خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوستیابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه حلهای آن)
«کلیدهای پرورش مهارت دوستیابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه حلهای آن)» از مجموعه «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان» و نوشته دکتر میشل بُربا (-۱۹۵۰) است. هرکدام از کتابهای این مجموعه به موضوع مستقلی درباره پرورش کودک و نوجوان اختصاص دارد. روش نویسندگان این کتابها، آموزش شیوههای عملی به والدین است. در نتیجه، هر کتاب از فصلهای متعددی تشکیل شدهاست که هر فصل به توضیح یک روش کلیدی میپردازد. مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، علاوه بر پشتوانه علمی و معتبر خود، از زبانی ساده برای توضیح مطالب و انتقال آنها به خواننده استفاده کرده است که برای عموم مادران و پدران جوان قابل استفاده خواهد بود.
کتاب حاضر به موضوع دوستیابی در دوران کودکی و نوجوانی پرداخته است:
بدون توجه به تفاوت شخصیت یا رفتار یک کودک، هر یک از فرزندان ما واقعا نیاز به دوستانی دارند: دوستان خجالتی، دوستان جسور، دوستان حساس، دوستانی که رهبر یا پیرو هستند، کسانی که مهربان و دوستداشتنی هستند و کسانی که بامزه و شجاع هستند؛ دوستان متفاوت با رفتارهای متفاوت. همه انسانها دوستانی میخواهند، به آنها نیاز دارند و باید دوستانی داشته باشند. گرچه ما هرگز نمیخواهیم سعی کنیم که هویت اصلی فرزندانمان را تغییر دهیم، قطعا میتوانیم به آنها کمک کنیم کاری را که باید انجام دهند، یاد بگیرند، تا همواره دوستان ارزشمندی داشته باشند که به شدت به آنها نیاز دارند...
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
چگونه به کودک خود نه بگوییمزهرا جعفری
روشهای تقویت توجه و تمرکز در کودکانماندانا سلحشور
بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالاآلموت بارتل
جایزه مدرسهمرسر مایر
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
خرده عادت ها برای نوجوانانکیت گلادین