معرفی و دانلود کتاب احساسات کودک من pdf + خلاصه رایگان

چگونه مدیریت احساسات را به کودکان خود بیاموزیم؟

۳.۷(از ۱۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب احساسات کودک من

والدین در کتاب احساسات کودک من نوشته فاطمه غنی‌پور می‌آموزند که چگونه احساسات خود را مدیرت کنند.

یکی از مهارت‌هایی که کودکان ما برای رسیدن به رشد متعادل باید فرا بگیرند، مهارتهای عاطفی است. مهارت‌های عاطفی، مجموعه‌ای از توانمندی‌های مرتبط با احساسات را در برمی‌گیرد؛ مهارت‌هایی مانند شناختن احساسات خود و دیگران از روی نشانه‌های ظاهری همچون حالت چهره و بدن، شناخت موقعیت‌هایی که احساسات مختلف را در ما ایجاد می‌کنند، توانایی مدیریت و کنترل احساسات و بیان مناسب احساسات به شیوه‌هایی که هم در نظر دیگران مقبول و پسندیده باشد و هم نیازهای درونی ما را برآورده کند.

درباره کتاب احساسات کودک من

در این کتاب مطالب مفیدی درباره رشد اجتماعی-‌عاطفی کودکان، اهمیت رشد اجتماعی- عاطفی کودکان، چگونگی آن و تسهیلش، همین‌طور دلبستگی و انواع آن، مراحل رشد دلبستگی در کودکان، تربیت عاطفی کودک، و تنظیم عاطفی در کودکان می‌خوانید.

خواندن کتاب احساسات کودک من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تمامی والدینی که کودکشان در آستانه شناخت پیرامون خود و ارتباط‌گیری عاطفی با اطرافیان است، می‌توانند از از مطالب مفید این کتاب استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احساسات کودک من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:احساسات کودک من
تعداد صفحه‌ها:۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰۰ تومان

zed._shin
۱۴۰۱/۰۹/۱۲

به نظرم کتاب خیلی خوبی بود ادمو وادار میکرد به جزئیات روحی و احساسی بچه ها فکر کنیم و اون رو مدیریت کنیم...حتی به نظرم همین راهکار هارو برای شناخت احساسات خودمون هم میتونیم به کار ببریم... متاسفانه به خاطر عدم...بیشتر

دلانا
۱۴۰۲/۰۶/۱۸

بسیار کتاب مفید و کاربردی هست و خیلی رابطه فرزندم رو با من بهبود بخشید پیشنهاد میکنم بخونید کمک می‌کنه آدم هم احساسات خودش و هم احساس فرزندش رو مدیریت کنه ولی کاش کمی خلاصه تر نوشته میشد نکات طولانی در متن...بیشتر

۱۴۰۴/۱۰/۲۶

آنچه لازم است درمورد احساسات کودک بدانیم در کتاب آمده است، کتابی روان و بسیار کاربردی.

thisissafayouknow
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

رفتار کردن بر اساس احساسات همیشه پذیرفته نیست اما صحبت کردن درباره ی احساسات همیشه قابل قبوله . اگر می‌خواهید کودک احساساتش را به درستی مدیریت کند، باید همان رفتار را از شما ببیند .

abbaspourf

تربیت بدون فریاد
اکرم کرمی
کلیدهای رفتار با کودک دوساله
مگ زویبک
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان