم و بعد یک کتاب‌فروشی بزرگ مخصوص بچه‌هایی که داستان دوست دارند درست کنیم تا بچه‌ها بیایند و آنجا دراز بکشند یا بنشینند و کتاب بخوانند و در مورد داستان‌هایی که خوانده‌اند با هم حرف بزنند. اما حالا دفترچه رفته بود و تمام جمله‌های خوبی را که برای داستان‌ها نوشته بودم برده بود.»