معرفی و دانلود کتاب زیر هر چیزی pdf + خلاصه رایگان

کتاب زیر هر چیزی

۴.۱ امتیاز(از ۸ رأی)
کوری دورفلد، آزاده کامیار

معرفی کتاب زیر هر چیزی

کتاب زیر هر چیزی (Beneath) نوشته کوری دورفلد، به موضوعات مهمی مانند احساسات، نگرش‌ها و مهارت‌های زندگی می‌پردازد و در قالب داستانی ساده و مصور، می‌کوشد مفاهیمی مثل درک احساسات، رازداری و ارتباط میان نسل‌ها را آموزش دهد. نویسنده و تصویرگر این کتاب، کوری دورفلد، با نگاهی دقیق به دنیای درونی کودکان، داستانی را روایت کرده که هم برای کودکان و هم برای بزرگ‌ترها قابل لمس است. آزاده کامیار این قصه را برای نشر پرتقال ترجمه کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زیر هر چیزی

کتاب زیر هر چیزی داستانی تصویری از کوری دورفلد است که با محوریت شخصیت کودک داستان، فین، به بررسی احساسات پنهان و لایه‌های زیرین رفتارها و نگرش‌ها می‌پردازد. ساختار کتاب بر پایه‌ی گفت‌وگوهای کوتاه و تصاویر شکل گرفته و تلاش کرده تا مفاهیمی مانند همدلی، درک متقابل و اهمیت توجه به آنچه درون افراد می‌گذرد را به‌ تصویر بکشد.

روایت کتاب زیر هر چیزی در فضایی صمیمی و خانوادگی جریان دارد و رابطه‌ی میان فین و پدربزرگش، بستری برای پرداختن به دغدغه‌های کودکانه و رازهای درونی فراهم کرده است. تصاویر رنگی و متن کوتاه کوری دورفلد، این کتاب را برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب ساخته و به‌ گونه‌ای طراحی شده که حتی کودکان کم‌سن نیز بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

کتاب پیش رو بخشی از مجموعه ی فلسفه برای من است که هدفش آشنایی کودکان با مفاهیم ابتدایی فلسفی و مبانی آن است.

خلاصه داستان زیر هر چیزی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان زیر هر چیزی با فین، کودکی که حال‌وهوای خوبی ندارد، آغاز می‌شود. پدربزرگ برای گفت‌وگو نزد او می‌آید اما فین احساس می‌کند کسی او را درک نمی‌کند و تمایلی به صحبت ندارد. پدربزرگ با صبوری و مهربانی، تلاش می‌کند به فین نشان دهد که همیشه باید به آنچه زیر ظاهر اتفاقات و رفتارهاست توجه کند. او با مثال‌هایی مانند آنچه زیر آب یا زیر زمین پنهان است، به فین یادآوری می‌کند که درون هر چیز، دنیایی از احساسات و دلایل وجود دارد.

در طول داستان، فین به‌تدریج متوجه می‌شود که زیر هر رفتار، یک دلیل نهفته است و حتی در تفاوت‌ها، شباهت‌هایی پنهان وجود دارد. این روند باعث می‌شود فین احساس نزدیکی بیشتری با پدربزرگ پیدا کند و از او می‌خواهد کنارش بماند.

چرا باید کتاب زیر هر چیزی را بخوانیم؟

این کتاب می‌تواند به کودکان کمک کند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و درباره‌ی آنچه درون‌شان می‌گذرد، راحت‌تر صحبت کنند. همچنین، والدین و مربیان با خواندن این کتاب، راهی برای گفت‌وگو درباره‌ی احساسات و نگرش‌ها با کودکان پیدا می‌کنند. ویژگی دیگر کتاب، پرداختن به موضوعات عمیق با زبانی کودکانه و قابل لمس است که آن را برای جمع‌خوانی خانوادگی یا استفاده در کلاس درس مناسب می‌سازد.

خواندن کتاب زیر هر چیزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن زیر هر چیزی به کودکانی که با احساسات پیچیده یا نگرانی‌های درونی روبه‌رو هستند، والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای گفت‌وگو درباره‌ی احساسات با کودکان‌اند و همچنین به خانواده‌هایی که به دنبال تقویت ارتباط میان نسل‌ها هستند، پیشنهاد می‌شود.

جوایز و افتخارت کتاب زیر هر چیزی

• برنده‌ی جایزه‌ی کتاب مینه‌سوتا (سال ۲۰۲۴)
  • نامزد جایزه‌ی Monarch (سال ۲۰۲۶)
  • نامزد جایزه‌ی کتاب کودک کارولینای شمالی (سال ۲۰۲۵)
  • بهترین کتاب سال ۲۰۲۳ به انتخاب CCBC
  • نامزد جایزه‌ی کتاب Maryland Black-Eyed Susan Book
  • و...

چه نسخه‌های دیگری از کتاب زیر هر چیزی منتشر شده است؟

• کتاب آن زیر چه خبر است؟، ترجمه‌ی معصومه نفیسی، نشر مهرسا

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیر هر چیزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزیر هر چیزی
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه فلسفه برای من

Elham
۱۴۰۵/۰۱/۱۴

کتاب برای کودک هست ولی به نظرم اگه عمقی به کتاب نگاه کنید میتونید نتیجه خوبی ازش بگیرید پسر بچه ای که نمی‌خواهد هیچ چیز را ببیند ولی پدر بزرگش او را به بیرون می‌برد و نگاه او تغییر می‌کند...بیشتر