کتاب شعریکاتور
خواندن نظراتمعرفی کتاب شعریکاتور
«شعریکاتور» مجموعهای از نوشتههای طنز رضا احسانپور(-۱۳۶۴)، طنزپرداز معاصر ایرانی است.
نویسنده درباره ساختار این کتاب نوشته است:
ما شاعرها! گاهی میان صحبتها و گفتگوهای روزانه، جملاتی میگوییم که بعداً با کمی تأمل، متوجه میشویم آن جمله میتواند یک مصراع از یک شعر بشود و برایش یک بیت و بعدتر، یک شعر گفت! مثل آن کسی که جاکلیدی پیدا میکند و مجبور میشود برای اینکه جاکلیدی به کارش بیاید، یک ماشین بخرد! البته همیشه هم اینقدرها تصنعی و ساختگی نیست. گاهی آن جمله در ناخودآگاه ما شاعرها میماند، جا خوش میکند و به وقتش میآید بیرون. حالا اینها را گفتم که بگویم، بیایید با هم تصور کنیم که خیلی از شعرها و ابیات مطرحی که از شاعران خوبمان خواندهایم، حاصل همین گفتگوهای روزانهشان بوده است؛ در ادامهی تصور کردن، بیایید موقعیت آن گفتگو را تصور کنیم. به همین منوال، ابیاتی را که در ذهنم بود، تصور کردم و نتیجهاش شد این کتاب! اسمش را هم گذاشتم «شعریکاتور» .
در یکی از «شعریکاتور»های این کتاب میخوانیم:
شاعر: صبح است ساقیا؛ پاشو قربونت برم. تا تو خواب بودی، من رفتم نون تازه خریدم، چایی هم دم کردم، قدحهای دیشب را هم شستم؛ پاشو با هم دو قدح چای شیرین بزنیم.
ساقی: وای مرسی! شرمنده کردی؛ چقدر تو خوبی.
شاعر: خواهش میکنم! خوبی از خودته.
کتاب چهل و یکم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی با آقای احسان پور در هنگام دیدن مسابقه جذاب و دیدنی قندپهلو آشنا شدم با اون لهجه شیرین و شیطنت هاشون و البته شعرها و مطالب طنز جذابی که میخوندن و بیان
23- خیلی خوب بود. لذذذذت بردم👌
سلام دوستان... (یه چن وقتیه زدم تو خط طنز باید کم کم بیام بیرون!) خواستم یه کتابو معرفی کنم... 😃 این کتاب ینی «شعریکاتور» شوخی با اشعار معروف در قالب نثر و یه جور گفتگوئه در واقع در قالب گفتاری! شاعر به قول
عزیزان اگر از طنز نویسی خوشتون میاد حتما بخونیدش اگر اهلش نیستید خوب نخونید 😐😉
فقط میشه گفت تعداد کمیش جالب انگیز بود 😏 از آقای احسان پور شاید در این حد توقع نبود
خیلی باحال بود
ایده خیلی عالی بود ولی جذابیتش پایین بود در کل خوشم نیومد
بدعت جالبی بود، خیلی از شعرها واقعا خنده دار بودن و البته قسمتهای لوس و بی نمک هم داشت از وقت کوتاهی که براش گذاشتم اصلا پشیمون نیستم
بد بود اصلا جالب نبود
سطحی بود