دانلود و خرید کتاب مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱) جان‌پاتریک دولن ترجمه محمدابراهیم گوهریان

معرفی کتاب مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)

«مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)» جلد اول از مجموعه کتاب‌های تجارت جهانی، نوشته جان پاتریک دولن (-۱۹۴۹) در زمینه توسعه مهارت‌های مدیریتی است. این کتاب به مخاطبان خود می‌آموزد که چگونه مذاکرات تجاری موفقی داشته‌باشند و نه‌تنها آنها را وادار می‌کند درباره‌ دانش و راهبرد چگونه مذاکره کردن فکر کنند، بلکه باعث می‌شود درباره‌ فلسفه‌ای که ورای فن مذاکره وجود دارد نیز بیندیشند. . بعد از خواندن این کتاب و به‌کارگیری مفاهیم آن، زندگی و کار شما بهبود خواهد یافت چون می‌دانید برای رسیدن به نتایجی که می‌خواهید، چه باید بکنید. بخشی از کتاب: در شرایط آرمانی، همه‌ی ما به این دلیل بر سر میز مذاکره می‌رویم که اطلاعات خود را برای ایجاد راه‌حلی که سهم بزرگ‌تری از منافع را در اختیار همه قرار می‌دهد به اشتراک بگذاریم. در هر صورت ما در دنیای کاملی زندگی نمی‌کنیم و انسان کاملی نیستیم. وقتی تمام تعارفات مرسوم و معمول را کنار بگذاریم، واقعیت این است که مایلیم به آن چیزی برسیم که می‌خواهیم. ما همیشه به اطمینان یافتن از این‌که دیگران هم به آنچه می‌خواهند برسند، توجه نمی‌کنیم. به عنوان مثال، فروشندگان همیشه می‌خواهند بالاترین سود را به‌دست بیاورند، خریداران می‌خواهند پایین ترین قیمت را بپردازند. کارفرمایان می‌خواهند برای نگه داشتن یک کارمند خوب حداقل حقوق را بپردازند، کارمند می‌خواهد تا جایی که ممکن است دستمزد بیشتری بگیرد. هدف این نیست که بگوییم مردم نمی‌خواهند منصفانه رفتار کنند، اما وقتی که دارید به اهداف خود توجه می‌کنید، گاهی ممکن است تفاوت آنچه در واقع برای شما منصفانه بوده و آنچه خوب است، نامشخص باشد. باید اعتراف کنم که حتی وقتی به خود می‌گویم که نمی‌خواهم از دیگران سوء استفاده کنم همیشه در مورد گزینه‌ای که از همه بهتر است قاضی بی طرفی برای همه‌ی افراد در برگیرنده نیستم.
مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)
جی. ریچارد شل
مهارت‌های فروش
فردریک اکلوند
کتاب قرمز رموز فروش موفق
جفری گیتومر
هنر چانه‌زنی (تجارت جهانی ۱۱)
ریچارد ند لی‌بو‌‫
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)
محمدابراهیم گوهریان
همه چیز درباره‌ی فروش (تجارت جهانی ۱۶)
مارگریت اسمولن
حقیقت فروش
مایک وینبرگ
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
پیتر. ب استارک
راهبردها و نظریه های مذاکره
محمدابراهیم گوهریان
برهم زدن معامله فروش (تجارت جهانی ۱۵)
تاد دانکن
برندها و مدیریت برند (چشم‌اندازهایی از تحقیقات معاصر)
محسن شاهین‌پور
درس‌ها و ماجراهای فروش (تجارت جهانی ۸)
لوید آلارد
روش ترغیب مشتریان (تجارت جهانی ۲۳)
رابرت بی‌میلر
باشگاه مشتریان؛ راهنمای راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه (جلد دوم)
علی خاکزادی
۱۰۰ پیشنهاد برتر فروش (تجارت جهانی ۹)
کن لنگدن
کتاب طلایی سین جیم‌های فروش
فرخ بافنده
متون فروش تلفنی قدرتمند
مایک بروکس
از خوب به عالی (چرا بعضی از شرکت‌ها جهشی پیروزمندانه دارند اما بعضی دیگرنه؟)
جیم کالینز
فروش تلفنی به همه (تجارت جهانی ۲)
رنی‌.پ. واک‌آپ
تجربه‌ی اپل (اسرار ایجاد وفاداری ماندگار در مشتری)
کارماین گالو
Abolfazl
۱۳۹۷/۰۲/۱۷

از طاقچه و نسل نو متشکرم بابت تخفیف خوب تون خیلی وقت بود میخواستم همه ی شماره هاشو بخرم

amin dalir
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

اصول هر مذاکره برای هر هدفی رو تشریح میکنه به نظرم همه باید بخوننش

با دیگران همان‌گونه رفتار کن که خودشان می‌خواهند. "
علی مردان ریگی
هیچ وقت برای خواستن چیزی بیش از حد اصرار نکنید. اگر به‌شدت به چیزی نیاز داشتید نگذارید شخص مقابل از احساس شما آگاه شود.
علی مردان ریگی
مذاکره کردن به معنای دعوا نیست. دعوا فقط هنگامی پیش می‌آید که مردم نمی‌توانند به طور مؤثر مذاکره کنند.
علی مردان ریگی
افراد ماهر بسیارند و استادان انگشت‌شمار.
asadi
مذاکره‌کنندگان ماهر می‌دانند که مذاکره‌ی خوب یعنی این‌که تمام طرف‌ها میز را چنان ترک کنند که درباره‌ی توافق و درباره‌ی یکدیگر احساس خوبی داشته باشند.
علی مردان ریگی
مذاکره‌ی مؤثر در یک جمله عبارت است از: کار کردن در کنار هم با گروه (یا گروه‌های) دیگر برای به‌دست آوردن نتایج موفقیت‌آمیز و سودمند مشترک.
asadi

۷۰%