کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟ متیو اولدهم + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟

کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟

معرفی کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟

کتاب بدن ما: زیر پوست ما چه خبر است؟ نوشته‌ی متیو اولدهم و با تصویرگری تونی نیل، اثری است که به زبان ساده و تصویری به معرفی ساختار و عملکرد بدن انسان می‌پردازد. شروین جوانبخت ترجمه‌ی این کتاب را برعهده داشته و نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و توضیحات کوتاه، مفاهیم علمی و فیزیولوژیک بدن را برای مخاطبان جوان و نوجوان قابل فهم و جذاب ساخته است. در صفحات این اثر، بخش‌های مختلف بدن، کارکرد اندام‌ها، نقش سلول‌ها، استخوان‌ها، ماهیچه‌ها و حتی فرایندهایی مانند خواب، رشد و پیری به زبانی ساده و قابل لمس توضیح داده شده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟

کتاب بدن ما: زیر پوست ما چه خبر است؟ با هدف آشناکردن مخاطبان با شگفتی‌های بدن انسان نوشته شده است. متیو اولدهم در این کتاب، با همراهی تصاویر تونی نیل، تلاش کرده است تا مفاهیم علمی و فیزیولوژیک بدن را به زبانی ساده و تصویری بیان کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر بخش به یکی از جنبه‌های بدن انسان می‌پردازد؛ از سلول‌های سازنده‌ی بدن گرفته تا اندام‌ها، استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، حواس پنج‌گانه، مغز، گردش خون، تنفس، رشد و حتی خواب. هر موضوع با مثال‌های ملموس و تصاویر رنگی همراه شده تا درک آن برای مخاطبان آسان‌تر شود. این کتاب نه‌تنها اطلاعات پایه‌ای درباره‌ی بدن ارائه می‌دهد، بلکه با اشاره به تفاوت‌های فردی، اهمیت مراقبت از بدن و نقش تغذیه و ورزش را نیز مطرح کرده است. در مجموع، بدن ما: زیر پوست ما چه خبر است؟ اثری است که با رویکردی آموزشی و سرگرم‌کننده، دنیای درون بدن را به تصویر می‌کشد و مخاطب را به کشف رازهای بدن خود ترغیب می‌کند.

خلاصه کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟

کتاب بدن ما: زیر پوست ما چه خبر است؟ با معرفی تفاوت‌های ظاهری و توانایی‌های افراد آغاز می‌شود و تأکید می‌کند که با وجود این تفاوت‌ها، بدن همه‌ی انسان‌ها از ساختار مشابهی برخوردار است. در ادامه، سلول‌ها به‌عنوان واحدهای سازنده‌ی بدن معرفی شده‌اند و نقش همکاری آن‌ها در زنده‌ماندن انسان توضیح داده شده است. سپس، بخش‌های مختلف بدن مانند پوست، ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و اندام‌های داخلی به‌صورت جداگانه بررسی شده‌اند. هر بخش با توضیح وظایف و ویژگی‌های خاص خود همراه است؛ برای مثال، استخوان‌ها به‌عنوان اسکلت بدن و ماهیچه‌ها به‌عنوان عامل حرکت معرفی شده‌اند. در بخش دیگری از کتاب، حواس پنج‌گانه و نقش مغز در مدیریت احساسات و فعالیت‌های بدن شرح داده شده است. همچنین، فرایندهای حیاتی مانند خوردن، آشامیدن، تنفس و گردش خون با زبانی ساده و همراه با تصاویر توضیح داده شده‌اند. کتاب به اهمیت خواب و نقش آن در رشد و سلامت بدن نیز پرداخته است. در پایان، به رشد و تغییرات بدن در طول زندگی، از کودکی تا پیری، اشاره شده و برخی ویژگی‌های شگفت‌انگیز بدن انسان بیان شده‌اند. این کتاب با ترکیب اطلاعات علمی و تصاویر جذاب، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیده‌ی بدن انسان را به‌صورت قابل فهم و سرگرم‌کننده ارائه کند.

چرا باید کتاب بدن ما؛ زیر پوست ما چه خبر است؟ را بخوانیم؟

بدن ما: زیر پوست ما چه خبر است؟ با زبانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیم علمی بدن انسان را برای مخاطبان جوان و نوجوان قابل لمس کرده است. این کتاب نه‌تنها اطلاعات پایه‌ای درباره‌ی ساختار و عملکرد بدن ارائه می‌دهد، بلکه با مثال‌های روزمره و توضیحات کوتاه، یادگیری را به تجربه‌ای سرگرم‌کننده تبدیل کرده است. ویژگی شاخص این اثر، توجه به تفاوت‌های فردی و اهمیت مراقبت از بدن است که در کنار آموزش علمی، به رشد خودآگاهی و مسئولیت‌پذیری کمک می‌کند. مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند به درک بهتر بدن، افزایش علاقه به علم و ایجاد انگیزه برای مراقبت از سلامت فردی منجر شود.

خواندن این کتاب به نوجوانان و کودکان کنجکاو درباره بدن انسان، دانش‌آموزان علاقه‌مند به علوم تجربی و والدینی که به دنبال منبعی تصویری و قابل فهم برای آموزش بدن به فرزندان خود هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای معلمان علوم و مربیان آموزشی که به دنبال ابزار کمک‌آموزشی جذاب هستند، مناسب است.

۲۰%