٪۵۰
کتاب لبخندهای مستند
سعید بیابانکیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب لبخندهای مستند
«لبخندهای مستند» مجموعهای از نثر با درونمایهای از طنز اجتماعی، اثر سعید بیابانکی (-۱۳۴۱) است.
در مقدمه از زبان نویسنده میخوانید:
لبخندهای مستند حکایت روزگار ماست. روزگاری که هر نقطۀ آن پُر است از تضاد و تناقض. روزگاری که با هر چیز میتوان خندید و به هر چیز. و حکایت شاعری که صبح علیالطلوع که از خانه میزند بیرون ـ که البته گاهی این صبح علیالطلوع ۱۰ صبح است ـ نگاهش و گوشش به این و آن است تا نکتهای بشنود و بیابد و بنویسد. نکتهای که گاه آنقدر طنزآمیز است که به حادثهای از پیش طراحی شده میماند ولی باور کنید همۀ این لبخندها اگر نام آنها را بتوان لبخند گذاشت، مستندند بدون دخالت دست. و آنکهایی برای تولّد لبخند. امید که دوست داشته باشید:
کات!
امروز داشتم از یک خیابان خلوت رد میشدم که درگیری یک مرد و دو زن توجه مرا جلب کرد. ظاهراً مرد بیچاره زن دوم داشت و زن اول به طور تصادفی این دو را با هم دیده بود. کار داشت به فحاشی و درگیری فیزیکی میکشید که من دویدم و آن دو را از هم جدا کردم... ناگهان صدایی مرا میخکوب کرد:
کات! اینو کی راه داد توی کادر!
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب لبخندهای مستند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | لبخندهای مستند |
| حجم فایل کتاب | ۰.۲۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۰۳۰۱۱۱۸ |
| تعداد صفحهها | ۶۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۷۵۰۰ تومان |
شبی بدون تو و ساعتی که زنگ نمی زد![]()
اصغر عظیمیمهر
وقایع اختلافیهامید مهدینژاد