کتاب من را ورق بزنید
معرفی کتاب من را ورق بزنید
کتاب الکترونیکی «من را ورق بزنید» نوشتهٔ غلامرضا تاجگردون در انتشارات نور علم چاپ شده است. این کتاب زندگینامهٔ خودنوشت نویسنده از دوران کودکی تا پایان دورهٔ دهم مجلس شورای اسلامی غلامرضا تاجگردون را شامل میشود.
درباره کتاب من را ورق بزنید
«من را ورق بزنید» کتابی است که غلامرضا تاجگردون، نمایندهٔ سابق مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، در آن به شرح زندگی شخصی و حرفهای خود پرداخته است. در این کتاب، نویسنده به تفصیل به تجربیات خود در حوزههای مختلف، از جمله فعالیتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی میپردازد. او با بیان خاطرات و تجربیات خود، سعی دارد تصویری جامع از مسیر زندگی و فعالیتهایش ارائه دهد. این کتاب میتواند برای علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران و نقش افرادی که در شکلگیری سیاستهای کشور مؤثر بودهاند، مفید باشد.
غلامرضا تاجگردون، متولد ۱۳۴۵، سیاستمدار و اقتصاددان ایرانی است که در دورههای نهم و دهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندهٔ گچساران و باشت فعالیت کرده است. او همچنین رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بوده و در حوزههای مختلف اقتصادی و برنامهریزی کشور نقش داشته است. تاجگردون علاوه بر «من را ورق بزنید»، کتابهای دیگری نیز تألیف کرده است که از جملهٔ آنها میتوان به «مذاکرات برجام» و «سفر عقربه فصلها» اشاره کرد.
کتاب من را ورق بزنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دوستداران علوم سیاسی و تاریخ و علاقهمندان به زندگینامههای شخصی و سیاسی مناسب است.
کتابی برای همه فرزندان این سرزمین برای کشور بزرگ ایران است و چه نام زیبای بر این کتاب گذاشته شد به قطع و به یقین برای شناخت انسانی بزرگ مردی از جنس مردم از جنس خدمت از جنس صداقت ایشان را باید آرام آرام برگ
هنوز کتاب رو نخوندم ... نویسنده این کتاب دکتر تاجگردون نمونه یک مسئول متعهد ، متخصص و موفق و با کارنامه عالی در جمهوری اسلامی است و به عنوان سک معیار عالی از ایشان باید یاد شود
احسنت عالی عالی