کتاب قورباغهات را ببوس
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قورباغهات را ببوس
«قورباغهات را ببوس» نوشته برایان تریسی (-۱۹۴۴)، سخنران انگیزشی و نویسنده کتابهای پرفروش روانشناسی کاربردی است.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
«همانطور که ویلیام شکسپیر میگوید: "هیچ چیزی وجود ندارد، تنها فکر است که آن را به وجود میآورد."
شما اینجا، روی این کره خاکی هستید تا کاری خارقالعاده با زندگیتان انجام دهید، تا خوشحالی و لذت، ارتباطات عالی، سلامتی در سطح خوب، موفقیت کامل و رضایت کامل را تجربه کنید. پس، چه چیزی مانع شما میشود؟ چراهم اکنون زندگی رویاییتان را ندارید؟ چه چیزی مانع شما میشود؟
اگر میخواهید دلیل شادی یا ناراحتی، موفقیت یا عدم موفقیت، پیروزی یا شکست خود را بدانید، بروید و به نزدیکترین آینه نگاه کنید. جواب آنجاست. کیفیت تفکراتتان دربارهی کسی که در آینه میبینید به طور گستردهای کیفیت زندگیتان را تعیین میکند. اگر دیدگاهتان را نسبت به خودتان تغییر دهید، زندگیتان را به سرعت تغییر میدهید.»
بهانه ممنوع!
راه نفوذ بر دلهابرایان تریسی
برنامه یافتن مسیر شغلیالوود ان. چاپمن
ایروبیک ذهن: ۷۵ روش حفظ سلامت ذهنزینب انوری
آدمم یا الاغ؛ دائرهالمعارف خودشناسیمحسن نیکبخت
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
دوازده ستون موفقیت (کتاب اول)جیم ران
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
آثار برایان تریسی بشدت پیشنهاد میشه دوستای گل 😚🐸
کتاب که درکل خیلی خوبه ولی من آخرش نفهمیدم قورباغه رو ببوسم یا قورت بدم🤣 نمیدونم مترجمین بزرگوار یه عنوان کتاب رو نمیتونن بصورت واحد ترجمه کنن چطور میخوان در صدها صفحه متن مفهوم اصلی رو به مخاطب برسونن خیلی کتابها
این کتاب برای من عالی بود خوشحالم که خوندمش الان میتونم احساسات منفی رو که مدت ها بود باعث ازارم میشد رو راحت تر کنار بگذارم
این همون کتاب قورباغه ات را قورت بده؟ هست یا جداست
چرا برای کتاب به این خوبی انقد کم نظر داده شده؟ خواهشا بخونیدش چون راهکارهای برایان تریسی رو میشه در زندگی واقعی عملی کرد و تاثیرشو خواهید دید.من کتاب های مختلفی خوندم ازشون و حیفم میاد به بقیه معرفی نکنم
این فوق العاده خوبه هم متن دلنشینی داره هم کمک میکنه انسان به آینده امیدوارتر نگاه کنه کلا حال آدم بااین کتاب خوب میشه
اکثر کتابهای آقای برایان تریسی عالی و تاثیر گذار و قابل اجرا هستن😊💛
کتاب های بریان بینظیر هستند
جالب بود. اما چند سال پیش. برای الان دیگه خاطره شده این دیدگاه که در کتاب عرضه شده. ولی روش درستیه در برخورد با مسائل ارزش خواندن داره. قدم اول برای کسایی که اصلا تو باغ نیستن بعنوان مطلب روانشناسانه
پرمحتواین کتاب عالی هستین آقای برایان تریسی