کتاب زمان نارنجی من
معرفی کتاب زمان نارنجی من
کتاب زمان نارنجی من نوشتهٔ هوما حلی ساز است. نشر آرسس این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب زمان نارنجی من
کتاب زمان نارنجی من سومین اثر هوما حلی ساز، نویسنده نوجوان و هنرمند خلاق، مجموعهای از اشعار اوست که پس از دو کتاب داستانی ماجراجویانه و پلیسی معمایی به چاپ رسیده است. این اثر، نمایانگر استعداد چندوجهی هوما در عرصهی هنر و نویسندگی است و تجربهای جدید در قالب شعر را برای مخاطبان به ارمغان میآورد. مقدمهی کتاب، دلنوشتهای صمیمانه از هوما به مادربزرگش است که یاد و خاطرهی او را گرامی داشته و این اثر را به تمامی کسانی که آرزویی در دل دارند تقدیم میکند. مدیر مسئول انتشارات آرسس نیز در معرفی هوما، از استعداد، خلاقیت و پویایی او سخن گفته و مسیر رشد و بالندگی این نویسنده و شاعر نوجوان را ستوده است. اشعار این مجموعه، با زبانی ساده و احساسی، مضامینی همچون امید، دوستی و حمایت را در بر میگیرد و تلاش دارد تا حس خوب دوست داشته شدن و پذیرفته شدن را به مخاطب القا کند. این کتاب، دریچهای به دنیای شاعرانهی یک نوجوان است که با واژگان آهنگین، احساسات و اندیشههای خود را به تصویر کشیده است.
خواندن کتاب زمان نارنجی من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب «زمان نارنجی من» به تمامی نوجوانانی که به دنیای شعر و احساسات لطیف علاقهمند هستند، پیشنهاد میشود. این مجموعه، با زبان ساده و صمیمی خود، میتواند پلی ارتباطی میان دنیای نوجوانان و شعر باشد و آنها را با این قالب ادبی آشنا سازد. اشعار هوما، با مضامین امیدبخش و حسهای مثبتی که منتقل میکنند، میتوانند برای نوجوانان الهامبخش و دلگرمکننده باشند. همچنین، آشنایی با یک نویسنده و شاعر نوجوان که در سنین مشابه آنها به خلق آثار هنری پرداخته، میتواند انگیزهای برای شکوفایی استعدادهای نهفتهی آنها باشد. مدیر مسئول انتشارات نیز با اشاره به مسیر رو به رشد هوما، این کتاب را گامی درخشان در جهت تولد یک نویسنده و شاعر بزرگ آیندهدار دانسته است. بنابراین، اگر نوجوانی هستید که به دنبال تجربهای دلنشین از شعر و همراهی با احساسات یک همسن و سال خود میگردید، «زمان نارنجی من» میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.