معرفی و دانلود کتاب شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)subscriptionAvailable

کتاب شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)

۴.۵(از ۲۴ امتیاز)
لائوزه .، ع. پاشایی
انتشارات:
کارگاه اتفاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)

«شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)» کتابی منسوب به لائوزه (لائوتسه) فیلسوف چینی و بنیان‌گذار افسانه‌ا‌یِ آیین دائو «یکی از دین‌های بومی چین» است. گفته می‌شود او هم دوره با کنفوسیوس و در قرن ششم قبل از میلاد مسیح می‌زیسته‌است. «دائو»، یعنی راه، طریقت، «دِه» که «بهره‌مندی» از دائو است؛ آن را فضیلت، نیرو یا «هنر» کشورداری دانسته‌اند و «جینگ»، به معنی «کهن‌نامه» یا کتاب رسمی است. «دائو»، یا «راه»، سرچشمه‌ی فراگیرِ راه و رسم یا الگوهایی است که اشیاء بنا بر آن‌ها در جهان رخ می‌دهند و این مکتب اسمش را از این مفهوم گرفته است. دائویی‌ها عموماً معتقد به آرمانِ رسیدن به دانش یا بینشِ این سرچشمه برای مقاصد گوناگون‌اند: دیدن به‌هم‌سرشتگی پیچیده‌ی همه‌ی اشیاء، رسیدن به عمر دراز، رسیدن به خودبه‌خودیِ در اندیشه‌ها و کارها، یافتن نیروهای فراطبیعی و مانند این‌ها. هیچ چیز این کتاب قطعی نیست، نسبت آن به لائوزه نیز همین‌طور. فقط می‌دانیم که این اثر چینی است و بسیار سالخورده و با مردم ِهمه‌جا طوری حرف می‌زند که گویی یکی همین دیروز آن را نوشته‌است. دائو دِ جینگ، شوخ، تیز، مهربان، فروتن و به طرزی حیرت‌انگیز و به گونه‌‌ای پایان‌ناپذیر شاداب‌کننده‌است. زلال‌ترین آبِ همه‌ی چشمه‌سارهای عمیق است. عمیق‌ترین چشمه نیز هست: همیشه خواهد ماند؟ شناختن دیگران فرزانگی است. و شناختنِ خود، روشن‌بینی. آن‌که به دیگران غلبه می‌کند قدرتمند است. اما آن‌که به خود غلبه می‌کند نیرومند است. آن‌که به هرچه دارد خرسند است او توانگر است. و آن‌که با قدرت عمل می‌کند اراده دارد. آن‌که جایگاهش را از دست نمی‌دهد، دیری خواهد ماند. و آن‌که می‌میرد اما جایگاهش را از دست نمی‌دهد، همیشه خواهد ماند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)
عنوان انگلیسی:Tao te ching
حجم فایل کتاب:۷.۶۱ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۷۸۲۶-۱۵-۷
تعداد صفحه‌ها:۲۰۴ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی شنیدن از دائو دِ‌جینگ (متن کهن چینی)

۱۳۹۸/۱۰/۰۷

2500سال پیش نوشته شده ولی باهاش احساس نزدیکی میکنی.

مسلم عباسپور
۱۳۹۹/۰۸/۰۳

بسیار کتاب ژرف در عین حال ساده ای ست. اندیشه ی دائو جهش و تاثیری نیک بر متفکران مدرن و پست مدرن داشته است

*Eli*
۱۳۹۹/۱۰/۲۲

جملات تا عمق جان نفوذ می کنند، باید فهمید و عمل کرد...

Nausica96
۱۴۰۰/۰۲/۰۶

کتابی برای همه ادوار، فلسفه ای جامع برای تمام اعصار و نمودی جامع دیدگاه پایدار شرقی. خواندن این کتاب تجربه لذت بخشی بود.

Rouhina

۱۴۰۱/۰۸/۱۸

سلام کتاب صوتی خریدم ولی نسخه نوشتاری اومد چرا!؟؟

ali ns
۱۴۰۰/۱۱/۰۳

دیگه این مدل کتابها که اغلب با زبان کنایهو اشاره و رمزی هست باب میل همه نیست ولی شاید با کامل خوندنش جملات جذابی هم پیدا بشه ...

Batman
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

این کتاب هم مثل کتاب قرآن سخنان خداست! با خوندنش متوجه شباهتش میشید نیاز به یه تفسیر درست و کامل داره

بریده‌هایی از کتاب

Dot
سخنانِ راست زیبا نیستند. سخنانِ زیبا صادق نیستند. خوبان جروبحث نمی‌کنند آن‌هایی که جروبحث می‌کنند خوب نیستند. آن‌هایی که می‌دانند دانا نیستند، دانایان نمی‌دانند.
Ali
درختی که خم نمی‌شود آسان می‌شکند.
Marya Morrevna
وقتی کشور با سختگیری اداره شود مردم حیله‌گر می‌شوند.
آن‌که می‌داند که نمی‌داند او بالاتر از همه است
Marya Morrevna
به آنچه ارج می‌گذاریم و از آنچه می‌ترسیم گویی در خودِ ما هستند.
سارا شاه
هر وقت چیزها آزاد باشند که راه طبیعی خودشان را دنبال کنند، در کمال و هماهنگی حرکت می‌کنند؛
*Eli*
آن‌که جلوه نمی‌فروشد، می‌درخشد. خودبین نیست، می‌بیند. به خود نمی‌بالد پایدار است.
Ali
مرد صاحب فضیلت تعهدش را به‌جا می‌آورد، اما مرد بی‌فضیلت دیگران را مکلف به اجرای تعهدات‌شان می‌کند
jonathan
آغازِ آسمان و زمین، نبودن است و مادرِ هرچه هست، بودن است. آن پنهان را می‌بینی اگر بی‌آرزو باشی همیشه.
Dot
وقتی کشور با سبک‌دستی گردانده شود مردم ساده‌اند. وقتی کشور با سختگیری اداره شود مردم حیله‌گر می‌شوند.