کتاب یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۱)
معرفی کتاب یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۱)
«یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم» گردآوردهای از نوشتههای نویسندگان و سخنرانان برجسته حوزه خودیاری و موفقیت است که ویژه هر روز سال توسط مسعود لعلی (-۱۳۵۵)، گزیده شده است.
در چند نمونه از این گزیدهها میخوانیم:
«بهموقع حمایت میشویم؟»
وقتی که میگوییم: «من این کار را انجام میدهم و دشواریهای آن را بهجان میخرم»، آن وقت است که همه چیز این جهان بهحمایت از ما برمیخیزد.
زندگی چیز غریبی است. وقتی میفهمد که قرار نیست بهخاطر هر مانعی که سر راهمان میگذارد تسلیم شویم، وقتی میبیند که هیچ چیز اراده و اشتیاق ما را متزلزل نمیکند آنگاه هر چیز که بخواهیم بهما میدهد.
اندیشههایی که پیش از این در سرتان میگذشت امروزِ شما را آفرید
اندیشههایی که امروز در سرتان میگذرد نیز فردای شما را میآفریند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۱) |
| تعداد صفحهها: | ۲۵۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۷۶۰۰۰ تومان |

قیمت نسخه چاپی ۱۴ تومنه!
واقعا عالیه...بارک الله به گردآورندش
به نظر من باید بعضی از جملات این کتاب رو حفظ کرد چون به زندگی همین جملات تاثیر میگذارد ❤❤
نویسندگانی که رو جلد نوشته آدم های مطرحی هستن مخصوصا آندره متیوس و جک کینفلید که به بقیه می ارزند
عالی،متفاوت
عالیه