معرفی و دانلود کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر

کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر

چاپ دوم با ویراست جدید

۵.۰(از ۴ امتیاز)
احمد حکیمی پور

معرفی کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر

کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر اثری از احمد حکیمی پور است که در انتشارات حزب اراده ملت به چاپ رسیده است. این اثر مخاطبان را با بینش‌ها و دیدگاه‌های یکی از اندیشمندان سیاسی مصر آشنا می‌کند.

درباره کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر

سید ابراهیم حسین شاذلی قطب شناخته‌شده با نام سید قطب، نویسنده و نظریه‌پرداز اسلام‌گرای مصری، است. او ۹ اکتبر ۱۹۰۶ متولد شد و ۲۹ اوت ۱۹۶۶ از دنیا رفت. عمده شهرت او به دلیل بازنگری در تأثیر برخی از مفاهیم اسلامی بر تحولات اجتماعی و سیاسی نظیر جهاد، میان پژوهشگران اسلام سیاسی است. اما همین اظهارنظرهای او سبب شده تا برخی از مخالفان اسلام وی را «آموزگار گفتمان تکفیر» در سده بیستم بخوانده‌اند.

احمد حکیمی پور در کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر نگاهی به زندگی و بینش سیاسی او انداخته است و تاثیر او را بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر بررسی می‌کند.

کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر را به تمام علاقه‌مندان به مطالعات سیاسی و دوست‌داران آشنایی با زندگی بزرگان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش‌های اسلامی معاصر مصر

سید قطب بر خلاف «حسن البنا» ، نه رهبر افراد بود و نه سازمان دهندە یک گروه؛ بلکه تنها یک ادیب بشمار میرفت که طی پانزده سال آخر عمرش، ایدئولوگ اخوان المسلمین گردید.

حوادث عمدە زندگی او نشان دهندە سیر زندگی یک مصری متعلق به قرن بیستم است که تصمیم میگیرد به اخوان المسلمین بپیوندد. سید قطب در سپتامبر ۱۹۰۶ در شهرستان موشا در ایالت »اسیوط« در مصر وسطی به دنیا آمد. او به خانوادهای از نجبای روستایی که از نظر مالی در تنگا قرار گرفته بودند، تعلق داشت. در این روستای بزرگ، جمعیتی مختلط از مسلمان و مسیحی و مزارع کوچک و فراوان خانوادگی، دو سیستم آموزش هم سطح یعنی مدارس دولتی از یک طرف و مدارس دینی (مکتب) از طرف دیگر به چشم میخورد.

گرچه دو تن از وابستگان خانوادە مادری‌اش فارغ التحصیل الازهر بودند؛ اما خود سید به مدرسه دولتی فرستاده شد. او هنگام تحصیل موقت در مدرسه قرآنی (مکتب) از وقوع حادثه‌ای به شدت ترسید و به این جهت تصمیم گرفت پیش از رسیدن به سن ده سالگی، قرآن را حفظ کند. پدرش «الحاج قطب ابراهیم» ، نمایندە حزب ملی مصطفی کامل در موشا و یکی از مشترکین «اللوا» نشریه ارگان حزب بود. سید قطب به دلیل برپایی جلسات مکرر خصوصی در خانه پدرش در نوجوانی، یک فرد آگاه به مسائل سیاسی شد و ضمن طرفداری از ناسیونالیسم ضد انگلیسی، مطبوعات و آثار جهانی را از کتابفروشیهای دوره گرد محلی تهیه میکرد و میخواند.

خانوادە او تصمیم گرفت قطب را به دلیل استعداد فراوانش پس از فارغ التحصیل شدن از مدرسە موشا در ۱۹۱۸، به قاهره بفرستند؛ اما قطع ارتباطهای متأثر از انقالب ناسیونالیستی ۱۹۱۹ باعث شد فرستادن سید به قاهره تا سال ۱۹۲۱ به تعویق بیافتد...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اندیشه های سیاسی سیدقطب و تاثیر آن بر جنبش های اسلامی معاصر مصر
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان

maryamkoshki
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۷/۲۹

کتاب ارزشمندی برای شناخت ریشه‌های فکری اسلام‌گرایی در مصر و تحول مفاهیم سیاسی دینی است. زبانی روان و نگاهی مستند دارد.

zahrazamanyi
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۲/۰۶

متنی مستند بود.

۱۴۰۲/۰۵/۱۱

بسیار عالی است

مردم سالاری اجتماعی به سبک اسکاندیناوی (مدل نوردیک سوسیال دموکراسی)
نیک براندال
اندیشکده ها، مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا
کوبیالی یادو آرین
نقش روشنفکران در تاریخ معاصر ایران؛ جلد چهارم
حیرت اول
مجید خادم
جهان اسلام از دیدگاه امام خامنه‌ای (مدظله‌‎العالی)
هادی جمشیدیان
ساختار نظریه‌های جامعه‌شناسی ایران