کتاب روح یک پروانه
معرفی کتاب روح یک پروانه
«روح یک پروانه» به قلم نویسندگان، محمدعلی، هانا یاسمین علی، داستان زندگی محمدعلی کلی بوکسور حرفهای سنگینوزن آمریکایی است که برترین مشتزن تاریخ بوکس در وزن خود، شناختهمیشود. او از دوازده سالگی مشتزنی را شروع کرد و تنها ۱۰ سال بعد (۱۹۶۴) قهرمان بوکس جهان شد. محمدعلی پس از گرویدن به اسلام در فعالیتهای سیاسی نیز نقش داشت و امتناعش از شرکت در جنگ ویتنام نامش را بیش از پیش بر سر زبانها انداخت. او در سال ۱۳۷۲ شمسی به دعوت مقامات وقت بوکس به ایران سفر کرد و با جمعی از مقامات و ورزشکاران ایران نیز دیدار کرد. از مقبره روحالله خمینی دیدن کرد، در نماز جمعه تهران حضور پیدا کرد و سفری هم به مشهد داشت.
او در روز دوشنبه ۲۳ مه ۲۰۱۶ به علت بروز اختلال تنفسی راهی بیمارستان شد و در روز سوم ژوئن ۲۰۱۶ پس از ۳۲ سال تحمل بیماری پارکینسون، بر اثر مشکلات تنفسی در سن ۷۴ سالگی در بیمارستان اسکاتسدیل آریزونا درگذشت. مراسم خاکسپاری محمد علی روز جمعه، دهم ژانویه ۲۰۱۶ (۲۱ خرداد ۱۳۹۵) یک هفته پس از مرگ، در زادگاهش شهر لوئیویل ایالت کنتاکی برگزار شد.
در مقدمه از زبان خود کلی می خوانید:
این کتاب بازتاب زندگیام است. توصیفی از خاطرهانگیزترین لحظاتام و قصهی اینکه چطور تبدیل به مردی شدم که امروز هستم. از روزی که بوکس را شروع کردم، راهی طولانی آمدهام. به همه جای دنیا سفر کردهام و آدمهای مختلفی را دیدهام. به نظرم خدا مردم را در جهان پخش کرده و همه را با دیگری متفاوت آفریده و اینگونه دنیا را زیباتر ساخته است. اهداف کشورهای ما باید کارکردن روی درک و و فهم متقابل باشد، احترام به تفاوتها و تجلیل از اشتراکها. باید شاکر این تفاوتها باشیم و الا دنیای خستهکنندهای بود اگر همه یک شکل، یک رنگ و یک اندازه بودند.
محمد علی به گونه ای برای عصر حاضر مثل یک پیامبر و امام بود اونو همه دوسدارن و به معنای واقعی یک ابر قهرمان و یک فوق ستاره است عاشقشم و میدونم لایق عشقه
با سلام واقعا انتخاب نام علی درست- بجا و زیبا بوده برای قهرمان (کلی)
کتاب عالی بود. زندگی یک قهرمان، که از جنس مردم بود و برای مردم. کسی که وقتی راه درستو پیدا کرد، بخاطر مصلحت اندیشی، از راه حق برنگشت و در این راه هزینه داد. کسی که بخاطر حق جنگید و
کتاب خوبی بود با کلی غلط املایی:) چقدر انسان های قوی و شجاع جذابن به خصوص اگر در راه خدا باشن...
کتاب خیلی خوبی بود ولی متاسفانه غلط املایی زیاد داره و از جذابیت کتاب کم میکنه
بعد از چند مستندی که از علی دیدم، این کتاب خیلی حرف جدیدی نداشت. به جز دیدگاههای اسلامی و انسانی او که حجم زیادی از کتاب را پر کرده بود و در مجموع جالب بود. جدایی از مالکوم ایکس برایش
خیلی خوب بود فقط غلط املایی زیاد داشت
با این کتاب با روح بزرگ یک مسلمان آمریکایی یعنی محمد علی آشنا شدم و برام جالب بود که او یک مسلمان واقعی بود که باید از او و طرز فکرش درس گرفت. روحش شاد . امیدوارم ما هم مثل
عالی بود خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم از این لطفتون ممنونم
این کتاب خیلی چیزها برای یادگرفتن داره یک سری ایرادات تایپی هم وجود داره که اگر نبودند خیلی بهتر بود اما حتما توصیش میکنم برای خوندن