کتاب نابغه بسیار باثبات!
معرفی کتاب نابغه بسیار باثبات!
معرفی کتاب نابغه بسیار باثبات!
کتاب الکترونیکی «نابغهٔ بسیار باثبات!: دونالد جی. ترامپ و چالشهای آمریکا» نوشتهٔ فیلیپ راکر (برندهٔ جایزه پولیتزر) و کارول لئونینگ، با ترجمهٔ مسعود ریسمانباف و انتشار انتشارات در قلم، روایتی مستند از دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ و چالشهای سیاسی و اجتماعی آمریکا در این دوره است. این اثر در دستهٔ کتابهای سیاسی و تاریخی قرار میگیرد و با تکیه بر مصاحبهها و منابع متعدد، به بررسی ساختار قدرت، تصمیمگیریها و بحرانهای دولت ترامپ میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نابغه بسیار باثبات!
این کتاب تصویری جامع از سالهای ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» ارائه میدهد و به بررسی تحولات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آمریکا در این دوره میپردازد. نویسندگان، که هر دو از روزنامهنگاران برجسته و برندهٔ جایزه پولیتزر هستند، با اتکا به صدها ساعت مصاحبه با بیش از دویست منبع مختلف، تلاش کردهاند روایتی مستند و بیطرفانه از پشتپردهٔ کاخ سفید و تصمیمگیریهای کلیدی دولت ترامپ ارائه دهند. کتاب در فضایی پرتنش و پرحادثه نوشته شده و به موضوعاتی چون وفاداری اعضای دولت، بحرانهای داخلی، روابط با روسیه، سیاستهای مهاجرتی و چالشهای دموکراسی آمریکا میپردازد. عنوان کتاب برگرفته از عبارتی است که ترامپ در توصیف خودش به کار برده بود و به نوعی بازتابدهندهٔ لحن و فضای خاص این دوره است. نویسندگان در مقدمه تأکید میکنند که هدفشان بازسازی دقیق وقایع و ارائهٔ تصویری روشن از شخصیت و عملکرد ترامپ بوده است. این کتاب در سالهای ابتدایی قرن ۲۱ و همزمان با پایان دورهٔ اول ریاستجمهوری ترامپ منتشر شده و بخشی از گزارشهای روزنامهنگارانهٔ نویسندگان برای واشینگتن پست را نیز در بر میگیرد.
خلاصه کتاب نابغه بسیار باثبات!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!کتاب «نابغهٔ بسیار باثبات!» با روایت روزهای آغازین پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ شروع میشود؛ زمانی که او و تیمش برای تشکیل دولت جدید آماده میشوند. نویسندگان با جزئیات به انتخاب اعضای کابینه، نقش خانواده و نزدیکان ترامپ و اهمیت وفاداری در ساختار قدرت او میپردازند. در ادامه، کتاب به بحرانهای پیدرپی دولت ترامپ اشاره میکند؛ از جمله ماجرای تماسهای پنهانی با روسیه، اخراج مقامات کلیدی، سیاستهای مهاجرتی جنجالی و واکنشهای داخلی و خارجی به تصمیمات رئیسجمهور. بخشهایی از کتاب به بررسی روابط ترامپ با رسانهها، چالشهای اخلاقی و قانونی دولت، و تأثیر تصمیمات او بر ساختار دموکراسی آمریکا اختصاص دارد. نویسندگان با استفاده از روایتهای دستاول و مصاحبههای متعدد، تصویری از هرجومرج، بیثباتی و تلاش برای حفظ قدرت در دولت ترامپ ارائه میدهند. کتاب همچنین به نقش شخصیتهای کلیدی مانند مایکل فلین، جارد کوشنر، استیو بنن و دیگران در شکلگیری سیاستها و بحرانهای دولت میپردازد و نشان میدهد که چگونه تصمیمات فردی و روابط شخصی بر سرنوشت سیاسی کشور تأثیر گذاشتهاند.
چرا باید کتاب نابغه بسیار باثبات! را خواند؟
این کتاب با تکیه بر منابع دستاول و مصاحبههای گسترده، تصویری نزدیک و مستند از پشتپردهٔ دولت ترامپ و فضای سیاسی آمریکا در یکی از پرتنشترین دورههای معاصر ارائه میدهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر میتواند با روند تصمیمگیریها، چالشهای اخلاقی و سیاسی، و تأثیر شخصیت و سبک رهبری ترامپ بر ساختار قدرت و جامعهٔ آمریکا آشنا شود. همچنین کتاب به درک بهتر از پویاییهای سیاسی و اجتماعی آمریکا و پیامدهای جهانی آن کمک میکند.
خواندن کتاب نابغه بسیار باثبات! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به سیاست آمریکا، تاریخ معاصر، روزنامهنگاری تحقیقی و کسانی که به دنبال شناخت عمیقتر از ساختار قدرت و بحرانهای سیاسی در دولت ترامپ هستند، مناسب است. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران علوم سیاسی و روابط بینالملل منبعی ارزشمند به شمار میآید.
