کتاب چرا زنان حرف میزنند و مردان فرار میکنند
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چرا زنان حرف میزنند و مردان فرار میکنند
«چرا زنان حرف میزنند و مردان فرار میکنند» کتابی است از نویسندگان، پاتریشیا لاو و استون استوسنی و ترجمه مریم فتاح زاده (-۱۳۵۷) کتابی در زمینه روانشناسی دو جنس و روابط بین همسران است. این کتاب سعی دارد با واکاوی رفتارهای دو جنس در شرایط بحرانی زندگی به ما بیاموزد که بهترین عمل و عکس العمل با توجه به آنچه از روحیات طرف مقابل میدانیم چیست.
در مقدمه کتاب میخوانیم:
این کتاب به شما کمک میکند تا به همان رابطهای که در روزهای اول عاشقی داشتید اما در سطحی عمیقتر، برگردید. این کتاب شما و همسرتان را به سوی احساسات ژرف و عمیقی که در اولین برخورد داشتید راهنمایی میکند و شما را قادر میسازد همان ارتباط نزدیک و عمیقی را که قلبتان بهطور پنهانی اما قدرتمند، برای آن میتپد، برقرار کنید؛ عشقی فراتر از کلمات.
قوانین روابط موفق
هنر ارتباط با مردانپائول کلونی
رازهایی درباره مردانباربارا دیآنجلیس
خیلی عذر می خوام اما... دروغ می گه، دوست نداره!گرگ برندت
سیاستهای زنانه به سبک هرافرزاد میراحمدی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
چگونه زن بی کم و کاستی باشیمجی. اس. سالت
زنانی که بسیار نگراناندهالی هزلت استیونز
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
انواع مردانژان شینودا بولن
۲۶,۹۷۰۷۰%
یکی از بهترین کتابای مربوط به زوجها . ریشه اصلی مشکلات زن و شوهرها رو مطرح میکنه.برای من که خیلی کارآمد بود
محشره😍👌 کتاب های مرتبط زیاد خوندم، ولی این یه چیز دیگه س، توصیه می کنم حتما بخونین😊
برندهی ۳۰٪ تخفیف شدی. کد  S99M46CRY63TE رو در قسمت خرید کتاب وارد کن. فقط ۲ روز برای استفاده از این کد فرصت داری
یک کتاب متفاوت با ادبیات روان و کاربردی..به نقاط اساسی روح و روان مردان و زنان انگشت گذاشته در استفاده ی زندگی زوجین
سلام خوندن این کتاب رو به همهی کسایی ک به خودشون حس بدی بخاطر تجربهی ارتباطات ناموفقی ک داشتن، دارن توصیه میکنم... با درک کردن طرف مقابلتون و خودتون کمک میکنه ازون حسای منفی دربیاید و علت یک سری از رفتارهارو
این کتاب عالیه و واقعا به روابط کمک میکنه.
عالی بود،پیشنهاد میدم هر آدمی چه مجرد چه متاهل حتما مطالعهاش کنن چه دختر چه پسر
بسیار لذت بردم ،واقعا عالی بود .به قطع توصیه میکنم وقت ارزشمندتونو ب جای خوندن کتابای مثل زنان زیرک به این کتاب اختصاص بدین چون همش بر مبنای همدلی و درک احساسات متقابله ی جایی آخرای کتاب میگف از این
سلام کتا به درد نخوری بود ترجمه خیلی بد اصلا با عنوان کتاب هیچ ربطی نداره