کتاب زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)
نویسنده:لوئیز ال. هی، رابرت هولدن
مترجم:مهدی قراچهداغی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)
«زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)» اثر لوئیز هی و رابرت هولدن، یک بررسی است که شما را به قلب جایی که در آن هستید، هدایت میکند. این کتاب رابطه شما و جهان را میکاود و از ماهیت واقعیتها میپرسد.
کتاب ۷ فصل دارد .فصل یک به اصل آینه اشاره میکند، یعنی زندگی ما بازتابی از خود درونی ما است. فصل دوم به ما میآموزد که زندگی خود را تایید کنیم، زندگی ما را داوری نمیکند از ما انتقام نمیگیرد و در مقام تحقیر ما نیست. در فصل سوم شادی را جستجو میکنیم و یادمیگیریم که به راهنمای درونی خود گوش کنیم. در فصل چهارم میآموزیم که باید گذشته را فراموش کرد تا زندگی انسان را دوست بدارد. در فصل پنج، با قدرت سپاسگزاری آشنا خواهیم شد. فصل ششم، الگوی دریافت را برای ما توضیح میدهد و یاد خواهیمگرفت که چگونه بفهمیم زندگی به ما عشق میورزد و در فصل هفتم، با آینده روبهرو میشویم و میآموزیم که هدف از زندگی ما این است که آینهی پرمهر جهان باشیم.
اندیشههای دل
لوئیز ال. هی
همه چیز عالی استلوئیز ال. هی
قدرتراندا برن
افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)لوئیز ال. هی
برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود داردوین دایر
خالق زندگی بینظیری برای خود باشیدلوئیز ال. هی
حکمت روزانه موفقیتوین دایر
ماندن در مسیروین دایر
هنر زندگیباب پراکتور
روزت را با مثبتاندیشی نو کنلوئیز ال. هی
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
آفرینش سلامتی (به خود عشق بورزید و سلامت باقی بمانید)لوئیز ال. هی
قدرت در درون شماستالهام آرامنیا
زندگیتو خوب کن (خلاصه کتاب)لوئیز ال. هی
۱۷,۹۷۰۷۰%
این کتاب و تمام کتاب های لوئیز ال هی رو پیشنهاد میکنم
کتاب های لوئیز هی رو دوست دارم راهکار هایی که میده در زندگی کاربرد داره شاید زیاد شنیده باشم اما از نگاه دیگه این اهمیت این موارد رو میرسونه برای من حس خوبی داره اگه از شفای زندگی خوشتون اومده ، از این
این کتاب بی نظیر است و برای آگاهانه عاشقانه زندگی کردن این کتاب را حتما پیشنهاد میکنم بخوانید.
عااالیه لذت بردم از خوندنش....👌
بی محتوا