معرفی و دانلود کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)
off
٪۲۰

کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)

راهکاری برای دست‌برداشتن از باورهای نادرست

نوع کتاببدون نظر
ریچل هالیس، حمیده رستمی
انتشارات:
انتشارات لیوسا

معرفی کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)

کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) نوشته‌ی ریچل هالیس با ترجمه‌ی حمیده رستمی مجموعه‌ای از نکته‌ها و ایده‌ها درباره‌ی تغییر نگاه به خود، رؤیاها و سبک زندگی است. نویسنده در این کتاب از تجربه‌های شخصی، شکست‌ها، تردیدها و موفقیت‌هایش استفاده کرده است تا نشان بدهد چگونه می‌توان از باورهای محدودکننده فاصله گرفت و مسئولیت زندگی را به‌عهده گرفت. در این میکروبوک، هر نکته با مثال‌های روشن و روایت‌های کوتاه توضیح داده شده است؛ از پایبندی به قول‌هایی که به خود داده می‌شود تا مواجهه با رابطه‌ی زناشویی، بدن، شغل و رؤیاها. نشر لیوسا آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)

کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) مجموعه‌ای از نکته‌های فشرده بر اساس ایده‌های ریچل هالیس است که بر محور یک پیام اصلی می‌چرخد: هیچ‌کس جز خود فرد مسئول ساختن زندگی دلخواهش نیست. نویسنده در این کتاب از زبان تجربه‌ی شخصی حرف زده است؛ از سال‌هایی که با تردید، کمبود اعتمادبه‌نفس، اضافه‌وزن، رابطه‌ی زناشویی نه‌چندان رضایت‌بخش و شغل نامطلوب دست‌وپنجه نرم کرده تا زمانی که تصمیم گرفته است روایت ذهنی‌اش را عوض کند. در کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) هر «نکته» به یک دروغ رایج یا عادت ذهنی مخرب می‌پردازد؛ مثل زیر پا گذاشتن قول‌هایی که به خود داده می‌شود، پذیرفتن رابطه‌ای متوسط، رهاکردن رؤیاها به‌خاطر حرف دیگران، یا تعریف‌کردن ارزش خود بر اساس وزن و ظاهر. در کنار این‌ها، نویسنده از موضوعاتی مثل پذیرش بی‌نظمی زندگی روزمره، اهمیت تنوع و بیرون آمدن از «حباب» فرهنگی، و نقش خیال‌پردازی هدفمند در متمرکز ماندن بر رؤیاها صحبت کرده است. کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) ساختاری نکته‌محور دارد و هر بخش با مثال‌های مشخص، روایت‌های کوتاه از زندگی نویسنده و اشاره به آدم‌های شناخته‌شده تکمیل شده است؛ از نویسندگان و فیلم‌سازان تا مادران شاغل. در پایان نیز جمع‌بندی روشنی از پیام کلی کتاب آمده است: مقایسه‌ی مداوم با دیگران کنار گذاشته شود و تمرکز بر بهتر شدن نسبت به «خودِ دیروز» قرار بگیرد.

خلاصه کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)

این کتاب بر این ایده استوار است که بسیاری از زنان زندگی‌شان را بر پایه‌ی دروغ‌هایی درباره‌ی خود بنا کرده‌اند؛ دروغ‌هایی مثل «شغل رؤیایی دست‌نیافتنی است»، «باید به رابطه‌ای قابل‌قبول قانع شد»، «هیچ‌وقت لاغر و سالم نخواهم شد» یا «آشفتگی زندگی یعنی شکست شخصی». نویسنده در هر نکته یکی از این باورها را باز می‌کند و نشان می‌دهد چگونه می‌توان آن را کنار گذاشت. در به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) بر چند محور تأکید شده است: وفاداری به قول‌هایی که به خود داده می‌شود، محافظت از رؤیاها در برابر منفی‌گرایی دیگران، تعریف دوباره‌ی رابطه‌ی زناشویی بر پایه‌ی عزت‌نفس، پذیرش بی‌نظمی زندگی خانوادگی، نگاه سالم‌تر به وزن و بدن، استقبال از تنوع و تفاوت‌ها و در نهایت استفاده از خیال‌پردازی مشخص و عینی برای متمرکز ماندن بر اهداف. پیام نهایی این است که فرد می‌تواند با تغییر روایت ذهنی و عمل روزمره، زندگی دلخواهش را بسازد.

