کتاب مهم ترین توانایی من صبر است
معرفی کتاب مهم ترین توانایی من صبر است
کتاب مهمترین توانایی من صبر است نوشتهی آلیسیا ارتگو و با ترجمهی نغمه آهنیان، اثری در حوزهی رشد فردی و آموزش مهارتهای زندگی برای کودکان است. این کتاب توسط نشر دکسا بهصورت الکترونیکی منتشر شده است. داستان با محوریت پسربچهای به نام دن روایت میشود که با چالش صبرکردن در موقعیتهای مختلف روزمره روبهرو است. نویسنده تلاش کرده با زبانی ساده و کودکانه، اهمیت صبر و انتظار را در قالب داستانی ملموس و آموزنده به تصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهم ترین توانایی من صبر است
مهمترین توانایی من صبر است اثری از آلیسیا ارتگو است که به موضوع آموزش صبر و مهارت انتظار در کودکان میپردازد. این کتاب بخشی از مجموعهای با محوریت تواناییهای فردی است و با روایتی داستانی، به کودکان نشان میدهد که صبرکردن نهتنها بخشی از زندگی روزمره است، بلکه میتواند تجربهای لذتبخش و آموزنده باشد. ساختار کتاب بر پایهی روایت اولشخص پسربچهای به نام دن شکل گرفته که با موقعیتهای مختلفی روبهرو میشود؛ از انتظار برای خوردن کیک مادربزرگ تا صبرکردن برای دیدن جوجهها. نویسنده با استفاده از مثالهای ساده و قابل لمس، مفاهیمی مانند پاداش صبر، یادگیری در زمان انتظار و ارزش تجربههای کوچک را به کودکان منتقل کرده است. در پایان کتاب، پیامهایی برای والدین و مربیان نیز گنجانده شده تا بتوانند بهتر با کودکان دربارهی اهمیت صبر گفتوگو کنند.
خلاصه کتاب مهم ترین توانایی من صبر است
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی دن، پسربچهای هشتساله آغاز میشود که از صبرکردن خوشش نمیآید. او با موقعیتهایی روبهرو میشود که نیاز به انتظار دارند؛ مانند منتظرماندن برای رفتن به خانهی مادربزرگ، خوردن کیک تازهپختهشده یا دیدن جوجههایی که هنوز از تخم بیرون نیامدهاند. دن در مسیر رسیدن به خانهی مادربزرگ، با بازی و گفتوگو با مادرش، زمان را سپری میکند و یاد میگیرد که میتوان در زمان انتظار، کارهای جالبی انجام داد. مادربزرگ با مثالهایی مانند میوهی نارس و تخممرغ، به دن نشان میدهد که صبرکردن میتواند نتیجههای شیرین و ارزشمندی داشته باشد. در پایان، دن درمییابد که صبر نهتنها باعث رسیدن به خواستهها میشود، بلکه فرصت یادگیری و لذتبردن از لحظهها را هم فراهم میکند. او با رنگکردن خانههای کندوی عسل هر بار که چیزی یاد میگیرد، به اهمیت صبر در زندگی پی میبرد.
چرا باید کتاب مهم ترین توانایی من صبر است را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک میکند تا مفهوم صبر را بهتر درک کنند و آن را در زندگی روزمره به کار بگیرند. مهمترین توانایی من صبر است با مثالهایی از موقعیتهای واقعی، نشان داده که انتظار میتواند فرصتی برای یادگیری، بازی و رشد باشد. همچنین، والدین و مربیان میتوانند از این کتاب برای آموزش مهارتهای کنترل هیجان و مدیریت احساسات به کودکان بهره ببرند. پیامهای کتاب نهتنها برای کودکان، بلکه برای بزرگترها نیز یادآور اهمیت صبر در مواجهه با چالشهای زندگی است.
خواندن این کتاب به کودکانی که تحمل انتظار برایشان دشوار است، والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مهارتهای زندگی به کودکان هستند و همچنین خانوادههایی که میخواهند دربارهی مدیریت احساسات و صبر با فرزندان خود گفتوگو کنند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مهم ترین توانایی من صبر است
برای آنهایی که صبرمیکنند تا آبرنگ خشک شود؛ برای آنهایی که صبرمیکنند تا تکهای از کیک بگیرند. برای آنهایی که همیشه در زمین بازی برای نوبت سوار چرخ و فلک شدن، صبور هستند. برای آنهایی که در انتظار رسیدن روز تولدشان هستند. و آنهایی که دستشان را بالا میبرند وقتی چیزی برای گفتن دارند. برای آنهایی که از صبر برای یادگیری چیز جدیدی استفاده میکنند. این کتاب تقدیم میشود به تو. سلام. اسم من دن است. و تازه ۸ ساله شدهام. من انجام دادن خیلی از کارها را دوست دارم اما از صبر کردن متنفرم. یک روز صبح، در حالی که در رختخواب نرم و گرمم دراز کشیده بودم، مادر دوستداشتنیام گفت: «جمعهی دیگر به خانهی مادربزرگ و پدربزرگ میرویم.» من از خوشحالی جیغ بلندی کشیدم: باید یک هفته صبر میکردم! هفته به گندی گذشت. من بهشدت بدخلق بودم. مادرم به من توضیح داد: «چیزی نمانده است. فقط ۵ روز مدرسه.» روزها در مدرسه خیلی خستهکننده بودند. نمیتوانم دروغ بگویم. تنها چیزی که در فکرم بود کیک معروف مامانبزرگ بود.