فهرست کتاب نابغه بسیار باثبات!
- بخش اول: عناصر سازنده، پارانویا و غوغا، مسیر انسداد، اخراجی سرنوشتساز، جیمن وارد میشود در این بخش، شکلگیری دولت ترامپ، نقش وفاداری، انتخاب اعضای کابینه و بحرانهای اولیه دولت بررسی میشود.- بخش دوم: لاپوشانی، تکانخوردن وجدان، افسارگسیخته، بداههگویی به بحرانهای اخلاقی، دروغگویی مقامات و واکنشهای داخلی به تصمیمات دولت پرداخته میشود.- بخش سوم: اسپایگیت، فروپاشی، جوخهٔ آتش تکنفره، تبریک به پوتین، هجومی هراسانگیز این فصلها به ماجراهای مرتبط با روسیه، تحقیقات مولر و پیامدهای سیاسی آن اختصاص دارد.- بخش چهارم: نارنجک دیپلماسی، مقاومت درونی، وحشتی ادامهدار، دیپلماسی بدقلق به سیاست خارجی، روابط با متحدان و چالشهای دیپلماتیک دولت ترامپ میپردازد.- بخش پنجم: محور کارراهاندازها، وفاداری و حقیقت، گزارش وود، نمایش ادامه پیدا میکند در این بخش، وفاداری اعضا، بحرانهای پایانی و جمعبندی نویسندگان دربارهٔ دورهٔ ترامپ مطرح میشود.
بخشی از کتاب نابغه بسیار باثبات!
«تهیهی گزارشی از ریاست جمهوری دونالد ترامپ سفری پرپیچ و خم بوده است. هر روز و هر ساعت اتفاقات جدیدی رخ میدهد. هر رویداد قابل توجهی را که بازگو میکردیم متوجه میشدیم که وقایع جدیدی در حال مشخصشدن هستند و ما فرصتی نداریم که آنها را بررسی کنیم. همیشه موضوع جدیدی اتفاق میافتاد. پس تصمیم گرفتیم که دست نگه داریم. ما میخواستیم مطالب عمیقتر از گزارشهایی باشد که برای روزنامه تهیه میکنیم. اتفاقات پشت پرده را تشخیص بدهیم و پیامدهایی که برای کشور دارد را ارزیابی کنیم.این کتاب براساس صدها ساعت مصاحبه با بیش از دویست منبع مختلف نوشته شده است. این منابع شامل مقامات دولتی، دوستان، مشاوران خارجی رئیس جمهور و همچنین دیگر کسانی است که شاهد اتفاقات ذکرشده در این کتاب بودهاند، بیشتر گسائی گه یصورت داوطلبانه با ما همکاری داشتند. تنها بد این شرط باماصحبت کردند که هویتشان فاش نشود. دلیلشان این بود که شغل دولتیشان به خطر نیفتد یا رئیسجمهور پا متحدانش اقدامات تلافیجویانهای علیه آنها انجام ندهند. همکاری بیشتر منابع ما به صورت غیرمستقیم بود. یعنی مأمیتوانستیم از اطلاعاتی که در اختیارمان گذاشته بودند استفاده کنیم، به شرط اینکه هویت آنها را محفوظ نگه داریم و در بیان جزئیات اسمی از آنها نبریم. ما بیشتر مصاحبهها را ضبط کردیم.ما روزنامهنگاران بیطرفی هستیم که مایلیم حقیقت را با مردم در میان بگذاریم. هدف ما در این کتاب این بود که برساس گزارشهای موشکافانهای که انجام میدهیم، حقایق را در دقیقترین حالت ممکن ارائه کنیم. ما وقایع پیشآمده را به دقت بازسازی کردیم تأ چهرهی روشنی از رئیسجمچور ترامپ ترسیم کنیم و به جای اینکه به خوانندگان نظر خودمان را القا کنیم، او را در عمل نشان بدهیم. این وقایع براساس گزارشهای دستهاول تهیه شده است. صحت این گزارشها تا جایی که امکان داشته، توسط منابع مختلف و با بررسی برنامههای کاری، اطلاعات دفتر روزانه، نامههای داخلی و سایر مکاتباتی که بین مسئولان انجام شده و نیز ویدئوهای ضبطشدهی خصوصی تأیید شده است. مکالمات لزوماً همیشه دقیق نیستند. اما ما از خاطرات افراد مختلف استفاده کردهایم. در بسیاری از حالات، برای موقعیتی خاص، بیش از چند اظهارنظر را شنیدهایم. در چندین مورد، اختلاف نظر قابل توجهی بین منابع مختلف وجود داشته که در اینصورت به آنها اشاره کردهایم. باید توجه داشته باشیم که ممکن است هر نفر روایت متفاوتی از یک اتفاق داشته باشد.»
📘 «نابغه بسیار با ثبات!» 🎯 چرا اینعنوان برای کتاب انتخاب شده؟ دونالد ترامپ در واکنش به انتقادها و افشاگریهای کتاب آتش و خشم در توییتی نوشت: “Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and being, like, really