چرا باید کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) را بخوانیم؟

این کتاب مجموعه‌ای فشرده از ایده‌ها و مثال‌ها درباره‌ی تغییر باورهای محدودکننده است؛ از رابطه با بدن و وزن تا شغل، ازدواج و رؤیاهای شخصی. خواندن آن کمک می‌کند فرد ببیند کجا به کمتر از حد شایستگی‌اش رضایت داده، چگونه قول‌هایش به خود را جدی‌تر بگیرد و چطور رؤیاهایش را عینی‌تر و قابل‌پیگیری کند.

خواندن این کتاب به زنانی پیشنهاد می‌شود که از شغل، رابطه یا سبک زندگی فعلی‌شان ناراضی‌اند، مدام خود را با دیگران مقایسه می‌کنند یا احساس می‌کنند در چرخه‌ی تکراری ناامیدی و خودسرزنشی گیر افتاده‌اند. همچنین به کسانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال تلنگری کوتاه برای بازنگری در رؤیاها و عادت‌های روزمره هستند.

بخشی از کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)

«تابه‌حال چند بار با خودت عهدی بستی اما به قولت وفا نکردی؟ شاید به خودت قول دادی که بعد از پایان ساعت کاری‌ات می‌روی تا بِدَوی، اما وقتی همکارت از تو دعوت کرد که با هم بیرون بروید و خوش بگذرانید، زیر قولت زدی. یا شاید برای آموختن زبان فرانسوی سر از پا نمی‌شناختی اما بعد از چند بار شرکت در کلاس زبان، کتاب‌هایت گوشه‌ای افتاده و دارد خاک می‌خورد. ما بارها و بارها زیر قولی می‌زنیم که به خودمان دادیم. برای اینکه ببینی این کار چقدر آسیب‌زاست، بیا از جنبه‌های مختلف نگاهی به آن بیندازیم. یک دوست فرضی را در نظر بگیر. می‌توانیم اسمش را پَم بگذاریم. هر بار که تو و پَم برنامه می‌چینید تا با هم کاری مهم انجام بدهید، پَم در آخرین لحظه قرار را به هم می‌زند. و بدتر از این، معمولاً بهانه‌ای کاملاً مذبوحانه و مزخرف می‌آورد؛ مثلاً می‌گوید: «خیلی دوست داشتم همان‌طور که قرار گذاشتیم با تو تنیس بازی کنم، اما این فیلمی که در نتفلیکس دارم تماشا می‌کنم خیلی خوب است و حتماً باید قسمت بعدی‌اش را هم ببینم.» پَم همیشه ادعا می‌کند که رژیم گرفته تا لاغر شود، اما یکی دو روز بعد او را می‌بینی که دولُپی دارد پیتزای پپه‌رونی و یک لیوان بزرگ کوکا می‌خورد. به‌احتمال زیاد پَم خیلی سریع از چشمت میفتد و دیگر هیچ‌جور نمی‌تواند توجهت را جلب کند، درست است؟ اما این دقیقاً همان رفتاری است که وقتی زیر قول‌هایت بزنی، با خودت می‌کنی.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه فکر خودت باش، دختر (خلاصه کتاب)
عنوان دیگرراهکاری برای دست‌برداشتن از باورهای نادرست
انتشاراتانتشارات لیوسا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه میکروبوک

نظری برای کتاب ثبت نشده است.