کتاب قانون ۱۰ برابر گرنت کاردون + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:گرنت کاردون
انتشارات:انتشارات بله
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب قانون ۱۰ برابر

کتاب الکترونیکی «قانون ده برابر؛ تنها تفاوت بین شکست و موفقیت» نوشتهٔ گرنت کاردون و ترجمهٔ سیدمهدی احمدی، اثری در حوزهٔ موفقیت فردی و کسب‌وکار است که نشر بله آن را منتشر کرده است. این کتاب با تمرکز بر مفهوم «قانون ده برابر» تلاش می‌کند راهکارهایی برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ‌تر و پایدارتر ارائه دهد و به خواننده نشان می‌دهد چگونه با تغییر نگرش و افزایش میزان تلاش، می‌توان به اهدافی فراتر از حد معمول دست یافت. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قانون ۱۰ برابر

«قانون ده برابر» اثری در دستهٔ ناداستان و خودیاری است که به موضوع موفقیت در کسب‌وکار و زندگی شخصی می‌پردازد. گرنت کاردون، نویسندهٔ کتاب، با تکیه‌بر تجربیات شخصی و مشاهداتش در دنیای تجارت، ایدهٔ اصلی خود را حول محور افزایش چشمگیر میزان تلاش و تعیین اهداف بزرگ‌تر از حد معمول بنا کرده است. ساختار کتاب به‌صورت فصل‌بندی‌شده و موضوع‌محور است و هر فصل به یکی از جنبه‌های کلیدی موفقیت، مانند مسئولیت‌پذیری، تعیین هدف، مقابله با ترس و اهمیت استمرار در تلاش می‌پردازد. این کتاب در قالبی آموزشی و انگیزشی نوشته شده و تلاش دارد با مثال‌های واقعی و روایت‌های شخصی، خواننده را به بازنگری در نگرش‌ها و عادات خود دعوت کند. «قانون ده برابر» نه‌تنها به جنبه‌های فردی موفقیت می‌پردازد، بلکه تأکید دارد که موفقیت یک مسئولیت اخلاقی و اجتماعی است و محدود به منابع یا شانس نیست. این اثر با زبانی مستقیم و بی‌پرده، خواننده را به چالش می‌کشد تا از منطقهٔ امن خود خارج شود و برای تحقق اهداف بزرگ‌تر، ده برابر بیشتر از آنچه تصور می‌کند، تلاش کند.

خلاصه کتاب قانون ۱۰ برابر

کتاب «قانون ده برابر» با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا برخی افراد به موفقیت‌های چشمگیر دست می‌یابند، درحالی‌که بسیاری دیگر در سطح متوسط باقی می‌مانند یا شکست می‌خورند. گرنت کاردون در این کتاب، اصل بنیادین خود را چنین بیان می‌کند: برای رسیدن به موفقیت‌های بزرگ، باید اهدافی ده برابر بزرگ‌تر از آنچه معمولاً تعیین می‌شود انتخاب کرد و برای تحقق آن‌ها، ده برابر بیشتر از حد انتظار تلاش نمود. کاردون معتقد است که اغلب افراد میزان تلاش لازم برای دستیابی به اهداف را به‌شدت دست‌کم می‌گیرند و همین موضوع باعث ناامیدی و شکست می‌شود. او تأکید دارد که موفقیت نه نتیجهٔ شانس، استعداد یا شرایط خاص، بلکه حاصل تعهد، مسئولیت‌پذیری و تلاش مستمر است. نویسنده با مثال‌هایی از زندگی شخصی و حرفه‌ای خود نشان می‌دهد که چگونه با افزایش میزان تلاش و تعیین اهداف بلندپروازانه، می‌توان بر موانع و شکست‌ها غلبه کرد. در این کتاب، موفقیت به‌عنوان یک وظیفه و مسئولیت اخلاقی معرفی شده است؛ نه صرفاً یک انتخاب یا گزینهٔ دلخواه. کاردون باور دارد که محدودیتی برای موفقیت وجود ندارد و هر فردی، فارغ از شرایط اولیه، می‌تواند با به‌کارگیری قانون ده برابر به دستاوردهای بزرگ برسد. او همچنین به اشتباهات رایج در تعیین هدف، مانند انتخاب اهداف کوچک، دست‌کم گرفتن میزان تلاش و تمرکز بیش از حد بر رقابت اشاره می‌کند و راهکارهایی برای اصلاح این رویکردها ارائه می‌دهد. در نهایت، پیام اصلی کتاب این است که برای دستیابی به موفقیت‌های پایدار و چشمگیر، باید ذهنیت و عملکرد خود را به‌گونه‌ای تغییر داد که تلاش و تعهد به سطحی فراتر از حد معمول برسد. این تغییر نگرش، نه‌تنها در کسب‌وکار، بلکه در تمام جنبه‌های زندگی فردی و اجتماعی تأثیرگذار خواهد بود.

