کتاب جهاد و ترور در اسلام (دیدگاههای علمای شیعه و اهل سنت)
معرفی کتاب جهاد و ترور در اسلام (دیدگاههای علمای شیعه و اهل سنت)
«جهاد و ترور در اسلام (دیدگاههای علمای شیعه و اهل سنت)» به قلم اشرف بروجردی کتابی است که به بررسی ایدئولوژیک دو مفهوم جهاد و ترور از دیدگاه علمای شیعه و سنی میپردازد.
کتاب در پنج تدوین شدهاست:
در فصل اول، چارچوب نظری و تعاریف واژهها مورد بحث قرار میگیرد؛ فصل دوم به بررسی آیات و روایات مربوط به جهاد و ترور در اسلام اختصاص دارد؛ در فصل سوم نیز؛ آرای علمای شیعه؛ و در فصل چهارم، اندیشهی علمای اهل سنت را در زمینهی جهاد و ترور مورد بررسی قرار میدهد؛ و در فصل پنجم، تحلیل رویکردها در بارهی جهاد و ترور از نگاههای متفاوت مورد بررسی قرار خواهدگرفت.
بریده ای از کتاب درباره ترور را میخوانید:
ترور واژهای است فرانسوی به معنای وحشت و ترس. این واژه اولین بار در یک لغتنامهی فرانسوی استفاده گردید. در این لغت نامه آورده شده است که ژاکوبنها از واژهی «تروریسم» در مواقعی در گفتار یا یک نوشتار استفاده میکردند که قصد تعریف از خود را داشتند؛ اما به مرور، مفهوم تروریسم تغییر کرد و ماهیتی جنایی یافت، و متعاقب آن، در بسیاری از فرهنگها بهعنوان «نظام وحشت» معرفی گردید و به کسانی گفته شد که با استفاده از نظام زور و وحشت بهدنبال گسترش دیدگاه خود باشند.
عمل ترور با عمل تروریستی تفاوت دارد: برخلاف ترور که عملی فردی و ضربتی است که در کوتاه مدت انجام میپذیرد، تروریسم جریانی گروهی، سازمان یافته و مستمر است که اهداف متنوعتری را پوشش میدهد. تروریسم نه عمل منفرد یا واکنشی عاطفی، بلکه اقدامی جمعی و ناشی از تشکلیافتگی است، که میتواند در جایگاه نوعی استراتژی سیاسی یا حتی نظامی قرار گیرد. به این معنا، تروریسم جریانی است که میکوشد به کمک نظامی هراسافکنانهی مبتنی بر قهر، دیدگاههای خود را پیش ببرد. معیار دیگری که میتوان بر اساس آن تروریسم را از ترور تمییز داد، نوع آماج اهداف انتخاب شده است. بر این اساس، ترور نوعی عمل قتل غافلگیرانه و ناگهانی برای از پای درآوردن مخالف و دشمن است؛ اما تروریسم با جوهرهی سیاسی ـ اجتماعی و عمل فراتر از قتل غافلگیرانه تعریف میشود.
فرهنگ اویم ایوک
فرزانه گشتاسب
علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکممهدی گلشنی
تبیین و ارزیابی دیدگاه ها در الهیات پسامدرندیوید ری گریفین
نگاهی به تطور فنون بدیعیرمضان رضائی
اطلس زبانی، گویش سنجی و مستندسازی زبانآتوسا رستمبیک تفرشی
زبان عربی و هویت ایرانیعیسی متقیزاده
بازنمایی هویت از نگاه دیگریعلی اشرف نظری
تاملی بر ارتباطات علم و تجربه ایرانسیدهزهرا اجاق
جنسیت و نقش پردازی های جنسی در قرآنزهرا محققیان
دایره المعارف جنبش های دینی نوظهورپیتر بی کلارک
نظری برای کتاب ثبت نشده است
حجم
۱۹۹٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
حجم
۱۹۹٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
قیمت:
۴,۵۰۰
تومان