کتاب خر
محمود گلکارفردانتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب خر
«خر» نام اثری از محمود گلکار فرد (-۱۳۶۳) در زمینه خودشناسی است که راهی عملی برای شناخت خر درون و درمان وحشتناکترین مرض روانی بشریت یعنی خریت بیان میکند.
بخشی از کتاب:
خر دو حرف است، «خ» و «ر»؛ اما عامل بروز بسیاری از معضلها، مکافاتها، جنایتها، کثافتها، حماقتها و غفلتهاست، وقتی!!! دو حرف دیگر به آخر آن اضافه شود؛ یعنی «ی» و «ت»، میشود «خریت».
خر به نفهمی و حمالی معروف است و زیاد کار میکند. چون نمیفهمد از آن کار میکشند زیرا خر است؛ اما آیا از شیر هم میتوان مثل یک خر کار کشید؟ از ببر یا از پلنگ و حتی میمون چطور؟
انسانها همه یک بُعد خرگونه درونی دارند که در یک برهه از زندگیشان عَرعَر میکند، آن هم گوشخراش و بلند! این عَرعَر هرچه بلندتر و قویتر باشد، نشان خریت بیشترِ ماست.
مسدود کردن افکار، ذهن، منطق و دیدن هویج جلوی چشمان، که طعمهای است دستنیافتنی، (وقتی میخواهند از خر کار بیشتری بکشند یا مسیر بیشتری راه برود، یک هویج را با یک چوب و طناب جلوی او میگیرند تا آن را دنبال کند، اما او اصلاً به هویج نمیرسد.) برای فریب ما و استفاده از خریتمان است. حال ببینید در زندگی کجا جلوی چشمان شما هویج گرفتهاند و از شما مفتی و مجانی سواری میگیرند، خریتِ شما را با فریبی ساده و قانون فیزیکی ساده بیدار کردهاند و از شما سوءاستفاده میکنند و در آخر هم بهجای هویج به شما کاه میدهند تا شکمتان فقط پر شود و زنده بمانید برای بازی سواری و هویج فردا.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خر |
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور
بنظر من دیگه باید یواش یواش تو طاقچه باغ وحش باز کنن
چقدر عبارات روی جلد کتاب شبیه کتاب " بیشعوری " هستش آخرش خر درون خطرناک تر هستش یا بیشعوری یا هر دو یا هیچکدام ؟؟؟
ಠ_ಠ