کتاب دانش کسب عظمت
خواندن نظراتمعرفی کتاب دانش کسب عظمت
«دانش کسب عظمت» کتابی نوشته والاس دلوئیسواتلز درباره کسب تعالی در زندگی است.
هدف زندگی انسان رشد است، درست همانند هدف زندگی درختان و گیاهان. درختان و گیاهان خودبهخود و در امتداد خطوطی ثابت رشد میکنند؛ درحالیکه انسان میتواند مطابق ارادهاش رشد کند. درختان و گیاهان تنها میتوانند امکانات و ویژگیهای مشخصی را پرورش دهند؛ اما انسان میتواند هر قدرتی را بپروراند، این امر در هر جایی و توسط هر کسی میتواند اثبات شود و اثبات هم شده است. هیچچیزی نیست که در روح ممکن و در گوشت و خون غیرممکن باشد. هر آنچه انسان بتواند به آن فکر کند، در عمل غیرممکن نخواهد بود. هیچچیزی وجود ندارد که انسان بتواند تصور کند و در دنیای واقعی غیرممکن باشد.
نویسنده در این اثر از عوامل تاثیرگذار در رشد ذهن و روح و جسم آدمی برای دستیابی به کمال و موفقیت و ارامش سخن گفته است.
مولفههایی نظیر، وراثت و محیط، ویژگیهای فردی و طرز فکر آدمی، شناخت خداوند و معنویات و..... در این کتاب به عنوان عوامل و زمینهسازهای دستیابی به کمال معرفی و بررسی شدهاند.
گنجهای درون
افکار همهچیز استباب پراکتور
غلبه بر شیطانناپلئون هیل
جادوی هاواییکلارک ویلکرسون
فراتر از راز؛ قدرت معنوی و قانون جذبلیزا لاو
اسرار کنترل ذهن؛ پیام به ناخودآگاه ایجاد باورهای مثبت در ضمیر ناخودآگاهسودابه سیفهاشمی
۲۰,۹۷۰۷۰%
بسیار کتاب آموزنده و مفیدی هست .و بهترین هدیه ایی که از طاقچه گرفتم از کتابخانه ....خدا رو شکر میکنم که مطلبی که نیاز داشتم که بدونم و راجبش اندیشه کنم رو در این کتاب پیدا کردم . سپاس از طاقچه
این کتاب ابتدای قرن بیست نوشته شده ؟!
سلام وتشکر از طاقچه و تیم توسعه دهندش. این کتاب واقعا عالی و مفید بود.. به همه عزیزان پیشنهاد میکنم بخونند حتما. البته یه مقدار سنگین ورنگ و بوی فلسفه داره ونیاز به چندبار مطالعه جهت درک بهتر مطالب داره..