چرا باید کتاب قانون ۱۰ برابر را بخوانیم؟

«قانون ده برابر» با رویکردی متفاوت به موضوع موفقیت، خواننده را به بازنگری جدی در اهداف و میزان تلاش خود دعوت می‌کند. این کتاب با ارائهٔ مثال‌های واقعی و تجربیات شخصی نویسنده، نشان می‌دهد که موفقیت‌های بزرگ تنها با تلاش‌های فوق‌العاده و ذهنیت بلندپروازانه به دست می‌آیند. از ویژگی‌های شاخص این اثر می‌توان به تأکید بر مسئولیت‌پذیری، عبور از محدودیت‌های ذهنی و ارائهٔ راهکارهایی برای مقابله با ترس و شکست اشاره کرد. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند الهام‌بخش تغییر نگرش و افزایش انگیزه برای دستیابی به اهداف بزرگ‌تر باشد و به خواننده کمک کند تا از منطقهٔ امن خود خارج شود و با اعتمادبه‌نفس بیشتری مسیر موفقیت را دنبال کند.

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال رشد فردی، موفقیت در کسب‌وکار یا تغییر نگرش نسبت به اهداف و تلاش‌های خود هستند. کارآفرینان، مدیران، فروشندگان، دانشجویان و هر کسی که احساس می‌کند در مسیر تحقق اهدافش به انگیزه و راهنمایی نیاز دارد، می‌تواند از مطالب این کتاب بهره ببرد. همچنین برای کسانی که با چالش‌هایی مانند ترس از شکست، تعیین اهداف کوچک یا کمبود انگیزه مواجه‌اند، «قانون ده برابر» راهکارهایی عملی و انگیزشی ارائه می‌دهد.

بخشی از کتاب قانون ۱۰ برابر

«قانون ده برابر به شما کمک می‌کند که خواسته‌هایتان را به واقعیت تبدیل کنید. این قانون در زمینه‌های مختلف زندگی، اعم از معنوی، جسمانی، احساسی، مالی و خانوادگی کاربرد دارد. مهم‌ترین اصل استفاده از قانون ده برابر این است که به درستی درک کنید چه میزان تلاش برای دستیابی به موفقیت و تحقق اهداف‌تان لازم است و متوجه شوید که تا چه اندازه تلاش‌های لازم برای رسیدن به اهدافتان را دست کم گرفته‌اید. من خودم در بخش اول این قانون، یعنی تخمین زدن میزان تلاش لازم، عملکرد خوبی داشتم. اما در بخش دوم یعنی اصلاح افکارم، شکست خوردم. من شجاعت نداشتم که درباره چیزهایی که قبلا غیرممکن تصور می‌کردم رویاپردازی کنم. من بیش از سه دهه است که در حوزه موفقیت تحقیق و مطالعه می‌کنم و با افراد زیادی گفت‌وگو داشته‌ام. اغلب از من پرسیده‌اند که آن عمل یا ذهنیت خاصی که رسیدن به موفقیت بزرگ را تضمین می‌کند چیست؟ این سوال‌ها مرا وادار کرد تا در زندگی شخصی خودم به دنبال پاسخی بگردم. آیا کار خاصی انجام داده‌ام که باعث تفاوت شده باشد؟ من ویژگی ژنتیکی خاصی ندارم که دیگران فاقد آن باشند و قطعاً شانس بیش از حد هم نداشته‌ام. من با افراد مشهوری در ارتباط نبوده‌ام و به مدرسه‌ای معروف نیز نرفته‌ام. پس چه چیزی واقعا در موفقیت من نقش داشته است؟»

۷۰%