کتاب بخواهید تا به شما داده شود
معرفی کتاب بخواهید تا به شما داده شود
کتاب الکترونیکی «بخواهید تا به شما داده شود» نوشتهٔ «استر هیکس» و «جری هیکس» با ترجمهٔ «رویا محمدی» توسط نشر بله منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای خودشناسی و معنویت قرار میگیرد و آموزههای آبراهام را به مخاطب معرفی میکند. کتاب به بررسی مفاهیم قانون جذب، نقش افکار و احساسات در شکلگیری واقعیت زندگی و چگونگی دستیابی به خواستهها میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بخواهید تا به شما داده شود
«بخواهید تا به شما داده شود» اثری ناداستان و در حوزهٔ خودیاری و معنویت است که بر پایهٔ آموزههای آبراهام شکل گرفته است. نویسندگان، «استر هیکس» و «جری هیکس»، تجربهٔ شخصی خود را از ارتباط با آگاهیای غیرمادی به نام آبراهام روایت میکنند و از طریق این ارتباط، مفاهیمی دربارهٔ قدرت ذهن، انرژی، و قانون جذب را به مخاطب منتقل میکنند. ساختار کتاب بهصورت روایی و آموزشی است و با زبانی ساده، تلاش میکند مخاطب را با مفاهیم بنیادین قانون جذب و نقش افکار و احساسات در خلق واقعیت آشنا کند. کتاب با مقدمهای از وین دایر آغاز میشود و سپس به شرح تجربههای نویسندگان و آموزههای آبراهام میپردازد. در بخشهای مختلف، پرسشها و دغدغههای رایج انسانها دربارهٔ خوشبختی، موفقیت، ارتباط با منبع انرژی و چگونگی تحقق آرزوها مطرح و بررسی میشود. این کتاب بهعنوان راهنمایی برای شناخت بهتر خود، کشف نیروهای درونی و استفاده از قدرت ذهن برای بهبود کیفیت زندگی ارائه شده است.
خلاصه کتاب بخواهید تا به شما داده شود
کتاب «بخواهید تا به شما داده شود» بر پایهٔ آموزههای آبراهام، به بررسی نقش افکار، احساسات و باورها در شکلگیری واقعیت زندگی میپردازد. نویسندگان، با روایت تجربهٔ شخصی خود از ارتباط با آگاهیای غیرمادی، تلاش میکنند نشان دهند که هر انسانی از منبعی عظیم از انرژی و شادی سرچشمه گرفته است و این منبع همواره در دسترس است. در بخشهای ابتدایی، کتاب به اهمیت شناخت خود و ارتباط با منبع انرژی اشاره دارد و تأکید میکند که هر فرد میتواند با تغییر نگرش و تمرکز بر احساسات مثبت، مسیر زندگی خود را تغییر دهد. قانون جذب بهعنوان اصلیترین مفهوم کتاب معرفی شده است؛ قانونی که بر اساس آن، هر فکری که در ذهن شکل میگیرد، ارتعاشی ایجاد میکند و مشابه همان ارتعاش را به زندگی فرد جذب میکند. کتاب توضیح میدهد که برای دستیابی به خواستهها، کافی است فرد بهوضوح بداند چه میخواهد و با احساسات مثبت و باور به تحقق آن، خود را با انرژی منبع هماهنگ کند. مقاومتهای ذهنی و افکار منفی، بهعنوان موانعی برای دریافت خواستهها معرفی میشوند و راهکارهایی برای رهاسازی این مقاومتها و تمرکز بر شادی و رضایت ارائه میشود. در ادامه، نویسندگان به نقش مراقبه، تمرکز بر لحظهٔ حال و اهمیت احساسات بهعنوان راهنمای درونی اشاره میکنند. کتاب بر این باور است که هر انسانی میتواند خالق تجربیات خود باشد و با آگاهی از قدرت ذهن و احساسات، به خواستههایش دست یابد. در نهایت، «بخواهید تا به شما داده شود» مخاطب را دعوت میکند تا با اعتماد به خود و منبع انرژی، مسیر زندگی را با شادی و رضایت طی کند.
چرا باید کتاب بخواهید تا به شما داده شود را بخوانیم؟
این کتاب با تمرکز بر قانون جذب و نقش افکار و احساسات در خلق واقعیت، به مخاطب کمک میکند تا نگرش تازهای نسبت به زندگی و تواناییهای درونی خود پیدا کند. آموزههای ارائهشده، راههایی برای شناسایی و رهاسازی موانع ذهنی و ایجاد هماهنگی با خواستهها را نشان میدهد. مطالعهٔ این اثر میتواند به افزایش خودآگاهی، بهبود کیفیت زندگی و دستیابی به اهداف شخصی کمک کند. همچنین، روایت تجربهٔ نویسندگان از ارتباط با آگاهی غیرمادی، زاویهٔ دید متفاوتی نسبت به معنویت و قدرت ذهن ارائه میدهد.
این کتاب برای افرادی مناسب است که به موضوعات خودشناسی، معنویت، قانون جذب و بهبود فردی علاقه دارند. همچنین، کسانی که به دنبال راههایی برای تغییر نگرش، افزایش شادی و رضایت در زندگی یا دستیابی به اهداف شخصی هستند، میتوانند از محتوای این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب بخواهید تا به شما داده شود
«همگان ما را با نام آبراهام میشناسند. ما از دنیایی دیگر با شما صحبت میکنیم. این موضوع خیلی هم عجیب نیست. زیرا شما هم از یک دنیای غیرمادی آمدهاید و در این موضوع مشابهتهایی با ما دارید. جهانی که در آن زندگی میکنید، جهان شخصی و منحصر به فرد هر انسان است. به نظر ما هر فرد در دنیا یک جهان خاص خودش را دارد که از ارتعاشات آن دنیای غیرمادی پدید آمده است. در واقع، شما و دنیای مادیتان همان انرژی واقعی هستی هستید که یک بعد غیرمادی دارد. در این مسیر غیرمادی، ما به کلمات احتیاج نداریم. زیرا برای درک چیزهایی که میخواهیم بیان کنیم، نیاز به زبان نیست. ما همچنین زبان خاصی نداریم و گوشی برای شنیدن نیز نداریم. اما باز هم با یکدیگر ارتباط داریم که کامل و خاص است. سخنان غیرمادی ما از لرزشها و ارتعاشات جهان میآیند. با استفاده از مفاهیم دنیایی، میتوان گفت که ما به کلیه نیتها و باورهایی که در ذهن ما و جامعه ما وجود دارد پاسخ میدهیم. ما احساسات خود را از طریق ارتعاشات نشان میدهیم و کسانی که باورهای مشابه ما دارند، نزدیک ما میشوند. این وضعیت در جهان مادی شما نیز وجود دارد، اما بسیاری از شما این موضوع را فراموش کردهاید.»